הלוחש לחרשות
New member
\יציבות בפניות ...
עשיתי היום נסיעה בכביש צדדי , נכנסתי למוד ספורטיבי [ WTF ?! סוזוקי בורגמן ? מוד ספורטיבי ?! ] רצף הפניות + הקסדה החדשה שקניתי שצבועה שחור + משקף שחור [ ונותנת מראה של
] . גרמו לי למצב, לתת גז להכנס לפניה במהירות המכסימלית שאפשר ובעזרת ה' לצאת ממנה בשלום . בפעם הראשונה, הזדקפתי על המושב כדי לשלוח את המבט קדימה , מרים את הראש נכנס לפניה מתחיל להשכיב בעזרת ההיגויי ההפוך [ שאגב עוזר מאוד ] , חוסר יציבות טלטלות מפה ועד הודעה חדשה קו הפניה לא נקי . חושב מה הבעיה [ הקטנוע לא מיועד לדברים האלה ], מנסה שוב מעלה את המהירות, לקראת הפניה , מרים את הראש , אבל הפעם יושב בקצה המושב מעביר משקל קדימה נכנס להשכבה. מוציא קצת את הגוף מהקטנוע [ לא שיש לי ניסיון בזה ] הפניה עברה הפעם חלק .. בלי שום התרגשות מצידו של הקטנוע , רק משאיר אותי חיוור עד כמה הקטנוע ירד נמוך . ומתחיל להעלות בראש מה היה קורה אם זה לא היה נגמר ככה, מוריד מהירות , נכנס למצב שיוט שולח רגלים קדימה ומנסה להרגע . ועכשיו לשאלתי , האם עשיתי נכון שהעברתי את המשקל קדימה ? לקראת פניה ולא ישבתי במצב הרגיל ? כשהעברתי את המשקל קדימה הרגשתי יותר בטחון ויציבות...להכנס לפניה הרבה יותר מהר ממה שאני רגיל .. מה דעתכם בנושא , אשמח להשכיל יותר גיא
עשיתי היום נסיעה בכביש צדדי , נכנסתי למוד ספורטיבי [ WTF ?! סוזוקי בורגמן ? מוד ספורטיבי ?! ] רצף הפניות + הקסדה החדשה שקניתי שצבועה שחור + משקף שחור [ ונותנת מראה של