יציאה מסודרת מהמערכת

יציאה מסודרת מהמערכת

במקרים בהם נתקלים בבעיה להחליף את שם המשתמש במחשב האישי יציאה מסודרת מהמערכת: לסגור את כל הדפדפנים למעט אחד, הפתוח על דף הפורום. בכלים, אפשרויות אינטרנט, בטאב "כללי", החלק האמצעי בטבלה נקרא "קבצי אינטרנט זמניים". לחצו על כפתור "מחיקת קבצים זמניים", וסמנו את התיבה שתופיע. לחצו על אישור. tools, internet options, delete files check the box: delete all offline content פעולה זו עלולה לקחת זמן מה, המתינו עד לאישור הפעולה. לאחר מכן, לחצו על מקש ה ok, וחזרו לעמוד הפורום בדפדפן. בשורה העליונה יש קישור "יציאה מהמערכת" לחצו על הקישור. תוך מספר שניות אמור להופיע מסך "יצאת בהצלחה". סגרו את הדפדפן. בשלב זה נסו להיכנס שוב לפורום. כשתשלחו הודעה תתבקשו להירשם. הכניסו את שמכם וסיסמה. במידה שגם בשלב זה לא הצלחתם: פנו לשירות הלקוחות בתפוז 03-6109610 או במייל באמצעות הנהלת הפורומים

magy

New member
בוקר טוב עולם, מה שלום כולם?

וזה לא פינוקיו.........זה מלחמה.......... בכל הרשתות..........בגדה, ברצועה............. ומי יודע מה עוד צופן לנו העתיד.......הקרוב והרחוק...... עד אתמול , זה היה נוסטלגיה.......מהיום............אש ותמרות עשן...... וזו אינה מליצה...........אנחנו , כפי המסתמן.......בחדשות העולמיות...... במלחמה............................. אני מודאגת.................

שקדי

New member
הסירי דאגה מליבך חבירה מנהלת.......

עברנו את פרעה נעבור גם את זה.............

גל-עמית

New member
....ואני אומר שוב.....

....עברנו את פרעה (ואת כל המרעין בישין שאחריו) - נעבור גם את זה... נכון, פגיעה כאן, פצע פה.... וכי יש לנו ברירה אחרת? עד השנים האחרונות, עשינו זאת אנו. קיווינו כמו הורינו שלילדינו (כמו לילדיהם...) - לא יהיה הצורך.... עכשיו, מחוסר ברירה - הגיע גם תורם לתרום... נכון גם שחלק גדול מאיתנו היה מוכן לתת הרבה עבור השקט... לא שמעתי את זה בצד השני....לא רק בצד השני - שם, רחוק, מעבר לקו הצבעוני...אלא גם כאן, בתוכנו, שכנינו תרתי משמע....גם לא שמעתי או קראתי על מישהו מהם שבכלל מה שקרה כאן בחיפה - הזיז למישהו (פרט לאותו בן-אדם וללא מרכאות, שעזר בהצלה) מהציבור הזה....ותקנו אותי אם אני טועה.....נכון, עצוב, מתסכל, הכל נכון. אבל יש דברים טובים יותר לעשות עם האף, מאשר לבצע איתו חריש באדמה.....

למעלה