יציאת מצרים שלי

יציאת מצרים שלי

מאחל לכולנו ...ש נחגוג את חג החרות ,יציאת מצרים , ושחרור מהמציאות הלא טובה של כל אחד מאיתנו . יצאנו ממצרים ,השאלה אם מצרים יצא מתוכינו ?????? כל אחד והמצרים שלו ...... מתפלל שיהיה לנו הכח ,החופש והחרות להמשיך בדרכינו , אל החופש האמיתי ,ושחרור מקבלי העבר .... המציאות שינתה אותנו ,ומה שהיה כבר לא יהיה . היגיע הזמן לעבוד על עצמינו בכל הכח , ולשנות את המציאות ,כל אחד לפי הבנתו ,דרכו ותפיסתו . זאת תפילתי לחג פסח זה ... בתקווה ,שיהיה לא רק טוב ,אלה יותר טוב !!!!! כסא הריק , יזכיר לכולנו לא רק את הנביא אליהו ,גם את יקירינו ...... לאחר "ספרית מלאי " סביב שולחן החגיגי ,נגלה שבכל זאת יש לנו משהו .... חג פסח כשר ושמח לכולנו ( נא לא לאבד את הייאוש ) ( הומור הונגרי )

חג שמח וכשר

לצערי ספירת המלאי הזה סביב השולחן אצלי עושה קווץ בלב לצערי אני נודדת כבר 8 שנים בליל הסדר ממפה לשם ולשם חשבתי השנה לעשות את הסדר בביתי שלי אפילו לבד וכולם כעסו עלי אז בלית ברירה נודדת גם השנה לדודה שלי , יודעת שיהיה נחמד אבל התחושה שזה לא ליל הסדר שלי , כפי שאני הייתי נוהגת בבית שלי ומאחלת לכולם לג שמח וכשר באשר תהייו , העיקר הוא המשפחתיות הדביקה כי זה האופי של החג הזה , לחוות את משפחת המוצא , שיצאנו ממצרים

נסיכה / מלכה היקרה

אל תשארי לבד בבית זה לא עושה לך בשום פנים ואופן טוב על הנשמה גם עם הנידודים שיש משפחה ,יותר טוב ,מאשר ללא משפחה אני מכיר הרבה אנשים ,אין להם נפש חיה בעולם ,וגם אין להם לען ללכת בפסח יודע שזה לא מנחם ,אבל לא להשר לבד בערב זה מאחל לך הרבה בריאות ,אל תרגישי בודדה ,אני חושב בערב פסח עליך ,כמו שעל כל האהובים עלי בידידות שוורצה חיה ( חיים )

היה נהדר אצל הדודה

חזרתי הביתה מהדודה שלי,בן דוד אסף אותי שבא מהדרום ,ואחרי הסדר החזיר אותי הביתה היה סדר מאד מיוחד מלא בצחוקים, סדר שחצי ממנו ילדים והמשמעות של הגדת נעשה בפועל במשפחה נהדרת שבנתה דודתי ,בנכדות נהדרום ונכד חמוד שמקסים איך שהם גדלו בשנים האחרונות והקטנטונת בת השנתיים , ישבה איתנו את כל הסדר עד האוכל , היתה מקסימה אוכל מסורתי שהונח על השולחן,, פשוט ללקק את האצבעות ,, התגעגעתי לבישולים הללו כבר שנים אכלתי בלי סוף בשביל שנה ,, להפתעתי אוכל לא היה כבד בכלל, ועוד נשאר מקום לעוגיות אחרי הסדר ולא להאמין סיימנו את סדר הפסח כהלכתו , עם שירה שכולם ישבו סביב השולחן הגדול כל הכבוד לדודה שארגנה הכל יפה וטעים כל כך ,אני שמחה שבחרתי לנסוע אליהם , הפעם הרגשתי בחיק הפשפחה המורחבת שלי, עטופה באהבה כמו שאני אוהבת

שמח בשמחתך

נסיכה היקרה !!!! שמח בשמחתך !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! את רואה שהפעם יצא הכל נהדר . זה ממש טוב לשמוע שהיה לך טוב ,ולא ישבת בבית במצב של תשעה באב . אף פעם אי אפשר לדעת ,מאיפה בא אירוע טוב בחיים ,והיום ערב חג ,במקום להיות ממורמר ,ההפך קרה מאחל לך המשך חג שמח ונעים ,ולא לאבד את הייאוש !!!!! מתישהו יהיה יותר טוב !!!!!! זה שמח אותי מאד !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! לילה טוב ותמשיכי להנות מהחיים בצורה הטובה ביותר , כמה שאפשר במסגרת המגבלות חג פסח כשר ושמח חיים

למעלה