תשובהיציאות בזמן פרידה??
רציתי לשאול אני החלטתי להפרד מבן זוגי, כבר פניתי לעו"ד, אך טרם הוגש התיק לרבנות ולבימ"ש. אמרו לי שאסור לבגוד כי אז יהיה לי בלגאן ברבנות, אבל לגבי יציאות, אם נניח אני אלך למועדונים וארקוד, ואפגוש אנשים ללא מגע מיני, יש איזה שהיא מניעה?
הכוונה היא למזונות אישה?תשובה
התנהגות כנ"ל עלולה לשלול ממך את זכותך למזונות ואף לחייב אותך לקבל גט. אם אין לך בעיה עם זה תמשיכי.
תשובההכוונה היא למזונות אישה?
כי אני לא מעוניינת בהם. וגט אני מאוד רוצה. בילדים ובחלוקת הרכוש זה לא יפגע?
תודה אני אשאר בביתתשובה
זה לא צריך לפגוע במזונות הילדים ובחלוקת הרכוש אך יש אפשרות שתאבדי את הכתובה. בנוסף יש לבדוק אם התנהגות לא מוסרית מצד האישה, כפי שביה"ד מבין אותה לא פוגעת בתביעתה לגירושין. השאלה היא מדוע את רוצה גט. אם תטעני שהוא בוגד בך הוא עלול לטעון שאת לא יותר טובה ממנו. יכול להיות שמבחינה הלכתית את רשאית לבלות אך תחושת הבטן היא שכל עוד הליך הגירושין לא הסתיים זה לא מומלץ.
עוד שאלה אחתתודה אני אשאר בבית
תשובהעוד שאלה אחת![]()
אני צריכה סיבה לגרושין? הוא אמר לי שהוא בגד בי, ובשיחה האחרונה, כנראה אחרי ייעוץ הוא אמר לי אולי סתם עבדתי עליך... ולא בגדתי באמת. אין לי הוכחות, איזה סיבה אני צריכה, לא טוב לי איתו, הוא לא נמצא בבית 4 ימים בשבוע בערך, יוצא עד שעות מאוחרות, מזלזל בי, מה אני צריכה עוד? אין לי הוכחות על הדברים האלה. ושאלה שניה, הוא מוכן להתגרש בתנאי שהמזונות יהיו המינימום בחוק 1200 לילד, יש לנו שתיים שתיהם מתחת לגיל 6. הבנתי מהעו"ד שהוא חייב לשלם להם גנים, הוא מצידו אומר שילכו לגן של נעמת. אם אני מסכימה למזונות האלה, רק כדי לחתום על חוזה, אפשר אח"כ להגדיל?
הצניעי לכתתודה אני אשאר בבית
ומה אם זה הפוךתשובה
התנהגות כנ"ל עלולה לשלול ממך את זכותך למזונות ואף לחייב אותך לקבל גט. אם אין לך בעיה עם זה תמשיכי.
תשובהומה אם זה הפוך
כאשר הבעל מתנהג באופן לא מוסרי בעת הליכי הגרושין(מלין בביתו נשים, מתרועע עם נשים באופן פומבי...), האם יש השלכות לכך על המזונות, גט, כתובה או רכוש?
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.