יציאות בהנקה

יציאות בהנקה

מה נחשב כקקי תקין בהנקה? אני יודעת שהתדירות היא לאו דווקא יומית. התינוקי בן 8 שבועות ולרוב עושה קקי אחת לכמה ימים. לפני כמה זמן יצא שלא עשה כמעט 10 ימים (לדעת זה מאוד הפריע לו), רציתי לדעת אם זו תדירות תקינה. ביומיום אני רואה הרבה פעמים כמו הכתמות קטנות בטיטול. אבל הקקי ה"רציני" הוא ממש נוזלי בכמות רצינית שדורשת החלפה מלאה של כל הבגדים...

ושאלה נוספת לגבי גרעפס בהנקה- האם תמיד צריך שיהיה גרעפס (כמו בבקבוק)? לפעמים בלילה כשאני מניקה הוא עושה גרעפס בהחלפה שבין הצדדים ואז בצד השני - אין לו. לפעמים זה גם מעיר אותו אז אני מתלבטת תמיד אם להרים לגרעפס או לא , כי אם אין לו וסתם הרמתי אז יוצא שסתם התעורר.... תוהה אם יש פה חוקיות מסוימת.

תודה!

michal@gal

Active member
מנהל
נשמע תקין

מעל גיל 6.שבועות, כל מצב בין 10 יציאות ביום לבין יציאה אחת פעם ב 10 ימים הוא תקין כל עוד כשהיציאה מגיעה היא רכה.
יציאה פעם ימים שגולשת עד כדי צורך בהחלפת בגדים היא מצב מוכר אצל יונקים. זה ישתנה בהמשך.
&nbsp
לא חייבים להרים לגרעפס. בלילה אין בעיה להחזיר אותו לישון מייד כשסיים לינוק. אם יש לו גרעפס הוא ישתחרר כבר תוך כדי שינה. צריך להרים לגרעפס רק אם רואים שהוא ממש מפריע ליונק.

למעלה