יציאות רכות.....

יציאות רכות.....

סליחה על הכותרת :) אבל אשמח לעצות. כבר המון זמן רוב היציאות של הבנות שלי רכות מאוד ויוצאות מהחיתול וכל הזמן בגדים מתלכלכים מעבר לאי הנעימות שלהן והריח...... ניסיתי לתת בננה ואורז אבל לא מרגישה שינוי..

mishmish04

New member
כמה זמן אתם לתוך הטעימות?

יכול להיות ששינוי התפריט משנה להן את מצב הצבירה של היציאות?
האם יכול להיות שעובר לידן איזשהו וירוס בטן,
שלא מצליח לגרום לשילשול, אבל משנה את המצב?
בכמה יציאות ביום מדובר?
כמה זמן?
האם אולי, בלי שום קשר, הגיע הזמן להחליף גודל טיטול?
כל אלו שאלות שצריך עליהן תשובה לפני שננסה לעזור.
בגדול - אם זה נמשך יותר מחמישה ימים - יש לגשת לרופא.

תשובות

קודם כל, תודה על ההתייחסות (בעבר הפנית אותי לרופא בעקבות כאבים שלי ובהזדמנות אתייעץ איתך בשנית) לגבי הבנות: הן כבר מזמן לא בטעימות הן בנות שנה ו4, התפריט כרגע מעט השתנה אך לא מהותית כי הם בחופש אז זה אוכל של הבית ולא של הגן, אם כי גם בגן היתה תקופה של יציאות רכות מאוד ומשתדלת לשמור על אותו סדר יום מבחינת אוכל (מטרנה בבוקר, ארוחת פירות, צהרים, מעדן, ארוחת ערב ומטרנה) חוץ מאתמול אז זה יציאה אחת או שתיים ביום (לאחת מהן היו אתמול 3 יציאות אמנם רכות אבל לא נוזליות, זו ההבחנה שהרופאה עשתה לי פעם). לגבי גודל טיטול, עלינו כבר ל5 שמבחינת המשקל שמוצהר עליו הם יכלו להיות עוד ב4 או 4+ אבל מרגישה ש5 זה בדיוק. לעבור ל6?

mishmish04

New member
אם זה 2-3 יציאות ביום אז הכל בסדר

זה לא שילשול.
גם לנו, המבוגרים לא תמיד היציאות קשות.
אם חמש ניראה לך בדיוק - אז עזבי, אל תחליםי.
יעבור.

zofia2

New member
גם אצלנו זה היה כך אחרי גיל שנה

במשך תקופה מאוד ארוכה ובנוסף גם הריח היה מזעזע, שאלתי את הרופא של טיפת חלב והוא טען שזה נורמלי וקיבלתי את דעתו, לא יודעת אם יש קשר אבל כמה ימים אחרי שהתחלתי גמילה מחיתולים זה הפסיק ועכשיו יש להן יציאה פעם ביום יומיים. גם לחברה היה סיפור דומה עם הבת שלה הרופאה שלה דווקא זרמה איתה ושלחה אותה להמון בדיקות ולא נמצא כלום ובסוף זה הפסיק לבד. ועוד משהו שעולה לי זה שהפירות הקיציים בדרך כלל מזרזים, יכול להיות שבבית הן אוכלות יותר פירות?

למעלה