\יציבות בפניות ...

\יציבות בפניות ...

עשיתי היום נסיעה בכביש צדדי , נכנסתי למוד ספורטיבי [ WTF ?! סוזוקי בורגמן ? מוד ספורטיבי ?! ] רצף הפניות + הקסדה החדשה שקניתי שצבועה שחור + משקף שחור [ ונותנת מראה של
] . גרמו לי למצב, לתת גז להכנס לפניה במהירות המכסימלית שאפשר ובעזרת ה' לצאת ממנה בשלום . בפעם הראשונה, הזדקפתי על המושב כדי לשלוח את המבט קדימה , מרים את הראש נכנס לפניה מתחיל להשכיב בעזרת ההיגויי ההפוך [ שאגב עוזר מאוד ] , חוסר יציבות טלטלות מפה ועד הודעה חדשה קו הפניה לא נקי . חושב מה הבעיה [ הקטנוע לא מיועד לדברים האלה ], מנסה שוב מעלה את המהירות, לקראת הפניה , מרים את הראש , אבל הפעם יושב בקצה המושב מעביר משקל קדימה נכנס להשכבה. מוציא קצת את הגוף מהקטנוע [ לא שיש לי ניסיון בזה ] הפניה עברה הפעם חלק .. בלי שום התרגשות מצידו של הקטנוע , רק משאיר אותי חיוור עד כמה הקטנוע ירד נמוך . ומתחיל להעלות בראש מה היה קורה אם זה לא היה נגמר ככה, מוריד מהירות , נכנס למצב שיוט שולח רגלים קדימה ומנסה להרגע . ועכשיו לשאלתי , האם עשיתי נכון שהעברתי את המשקל קדימה ? לקראת פניה ולא ישבתי במצב הרגיל ? כשהעברתי את המשקל קדימה הרגשתי יותר בטחון ויציבות...להכנס לפניה הרבה יותר מהר ממה שאני רגיל .. מה דעתכם בנושא , אשמח להשכיל יותר גיא

asparagos

New member
לדעתי אתה צריך קורס רכיבה

כל למה שתארת בקשר לרכיבה שלך היה בסדר גמור - המעבר שלך קדימה שם יותר משקל על הגלגל הקדמי גורם לו לאחוז יותר ותורם לפידבק שאתה מקבל מהפרונט. קורס רכיבה ייתן לך את כלים שבעזרתם תוכל להתאמן, להשתפר ולדעת מתי אתה מגיע לקצה מעטפת הביצועים.

bigfoot7375

New member
לא רק קורס רכיבה...

גם אופנוע... כבעל בורמן לשעבר - גם אחרי הקורס של פרדר (שאחריו פתאום הכל נהיה הרבה יותר טוב), אין לבורגמן שום צד ספורטיבי... יש לבורגמן בסיס גלגלים ארוך וגלגלים קטנים (יחסית), זה פשוט קטנוע ללא יכולות ספוטיביות כאשר מכרתי אותו ועברתי ל-CBF, העולם השתנה לבלי הכר, פתאום אין התנדנדויות בפניות, אפשר להשכיב (כמה ש-CBF יכול להשכיב...), הרוח לא מזיזה... בקיצור, זה לא היה אני - זה היה הבורגמן... הבורגמן הוא דו"ג מעולה על מנת להגיע מנקודה A לנקודה B בנוחות מקסימלית... וזהו...

../images/Emo45.gif לשניה לא חשבתי שלבורגמן יש צד ספורטיבי

אבל , רציתי קצת למתוח את החבל [ לא יותר מידיי ,אחרת זה יכאב פיזית ,וכלכלית] כדי לראות איפה הכלי קרוב למגבלות שלו . האמת קצת הופתעתי

למעלה