יציאות של החבר

לילי123456

New member
פעם בשבועיים, חמשו"ש [אבל הרבה פעמים שו"ש]

אולי בקרוב הוא יתחיל לצאת 16/5 [16 ימים שם, 5 בבית]

עוד שאלה

כל הקרביים חוזרים פעם בשבועיים (או שבוע)? זאתי שאמרה שחבר שלה חוזר שבוע שבוע בחיל האוויר איך זה? אני גם רוצה שחבר שלי יחזור הרבה.. גם ככה אני גרה רחוק ובמשך 10 חודשים אני רואה אותו רק סופ"שים לא מגיע לי כשהוא בצבא לראות אותו יותר?:p (הוא מתגייס ביולי ואין לו עדיין תפקיד וגם אמור להיות לו קצין מיון אבל לא יצא עדיין..)

Lost Lullaby

New member
הוא לא קרבי [אני מניחה שדיברת עליי../images/Emo3.gif]

פקחי טיסה [התפקיד שלו] זה בדר"כ 11-3 אבל הבסיס שלו זה היחיד שעושים שם שבוע שבוע תראי, אם עוד אין לשלך תפקיד אולי הוא יהיה ג'ובניק ויעשה יומיות, וכחייל יש לו נסיעות חינם, אז יהיה לך נחמד P:

הוא לא יהיה ג'ובניק

ככל הנראה. כשהוא בכלל העלה את הנושא בצבא די צחקו עליו. הוא בירר וכאלה אבל הוא פרופיל 97 אז לא ממש שואלים אותו לדעתי=\

חיל האויר והחלל ../images/Emo8.gif

יוצא כל חמשו"ש סוגר שבת פעם ב5 שבועות... אבל זה הפז"מ כבר... הוא 4 וחצי חודשים לשחרור המיוחל... הקומבינה שיצאה יפה לחבר שלי ולי היא שהוא משרת בדרום, אני גרה במרכז והוא בצפון אז כמעט תמיד כשהוא עולה לצפון הוא עוצר ובא לבקר אותי וממשיך לצפון או ההפך... אה והייתרון הכי טוב, זה שמוצ"שים זה תמיד אצלי
כי ככה הוא יוצא מאוחר יותר לבסיס...אחרי הכל הוא נחשב 'צפוני' חח.. אל תצפי שתראי אותו יותר אם הוא יהיה בצבא...דווקא יכול להיות ההפך, קחי פרספקטיבה שלא תתאכזבי מידיי, חוצמזה אם אתם גרים רחוק אחד מהשני תקווי שאולי ישבצו אותו קרוב אליך... ואז הוא יבוא אליך יותר, גם אם הוא ג'ובניק ואתם גרים רחוק אז אין כ"כ מצב שתראי אותו כל יום...

חח:)

אני יודעת שהסיכויים שאני אראה אותו יותר עכשיו הם קלושים. אבל תקווה זה תמיד טוב, לא? אני ממש מקווה שישבצו אותו באזור הכי טוב במחנה 80 :) (למרות שאין לי מושג מה יש שם, אבל זה באזור..) ואם הוא היה ג'ובניק אני מניחה שהייתי רואה אותו לפחות 3-4 ימים בשבוע. כי הוא תמיד מוזמן לישון כאן.

למעלה