יצירה שבועית.

יצירה שבועית.

מפי יוצר
. Fears Stand and meet your enemies Those you created with some silly thoughts Those you collected along the passing years The scars you wearing on your naked soul Are only excuses to replace the pain So you can discover your own tears The same pain you know as fears Try to play with your fears To enjoy it just one last time Before it takes you down Try to face them now So you can finally overcome The everlasting nightmares That forever knocks you to the ground Your fears are killing you inside They are only just illusions You always lived with side by side That will hunt your mind forever And now you stack with them together They will pot you in a cage Alone with all your growing hate With no safe place to escape It´s like walking on the edge You have no time to waste They will rip you out of patience And now you´re just holding hand by hand With your suicidal intentions You have to take it back Control again your life You just need to stand back up Don’t let them drive you mad Leave beside the dreams Reality will wake you up You will find the one to trust You can end it now You know exactly how The time had come to make the change To throw those demons to they´re grave You can make them go away and disappear Now´s the time to kill your fears התגובות לפה .

צמרמורת.

אני לא יודע מי היוצר שכתב את היצירה המדהימה הזאת, אבל אני כן יודע שזאת היצירה הכי טובה שקראתי אי פעם בפינה הזאת ומזה הרבה זמן בכללי. אם אי פעם ילחינו את השיר הזה אני מבקש מראש לשמוע את זה. אני חושב שיש פה סוג של אופטימיות, הגיע הזמן לקום, להרוג את הפחד, לא לתת לו לשבור אותך, מן הארה כזאת. פשוט מדהים, באמת ...

LuLuLu iT

New member
עברית שפה נהדרת.

למה לא להשתמש בה? רואים ששפת האם של הכותב היא לא אנגלית, מכיוון שיש כמה וכמה שגיאות והרמה לא ספצית ומעולה. אני מניחה ששפת האם של היוצר [ואם אני טועה תקן אותי וסליחה] היא עברית, ומן הסתם הוא יוכל להתבטא הרבה יותר טוב בעברית, ובלי שגיאות. איך אפשר לתת ביקורת על הרעיון שמאחורי היצירה כשיש בה שגיאות מרגיזות כמו Pot במקום Put ומשפטים שלא מסתדרים לגמרי. אני ממש ממליצה לכתוב בעברית. כך אפשר יהיה גם להעלות את הרמה ולהתבטא טוב יותר. הביקורת ממש לא נועדה לפגוע ואני מתנצלת אם זה מה שהיא עשתה, אני רק רוצה לעזור להשתפר ואומרת את דעתי. אתה רשאי לא לקבל אותה ובהצלחה בהמשך.

vered151

New member
מדהים...../images/Emo99.gif ותירגום לאלה שלא

מבינים: עומד ופוגש את האוייבים שלך אלה שאתה יוצר בעזרת מחשבות מטופשות אלה שאתה שולט בהם לאורך השנים החופשות הצלקות שאתה לובש על נשמתך העירומה הם רק תירוצים כדי להחזיר את הכאב למקומו אז אתה יכול לגלות את הדמעות שלך אותו כאב אתה מכיר כפחדים נסה לשחק עם הפחדים שלך להנות מהם פעם אחת אחרונה לפני שזה לוקח אותך למטה נסה להתמודד איתם עכשיו אז תוכל סוף סוף להתגבר. הסיוטים הנצחיים שתמיד גורמים לך להיחבט באדמה הפחדים שלך הורגים אותך מבפנים הם רק אשלייה אתה תמיד תחיה צד בקרבת צד שיכה במוח שלך תמיד ועכשיו אתה תקוע איתם ביחד הם ישימו אותך בכלוב לבד עם שנאתך הצומחת בלי מקום בטוח לברוח אליו זה כמו ללכת על הלהב אים לך זמן ל____(???) הם יקרעו אותך מהסבלנות ועכשיו אתה רק אוחז יד ביד עם כוונותיך להרס עצמי אתה צריך לקחת את זה בחזרה שולט שוב בחייך אתה רק צריך לעמוד בחזרה אל תיתן להם לשגע אותך עזוב לצד החלומות שלך המציאות תעיר אותך אתה תמצא את האחד לבטוח בו אתה יכול לסיים את זה עכשיו אתה יודע בדיוק איך הזמן חייב לבוא כשי לעשות את השינוי לזרוק את השדים האלה לרצינות שלך אתה יכול לגרום להם ללכת ולהיעלם עכשיו זה הזמן להרוג את פחדייך

vered151

New member
חחחח למה לבזבז?!

לא הבנתי חלק מהמילים...אז תיגרמתי אותן...בדיוק 2 דקות לפרש במילונית ועוד 2 דקות לכתוב את הכל פה... בקטנה..חחח
לילה טוב כווווולם

מה?? לא דיברתי עליך:)

יש שם איזה משפט שהשארת בו קו כי לא הבנת מה זה waste waste זה לבזבז:) חחחחח...

ע צי ץ

New member
אין לך זמן לבזבז ../images/Emo13.gif

יש כמה שגיאות שמציקות, לדעתי להבא תן למישהו לקרוא לפני שאתה מפרסם, וזה ימנע את רובן.

ע צי ץ

New member
אעע

השגיאות הן במקור, באנגלית, העברית בסדר גמור
ו"אין לך זמן לבזבז" זה המשך למשפט שנתקעת "אין לך זמן ___(???)" אז השלמנו אותך

jt7785

New member
בדומה

למה שאמרו לפניי, חבל על הטעויות באנגלית. הן לפעמים קטנוניות בדקדוק, ולפעמים בחיבור. מה שכן, בניגוד להמלצה קודם לכתוב בעברית, אני ממליץ להמשיך לכתוב באנגלית, אך פעם הבאה (כמו שכבר הציעו) תן למישהו לעשות הגהה, או לפחות להסתכל על זה קודם. הכתיבה בעברית יכולה להיות קשה ושטוחה אלא אם ניחנת בכשרון לכתיבה בעברית. אם לא, האנגלית היא פתרון מצויין - שוב, כל עוד אין טעויות קריטיות. מה עוד, שאינני יודע מה כוונותיך, אבל אנגלית היא השפה העולמית ולכן לשיר באנגלית יש פוטנציאל גבוה יותר להצליח מאשר לשיר בעברית. השיר בסך הכל נחמד מאוד, ויכול להתחבר להרבה אנשים (ממש כמו שעומרי התחבר אליו), אז לתקן את הטעויות ולשמור אותו! ויש כשרון, באמת!

למעלה