יציאה משירות קבע

kazin12

New member
יציאה משירות קבע

שלום רב, אני קצין המשרת כשלושה וחצי חודשים בקבע ואני מעוניין להשתחרר במהרה. עברית קורס קצינים קרביים (יבשה בבה"ד 1) ולכן אני חתום שנה בהתחייבות קשיחה. הסיבה האמיתית שאני רוצה לעזוב היא חוסר מוטיבציה, אכזבה מהמערכת ורצון להתחיל את החיים האזרחיים מהר ככל שניתן. שאלתי היא מה אני עושה בשביל לצאת מהצבא בדרך הכי יעילה ובזמן הכי מהיר. מבחינה אתית אין לי בעיה לשקר וכל הדרכים כשרות (כולל כלא). אני פשוט מחפש את הדרך הכי מהירה להיות עם צו שחרור ביד. תודה רבה.

deathcaster

New member
תשובה

תמלא אצל השליש שלך טופס " אי נכונות להמשך שירות קבע ", תגיש אותו למפקד היחידה שלך, הוא יזמן אותך לראיון , יגיד לך "אני מאוכזב ממך, בלה בלה בלה " , תגיד לו " כנ"ל בלה בלה בלה ", ואתה מהר מאוד תמאס עליו... שנת הר' היא לא כ"כ התחייבות קשיחה כמו ששטפו לך ת'מוח בבה"ד 1.

b o n f i r e

New member
כפי שdeathcaster ציין

זו באמת לא התחייבות כזו קשיחה, אני מכיר חבר עתודאי שעשה איתי קורס קצינים ולא הכניסו אותו לקבע. עתודאי, קצין, שלא עושה קבע בכלל.. ועוד משהו (סתם מתוך סקרנות)- איך נתנו לך לסיים ככה קורס קצינים?? "מבחינה אתית אין לי בעיה לשקר וכל הדרכים כשרות (כולל כלא)." ?!?!?

דווקא נשמע לי בדיוק כמו החומר שממנו

עשויים קצינים בצה"ל. במיוחד אם זה תלוי בבה"ד אחד. כי הרי כולם עושים את זה בשביל המדינה ולא בשביל הכסף.

corrupt

New member
נשמע...

עושה רושם שאתה יודע הרבה עובדות על תהליכים בצבא אבל הצעה- לך לבדיקת שמיעה.

למעלה