יצירה בדאס

ronitt123

New member
יצירה בדאס

מחפשת רעיונות ליצירה בדאס לגילאי שונים: 4-11.

Internet Mom

New member
שבלולים ושלט לדלת

עוד הדרכה מצולמת בYNET
אבל אצלי סרטוני הוידאו לא עבדו

Internet Mom

New member
רעיונות מעלפים בפינטרסט

זה הקישור הכי מוצלח! היה לי קצת קשה אבל מסתבר שקוראים לחומר הזה באנגלית
modeling clay
וחיפוש בפינטרסט מעלה שפע תמונות שוות ביותר! משם את יכולה להקליק ולהתעמק במה שמוצא חן בעינייך.

ronitt123

New member
הקישור של פינטרסט לא נפתח...

אבל לפחות עכשיו אנייודעת מה לחפש שם

ronitt123

New member
ועוד שאלה

מה ההבדל בין דאס לבין עבודה בפלסטלינה, חוץ מזה שדאס מתיבש ונשאר?
מבחינת הילדים שלי עבודה עם פלסטלינה ודאס תהיה אותו הדבר?
אני שואלת כי כבר יש לי פעילות עם פלסטלינה ואני לא רוצה שזה יחזור על עצמו בעיניהם.

Internet Mom

New member
אף פעם לא עבדתי עם דאס

אני מתארת לעצמי לפי התמונות שהתחושה קצת אחרת... ואולי שווה להשקיע יותר בפעילות מובנית ומתוכננת לקבלת תוצאה יפה כי זה נשאר. אולי מישהו שכן התנסה בזה יגיב לנו גם!

KarinDi

New member
לא בדיוק אבל בערך

תראי, העבודה עם חומר פיסולי היא עבודה עם חומר פיסולי. זה נכון לפלסטלינה, לבצק, לדאס, לחימר, לפימו וכו'
לכל אחד מהחומרים יש מרקם קצת אחר (קצת מתקשה לתאר במילים את ההבדל במרקם בין דאס לפלסטלינה, אבל בהחלט יש הבדל) ויתרונות וחסרונות משלו. היתרון של הדאס זה שהוא מתייבש ומתקשה ללא אפייה, כך שניתן לשמור את היצירות לאורך זמן ובניגוד לפלסטלינה- את הדאס לרוב צובעים, וזה עוד נדבך בעשייה.
בעיני דאס נחמד (ויש שיחלקו עליי) ליצירת חפצים "שימושיים" יותר ולא רק קישוטיים כמו הפלסטלינה- מגנטים, תליונים, קישוטים לתיק.

אגב, אני עובדת המון עם הבת שלי בבצק ובפלסטלינה. השבוע עבדתי (לעצמי, לא עם הילדה) בפימו וכל כך נהניתי מההבדל...והאמת, שגם מבצק ופלסטלינה אני לא משתעממת כי יש כל כך הרבה מה לעשות איתם...פשוט צריך הכוונה לרעיונות שונים ומגוונים

kookadoo

New member
וואו!! איך שכחתי דאס??

עבדתי בדאס לפני שנים עם ילד של חברה ועם הילדים שלי לגמרי שכחתי ממנו. חייבת לקנות בהזדמנות הקרובה.
תודה לכל מי שכתבה, קישרה ולינננקה :)

למעלה