יציאות USB משתגעות

• פותח הנושא 4mit
  • פורסם בתאריך

4mit

New member
יציאות USB משתגעות

אהלן, יש לי T43 עם שתי יציאות USB, יש לי USB HUB עם 4 יציאות.. שאלתי פה שאלה בעבר (קישור מצורף) על הסיבות ל"שיגעון" דוגמאות למה שקורה: - כשאני מחבר את המשדר בלו-טוט' הכרטיס קול החיצוני(USB) עושה בעיות (יש קולות של הווינדוס, אבל הווינאמפ מפסיק לעבוד) - לפעמים העכבר האלחוטי כאילו "מאבד קליטה" ופועל ממש ממש לאט, כשאני מצמיד אותו למשדר הוא פועל שוב יופי (לדוגמה שהמחשב מסתנכרן עם הפלאפון דרך הבלו-טוט') פעם קודמת ששאלתי, נאמר לי שאם כל ההתקנים פועלים בנפרד אז לא אמורה להיות בעיה, ואכן כולם פועלים יופי כשהם לחוד, האם הבעיה בHUB? האם יש פתרון בהנחה שאני רוצה לחבר בו-זמנית 4-5 רכיבים דרך USB? בעבר דובר על חלוקת הספק או משהו כזה, האם יש מה לעשות בנידון? מה הייתם מציעים, תודה

יאיר B

New member
ניחוש לא מבוסס:

1. המפצל שלך מחובר לחשמל? יש התקנים שצורכים הרבה חשמל. המפצלים שאין להם חיבור לחשמל משתמשים בחשמל שיוצא מהמחשב ומחלקים אותו בין 4 היציואת. יש התקנים שצורכים יותר חשמל ולכן הם לא יעבדו. 2. אפשרות אחרת: יש התקנים שצורכים יותר רוחב פס (מבחינת המידע שעובר) מהמפצל וכשהם עובדים יש בעיות. זה כאמור ניחוש (על סמך ניסיון שיש לי עם מפצלים כאלה). אני לא יודע בוודאות מה הבעיה אצלך.

4mit

New member
בהנחה שזה אכן רוחב פס

אז: האם הבעיה היא בלפטופ עצמו (היציאה של ה T43 לא מסוגלת "להתמודד" עם כמות המידע) ואז אני מבין שאין כ"כ מה לעשות.. או שהבעיה היא בHUB שקניתי בהונג-קונג (בהנחה שזה לא מהשורה הראשונה של ההאבים, בלשון המעטה) ואז החלפה להאב טוב עם חיבור לחשמל תפתור את הבעיה? מהרכיבים הבאים, מי צורך הרבה רוחב פס: מצלמת אינטרנט, עכבר אלחוטי קטן של מיקרוסופט, משדר בלו-טוט' גנרי שקיבלתי מסלקום, כרטיס קול חיצוני (עם תמיכה דיגיטלית), הארד דיסק נייד בלי חיבור למתח חיצוני.. חשוב לציין שאני לא משתמש כמעט במצלמה, ומשתדל לנתק ככול שניתן את הבלו-טוט'(הבעיה שכשאני מחזיר הכ.קול מפסיק לעבוד) תודה על ההענות המהירה,

4mit

New member
תמונה של ה DEVICE MANAGER

ושל ההודעת בעיה בבלו-טוט' מה שהיה הולך עכשיו אם הייתי מתעקש להפעיל את הבלו-טוט': הייתי מעביר את המשדר ליציאה אחרת פנויה בהאב, ואז הכ.קול היה מפסיק לעבוד, ואז הייתי מעביר את הכ.קול ליציאה אחרת ואז זה היה מסתדר.. פועל, אבל לא כיף.. תודה על הסבלנות

4mit

New member
בהנחה שזה אכן רוחב פס

אז: האם הבעיה היא בלפטופ עצמו (היציאה של ה T43 לא מסוגלת "להתמודד" עם כמות המידע) ואז אני מבין שאין כ"כ מה לעשות.. או שהבעיה היא בHUB שקניתי בהונג-קונג (בהנחה שזה לא מהשורה הראשונה של ההאבים, בלשון המעטה) ואז החלפה להאב טוב עם חיבור לחשמל תפתור את הבעיה? מהרכיבים הבאים, מי צורך הרבה רוחב פס: מצלמת אינטרנט, עכבר אלחוטי קטן של מיקרוסופט, משדר בלו-טוט' גנרי שקיבלתי מסלקום, כרטיס קול חיצוני (עם תמיכה דיגיטלית), הארד דיסק נייד בלי חיבור למתח חיצוני.. חשוב לציין שאני לא משתמש כמעט במצלמה, ומשתדל לנתק ככול שניתן את הבלו-טוט'(הבעיה שכשאני מחזיר הכ.קול מפסיק לעבוד) תודה על ההענות המהירה,

YossXP

New member
מומלץ לנסות HUB בעל מקור מתח עצמאי

נשמע כאילו אתה מחבר יותר מידי התקנים הצורכים חשמל רב.

nova

New member
יש לוודא שבעת שהבלוטות' מחובר

ווינדוז או ווינאמפ לא מוגדרים להוציא סוג מסוים של פלט באמצעותו, אלא באמצעות כרטיס הקול כנדרש. נסה לנגן מוזיקה דרך מדיה פלייר - הבעיה עדיין מתרחשת? הפתרון בהגדרות הווינדוז. לא מתרחשת? הפתרון בהגדרות הווינאמפ.

bar666xp

New member
משהו קטן על USB...

במקור USB מתוכנן להיות משורשר ולא מחולק. אבל מה משהו ראה מחשירים משורשרים אולי סקזי אבל לא USB תוצאה... חלוקה ע"י HUB ו... תקלות מכאן ועד אולם בעיות פס בעיות זרם בעיות בעיות בעיות... נסה לשנות סדרים כלומר לחבר לדוגמה דרך HUB רכיבים שלא צרכים את הזרם כמו מדפסת סורק רוב המצלמות הדיגיטליות(לא WEB)...סביר שלא יהיה בעיה אם אין להם בעיה עם חלוקת הפס. לאומת זאת כ.קול ומצלמת WEB בסבירות הרבה יותר גבוה לבעיות.

למעלה