יציאת ילד מהארץ.

מצב
הנושא נעול.
יציאת ילד מהארץ.

יציאת ילד מהארץ.
האם יכול להיות מצב שבו בעלי שכיום פרוד שלי יכול לקחת את בני בן השנה וחצי ולהוציא אותו מהארץ ללא ידיעתי, אני ממש חוששת מכך כי הוא אדם מאוד קיצוני. אשמח לשמוע מה אפשר לעשות, האם קרו מקרים כאלו אצל זוגות בהליכי גירושים? אני ממש לא צריכה תגובות בנושא למה אני חושבת שהוא יעשה את זה או תגובות נגדי, פשוט אני בלחץ נוראי וחייבת עזרה בבקשה בבקשה.

haimrab

New member
חטיפת קטינים

יציאת ילד מהארץ.
האם יכול להיות מצב שבו בעלי שכיום פרוד שלי יכול לקחת את בני בן השנה וחצי ולהוציא אותו מהארץ ללא ידיעתי, אני ממש חוששת מכך כי הוא אדם מאוד קיצוני. אשמח לשמוע מה אפשר לעשות, האם קרו מקרים כאלו אצל זוגות בהליכי גירושים? אני ממש לא צריכה תגובות בנושא למה אני חושבת שהוא יעשה את זה או תגובות נגדי, פשוט אני בלחץ נוראי וחייבת עזרה בבקשה בבקשה.
חטיפת קטינים
במדה ויש לבעלך דרכון של הקטין - כן! באפשרותך להוציא צו עיכוב יציאה מן הארץ כנגד הקטין. חיים

לילד אין דרכון אבל

חטיפת קטינים
במדה ויש לבעלך דרכון של הקטין - כן! באפשרותך להוציא צו עיכוב יציאה מן הארץ כנגד הקטין. חיים
לילד אין דרכון אבל
יש אפשרות שהפרוד שלי הוציא דרכון ללא ידיעתי?

תשובה

יציאת ילד מהארץ.
תשובה
בדרך כלל הורה גרוש יתקשה להנפיק דרכון ללא מעורבות ההורה השני. אבל, כדי לא לקחת סיכון, תוכלי לקבל בקלות מבית המשפט צו עיכוב יציאה מן הארץ כנגד הילד

מצב
הנושא נעול.
למעלה