יציאת אאודיו

lotuspain

New member
יציאת אאודיו

צהריים טובים לכולם
הרמקול שהתחבר למחשב שלי דרך בלוטוז נשבר והחלטתי לחבר אליו אוזניות
אני ניסיתי לחבר את האוזניות לכניסת אאודיו של המוניטור עצמו אבל לא יצא שום קול.כשחיברתי את האוזניות לכניסה הירקרקה בכונן עצמו כן שמעו קול
עכשיו מה שמסקרן אותי למה זה לא עבד כחיברתי את האוזניות למוניטור עצמו.האם הבעיה יכולה להיות בכניסת האאודיו במוניטור?או שבכללי לא ניתן לשמוע קול כשמחברים אוזניות למוניטור, מה שפחות הגיוני בעיניי כי כן קיימת בו כניסה.

lotuspain

New member
חיבור אאודיו

א אני נקבה
ב האם זה נשאל בציניות?בכל מקרה לא יודעת אם יש הבדל בין כניסה ליציאה אם כן יש, אשמח להסבר מהו.
נב מדובר על חיבור אאודיו

זה נשאל ברצינות תהומית ..
ההבדל הוא שלרוב במסכים יש כניסה לאאודיו ולא יציאה כי זה בשביל להכניס את השמע לרמקולים שיש בהם ..
אם יש באמת חיבור שהוא יציאת אאודיו במסך אז נשאלת השאלה איך המסך מתחבר למחשב ..
אם בVGA\DVI אז צריך להיות חוט נוסף שמכניס את האאודיו מהמחשב למסך בשביל שהוא יעביר את זה הלאה ..
אם בHDMI אז יכול להיות שמשהו שם לא מוגדר נכון
ההימור (המאוד בטוח) שלי הוא שאת עשית סלט ומה שיש לך במסך זה כניסה בשביל להעביר את הסאונד לרמקולים שלו ...

lotuspain

New member
יתכן מאוד שעשיתי סלט בגלל זה גם שואלת את השאלה על מנת להחכים

בדקתי את הכבל שעובר בין המסך לכונן
הכבל מחובר לכניסה שרשום עליה D-SUB
ואם הבנתי נכון ממילותייך אז במסך שלי כן יש רמקול מובנה ועל מנת לקבל את השמע דרכו ולא דרך רמקול חיצוני עליי לחבר או כבל HDMI שאחראי גם על שמע ותמונה או כבל אחרי שאחראי על שמע?
ובנוסף, במוניטור זה כניסה כי התמונה והשמע "מוכנסים" למסך מהכונן?
ז"א שבכונן עצמו אילו נקראים "יציאות"?

החיבור שיש לך למסך זה חיבור VGA והוא אינו מעביר שמע
במידה ויש לך במסך עצמו שקע של 3.5 מ"מ אז זה כנראה באמת כניסת שמע שמעידה על ייתכנות של המצאות רמקולים במסך עצמו ...

למעלה