יציאת מצריים

Princes Vespa

New member
יציאת מצריים ../images/Emo162.gif

לכל אחד יש פעם ראשונה..
בסיני.. חזרתי עייפה אך מרוצה מספארי מקסים שלצערנו התקצר "עקב המצב" (כמו כל דבר בימינו ). היה פשוט מדהים. ברגע שעברתי את הגבול נעלמו לי החששות שהנחילו בי כל הסובבים אותי. הכל הפך רגוע ושליו כאילו אין מלחמה מסביבנו. האווירה של סיני נדבקת אליך גם אם אתה לא רוצה. מדהים כמה מהר אפשר להתנתק מהתוהו ובוהו שאנו חיים בו. הספינה היתה יפיפיה ומרווחת , הצוות יעיל וחרוץ , החבר´ה מצחיקים וקלילים , המדריכים מצויינים והצלילות.. אוי הצלילות.. למרות שהיו אנשים (הרבה יותר מנוסים ממני) שדי התאכזבו מאיכות הצלילות, בשבילי זה היה לגלות את נפלאותיו האמיתיים של ים סוף. קירות אלמוגים גדולים , ריפים עשירים וצבעוניים. הדגים כנראה יצאו לחופשה, כי לא נראו כמויות מרשימות של דגים, אבל כמה צבים באו לראות למה שוב הגיעו הישראלים האלה להציק להם.. מבחינתי חלק מהצלילות היו די קשות - למרות שמזג האוויר היה טוב יחסית. פשוט כנראה כבר נהייתי מפונקת באילת, ואני לא רגילה לכאלה זרמים. אמנם לקחתי מצלמה במטרה לצלם , אבל לא צילמתי כמעט כלום.. מכיוון שהיו עוד חברי פורום על הספינה - פעילים וסבילים , אז אולי הם יוסיפו תמונות.. אחת החוויות המשעשעות היתה כשנקשרה אלינו ספינת צוללים אחרת באתר shag rock וגילינו שזו לא אחרת מהספינה של מטריף שעליה פגשנו את מנטה ריי , קברנונית ושחר ל. אין כמו לפגוש חברים בלב ים.. בכל אופן בשבילי זו היתה חוויה מתקנת. ועכשיו יש לי למה להתגעגע.. מה גם שאני לא ירדתי לצלילה בטיסלגרום ולכן אין לי ברירה אלא לחזור כמה שיותר מהר בכוחות מוחדשים.. ומהצד השני : כפי שציינתי הספארי שלנו התקצר ביום עקב ההסלמה במצב במשך הימים שבהם שהינו בסיני. צריך לציין שבסיני עצמה לא הורגשה שום מתיחות וגם משטרת הגבולות לא ראתה שום בעייתיות בשהיית ישראלים בסיני. הסיבה לקיצור היתה חשש שנוצר אצל מארגני הספארי ששהו בשארם וקיבלו עידכונים מהבית. המארגן הציע שנחזור ( אם כי לא חייב אותנו ) ואנשים הרגישו צורך להרגיע את המשפחות ואת עצמם. לא כולם היו שלמים עם ההחלטה לקצר ביום וחצי - מה שאומר שהפסדנו 5 צלילות ובניהן את איזור ראס מוחמד . אבל תמיד אפשר להתנחם בכך שסיני יחסית קרובה ונגישה וזו לא הפעם האחרונה שלנו שם... (מה שבטוח לא הפעם האחרונה שלי) בתקווה לימים יפים יותר..
_________________________________________________________ ותודה לחבר´ה של סנובה שאירחו אותנו כשהגענו בלילה כמו שני פליטים סרביים.. ועזרו לנו להפחית קצת את הבעסה..

ביקו

New member
ועד שיהיו תמונות אמיתיות...

במידה ויגאל יחליט להעלות אותן, הרי כמה לכידות פריימים מסרט הווידאו המנציח את הספארי. מתנצל מראש על האיכות המחפירה.

ביקו

New member
חשופית

לפחות צילמתי צלילה אחת עם ה P-1 הישנה שלי שעברה לידיו של מומי, תודה.

למעלה