יציאות...

sahar sh

New member
יציאות...

שלום לכולם, חזרתי מהעדרות ממושכת עקב קריסת ה"הארד דיסק" ולאחר מכן עקב לחץ של מבחנים. אז אגש לעניין... מהכרותי עם מגמגמים אחרים (והכרתי הרבה בחיי), נוכחתי לגלות שלהמון מגמגמים יש בעיה עם המין השני, כלומר, בעיה להתחיל שיחה או משהו כזה. בנוסף, גיליתי שמגמגמים נוטים לצאת לעיתים רחוקות. אז חשבתי לעצמי שאפשר לארגן יציאה של כמה מגמגמים ביחד גם בשביל הגיבוש וגם כדי ליצור הזדמנות להיכרויות, וכ"תופעת לוואי", זה יעלה את הביטחון העצמי של המשתתפים ביציאה. מה אתם אומרים?

VirtualBoy

New member
לא יודע כמה זה יתרום לביטחון העצמי

אבל למה לא...היוזמה ברוכה בכל מקרה. אני גם לא מסכים עם זה שמגמגמים מסתגרים בבית, אני בכל אופן לא, זה עדיין לא אומר שלא אשמח לבוא, אם כי ככל שהספקתי לתפוס, רוב המשתתפים כאן מהצפון ואישית אני מיישב פה את הנגב.

stkachov

New member
דווקא

הרוב פה מהמרכז. למפגשים של המרכז למשל מגיעים הרבה יותר חברה מאשר לאלו של הצפון.

thesword

New member
אני מברך את הצצעה שלך גם אבל..

אני לא חושב שאנחנו המגמגמים כן מתביישים ליזום שיחות עם בני המין השני כי אנחנו מתביישים בהיותינו מגמגמים או כי חסר לנו ביטחון עצמי. אני למשל, לא מתבייש להתחיל עם בנות המין השני. הגעתי למסקה שאם זה לא יועיל, אז לא יזיק לי. לכן תאמינו לי, המין השני לא יסתכל על הגימגום שלך, אל על מה שאתה. אז אין על מה להתבייש (אני בטוח שיש עוד רבים כמוני, שלא מתביישים). מצד שני, אם תצליחו לקיים יציאה כזו, אז בשמחה אני אצטרף אליכם.

shuky63

New member
לא בלתי אפשרי אבל.....

כשאמ"בי עוד היה קבוצת תמיכה ניסינו כמה וכמה פעמים לארגן יציאות משותפות וגילינו שכדי שזה יצליח המשתתפים צריכים להיות באותו טוח גילאים ותחומי עיניין,אחרת זה לא כל כך עובד.לזרוק מספר אנשים שכל המשותף להם הוא גימגום לבילוי משותף פשוט לא כל כך מצליח. אם שומרים על התנאים שאמרתי זה יכול בהחלט לעזור בקשר לבטחון העצמי. אבל האמת שלבוא למיפגשים רגילים(לא בלויים)ולצאת משם עם אנרגיה שתעזור לך ביציאות והכרת אנשים חדשים נשמע לי יותר קל לביצוע.

sahar sh

New member
עידכון

ברור שלא התכוונתי שכל המגמגמים נוטים להיקלע לקשיים ב"התחלות" עם המין השני וגם לא שכולם נוטים לא לצאת, פשוט שמתי לב שהאחוז שלהם הוא גבוה יותר בקרב אנשים מגמגמים מאשר אנשים לא מגמגמים. אולי לא הבנתם נכון, לא התכוונתי שתתארגן קבוצה של 10 אנשים או משהו כזה, אלא, משהו לא פורמלי של אנשים 3 למשל במשרעת גיל של 5 שנים בערך.

shuky63

New member
בצורה שתארת בהחלט מומלץ

אם לא הייתי בן 41 ותפוס רגשית הייתי מצטרף

למעלה