יציאות של אבא ואמא!

Lorelai

New member
יציאות של אבא ואמא!

וסבתא! וסבא! וכל האנשים האלה שעברו את גיל 32 וחצי! לאמא שלי הייתה היום "יציאה" אחת. נתתי לה לקרוא איזשהו קטע באנגלית והיה שם משפט כזה שהלך ככה.. "Explicit or Clean depends on how much you enjoy f***ing bleeps." ואז היא שאלה אותי "מה זה f כוכבית כוכבית כוכבית ing?". זה הצחיק אותי.

Mooa-Numi

New member
הורים זה משהו.

"פעם מיכל התעניינה באסטרונומיה, אתה יודע? ואז.. ואז היא נהיתה אסטרונאוטית." הם חושבים שהם הכי שנונים בעולם, והם לא.

YaLdoNet 4 EveR

New member
אני מתה על ההורים שלי.

הם נורא רוצים לנסות לחנך אותי אבל אין להם כוח אליי, אז הם עושים קצת רעש או מנתקים לי ת'נט לשעתיים ואחרי שלוש דקות שוכחים.

M o o n G i r l

New member
שנייה..אז אני היחידה

מבין שתינו שמקבלת מכות?! אוף אופיר אמרת שאת "יודעת איך אני מרגישה"

YaLdoNet 4 EveR

New member
כן נו ניסיתי להזדהות איתך...

ההורים שלי לא יכולים להכות אותי, כי הם שתויים מדי.

Lorelai

New member
מעין (../images/Emo68.gif), תסלחי לי. ../images/Emo13.gif

שיעור מדעים, כיתה ח'. הנוכחים: מור (גיא), מעין (מנצ'ר), שירן (שטרנפלד), אני ו.. בטח ישבו סביב עוד כמה אנשים שאני לא זוכרת. ומור ומעין, אל תתפסו אותי במילים אני לא זוכרת מה הייתה בדיוק הקרבה אז יכוליות ששיניתי קצת את הסיפור האמיתי.. מור: וואי, יש לי רחוקת-משפחה שהיא לסבית! שירן ואני: וואי, באמת? |מבטאנ'לאמאמין| מור: כן! מעין: ואני מכירה אחד שהוא הומו! -שניית דומייה- *ואז מעין ביציאה בלונדינית* "אולי הם יהיו חברים!"
ושוב, אני לא בטוחה שככה השיחה הלכה בדיוקקק, אבל זה היה מצחיק.

Heavy Thought

New member
אני עדיין מנסה להיזכר בזה

ולא הולך לי :) מעניין על איזו רחוקת משפחה דיברתי

M o o n G i r l

New member
חח אממ יש לי תיקון קל

לי יש רחוק רחוק רחוק רחוק רחוק משפחה שהוא הומו.. ומור אמרה שהיא מכירה מישו..לסבית\הומו

Lorelai

New member
למה בבאג (../images/Emo15.gif=../images/Emo47.gif) זה הצליח

כל-כך יפה ובפורום המסריח הזה שכולם מכירים את כולם וזה קלללללללל יותר, וצוחקיםםםםםםםם יותר, זה לא מצליח?! יואווו איך אני שונאת את זה!

Lorelai

New member
מצאתי עוד!

אבל לא בדיוק יציאות, יותר דברים מצחיקים.
(אני תמיד באה לכתוב "כוכבית"
)"שמעו עליכם קצת, אבל הרבה לא." דרורה, על המעבר מהחטיבה לתיכון.
"את שם בפינה, תסתובבי אלינו." נורמה, המורה לספרות לדניאל גלעדי.
שיעור ספורט!
=סנדרה המורה,
=שירן,
=אנוכי.
: רצים?! לא רצים, נכון?
: הולכים.
: הולכים, בטוח?
: כן, כן, הולכים.
: בטוח הולכים? שלא תגידי באמצע להתחיל לרוץ..
: לא, הולכים.
: כי את תמיד עושה את זה! בסוף רצנו..
שיעור לשון, יונתן שואל שאלות, המורה "לא עכשיו." בשמת שואלת שאלות, היא עונה. יונתן שוב שואל, המורה "לא עכשיו." עוד מישהו שואל שאלה, היא עונה. יונתן: "נו, אבל את עונה לכולם חוץ ממני!".
אבל אני הכיייי אוהבת את של דיוויד!
http://www.simpleplan.com/movie/David%20vs%20Airport-%20HI.WMV

YaLdoNet 4 EveR

New member
חחחח זה עם דרורה...

היה עם נדי או עם פיפי אם אנלא טועה... ואנחנו יושבים ושומעים אותה אומרת את זה ואז יש רגע שקט... ופתאום שנינו מתפוצציםםםםםםםםםםםםםםםם מצחוק! זה היה גאוני. דרורה תעשי לי חטול גאון!

למעלה