יצירה גאה ויוצרים הטרוסקסואליים

Pixy led

New member
יצירה גאה ויוצרים הטרוסקסואליים

במשך הזמן בו אני קוראת בפורום הזה, מתגבשים בי יותר ויותר הרצון והסקרנות לנסות את כוחי בכתיבת "יצירה ספרותית גאה". אני "הטרו מוצהרת", ולמרות זאת מעניין אותי לראות איך הייתי משלבת רומאנטיקה חד-מינית בכתיבה. אני משערת שאיני היחידה שתוהה בנושא, וחשבתי לעצמי: מה מניע יוצר/ת הטרוסקסואל/ית לרצות לכתוב דווקא בנושא ההומוסקסואליות? מישהו מחברי הפורום אי-פעם חשב על-כך? שאלה די טריוויאלית, אבל אם כבר יצא לי לחשוב עליה... למה לא לפתוח אותה לדיון?

מורן א

New member
הלא נודע

לעניות דעתי, הרבה הטרוסקסואלים מתעניינים בהוסקסואליות ולו רק בשל חוסר הידיעה שגורמת לסקרנות. מה שאיננו יודעים נשמע תמיד יותר מפתה. לכן, יוצרים הטרוסקסואלים שנושא ההומוסקסואליות מעניינת אותם יתעניינו לשלב ביצירותיהם מן הנושא. אבל מה אני מבינה בהטרוסקסואליות? מורן

Lizz

New member
לא שאלה חדשה :)

כל פעם מחדש בא מישהו ושואל למה רוב האנשים שכותבים סלאש (ספרות במתמקדת בבנים עם בנים) הן בעצם נשים סטרייטיות. הדיון יכול להימשך חודשים לפני שהוא גווע, ואז הוא רק מתעורר מחדש - ואין תשובה. התשובה העיקרית היא "למה לא" - זה גורם לך אושר? תכתבי. רוצה תמיכה ועזרה ולינקים? את יכולה לפנות אליי בפרטי או שתשאלי פה בפורום - אני ממש אשמח לעזור :)

קסנדרה*

New member
יכול להיות דיון בהחלט מעניין.....

גם אני הטרוסקסואלית ומעניין אותי כל תחום ומן הסתם גם התחום ההומוסקסואלי. במיוחד כשמדובר בכתיבה. הנה מצאתי עצמי לפני כשנתיים יוצרת/כותבת שיר שאפילו הועלה פה בפורום בשם "אלאונורה" המרמז על אהבת אשה לאשה ובכלל לא מתוך חוויה אישית. נדמה לי ואולי אני טועה, שבכל אשה הטרוסקסואלית ובכל גבר הטרוסקסואל קיימת איזו מידה של התעניינות/סקרנות בסקטור ההומולסבי ולא חשוב מתוך איזו סיבה. וכל שדעתי משגת, עניין ההכחשה, ההתעלמות קיים מהמקום של ההומופוביה, בורות ו/או סטיגמה חברתית שממנה יש את החשש הגדול ביותר. קסנדרה

למעלה