יצירות אמנות בזול

DizzyMissLizzy

New member
יצירות אמנות בזול

לפני כשנה החלטתי שלאחר 20 שנה אני לא יכולה לראות יותר את התמונות התלויות לי בסלון, וחיפשתי דרך לא יקרה לשנות את מראה הסלון. מצאתי אתרים שמוכרים פוסטרים של יצירות אמנות (של אמנים מפורסמים יותר ומפורסמים פחות), ומציגים תמונות מוקטנות שלהם. במשך השנה הזו עברתי על מאות או אלפי תמונות בלחיצת אצבע עד שבחרתי את המתאימות ביותר. הזמנתי 10 תמונות, במחירים סבירים (15 - 30 דולר לפוסטר). הם הגיעו בשלום וכעת מקשטות לי את הסלון. לא נעים לספר, אבל למסגר אותם עלה לי כפול... מצורפים קישורים לאתרים לפי סדר העדפה שלי. אגב, לאחר סקירת התמונות הרבות, העדפתי להזמין את כל התמונות מאתר אחד בלבד, כדי לחסוך בדמי המשלוח (שהם כ-100 שקל)

שלום וברוכה הבאה!../images/Emo39.gif

איזה יופי שהצטרפת אלינו, ועוד יותר יופי שהבאת לנו את הקישורים הנחמדים כי אכן במחירים האלה קשה למצוא אמנות, אבל ככה סתם אם כבר מדברים - למה לא ללכת על אמנים ישראלים? יש עבודות מהממות במחירים סבירים כי מה לעשות מחיר האמנות בארץ הוא מתחת לכל ביקורת, לאחרונה ראיתי תערוכה קטנה של טלי שמיר שנקראת נופים...ציורים קטנים ביד אוהבת שהייתי לוקחת לי בשמחה (אם היה מקום
) אני מאמינה שיש הרבה מקומות למצוא אותם את הדברים היפים של האמנים הישראלים וממליצה לך בחום לחפש. ברוך בואך לפורומינו הקט - שובי אלינו בקרוב! אפרת

איה@

New member
אני מאד סקרנית........../images/Emo26.gif

וממש לא מתכוונת לחטט......אבל באמת מסקרן אותי לדעת מה מכל המבחר העצום הזה בחרת לקנות, ויותר חשוב לתלות בסלון שלך? אם בא לך אשמח אם תתני קישורים לפוסטרים שבחרת. ותודה! על הקישורים, אפשר בהחלט להעביר כמה שעות חורפיות בהנאה באתרים אלו.
איה.

DizzyMissLizzy

New member
בקרוב ... בקרוב...

קודם כל המון תודה על קבלת הפנים החמה. שנית, רציתי לשלוח קישורים לתמונות שהזמנתי, אבל משום מה כרגע לא ניתן לגשת לאתר הזה. בהזדמנות הקרובה אנסה שוב, אז קצת סבלנות ... ואפרת, לשאלתך למה לא לקנות אמנות ישראלית? האמת שלא חיפשנו דווקא אמנות ישראלית או אמנות אחרת. כיתתנו רגלינו בין חנויות רבות ולא ממש מצאנו משהו לטעמינו, ואז החלטנו שהכי נוח לעשות זאת מהכורסה בבית. חוץ מזה, כמו שסיפרתי, זה לקח שנה, כי מידי פעם שינינו דעתנו לגבי הבחירה. כי כשרואים כזה מבחר גדול, מידי פעם מוצאים משהו יותר יפה. עשינו את ההזמנה רק אחרי שכבר היינו ממש שלמים איתה. ואת כל התהליך הזה לא יכולנו לעשות בקנייה בחנות רגילה

למעלה