יציאה מן העיר

• פותח הנושא KOMA
  • פורסם בתאריך

KOMA

New member
יציאה מן העיר

אני מרגישה כאילו הלכתי לבקר דודה אהובה בבית הקברות אחר כך לקחתי שמאלה ברמזור והגעתי לעיר הומה ורועשת..(עם כל הכבוד לפורום בוואלה)... אם מישהו רוצה לדבר אני כאן:וזה מופנה לסופרי הבלטות,בודקי הברזים,ורוחצי הידים מכל הסוגים... שלכם מלי

סיזי

New member
לא כל כך הבנתי את הנמשל אבל

אהבתי! ברוכה הבאה בצל קורתנו.

KOMA

New member
זה בסדר,בדרך כלל אני כזאת ../images/Emo9.gif

תודה על קבלת הפנים החמה!!!

קורווין

New member
ברוכה הבאה!

אז המייל שלי קיים את ייעודו...

KOMA

New member
בהחלט!!!

בזכות המייל שלך עכשיו לפחות אני יודעת שיש עוד אנשים חיים בעולם..

היי קומה!

ברוכה הבאה לפורום תפוז אחרי כל הניסיונות הנואשים שלך לקבל תגובות בפורום הנטוש... חיכינו לך ושמחים לראות אותך פה! ספרי קצת על עצמך? מה בדיוק יש לך? טיפול וכו´... קטעים משעשעים ורעיונות לדיונים יתקבלו בברכה! הטרוייקה...

עמית_

New member
הרשיתי לעצמי לשפוך לפה

את התוכן של שלוש הודעות שכתבה מלי בוואלה. מלי - אני מקווה שזה בסדר מבחינתך. הי לכולם! אני ממש לא יודעת מי האנשים שמסתובבים פה ואם הם בכלל סובלים מOCD ,אבל שמחתי לראות שיש פורום בנושא. בהפרעה כל כך נפוצה (2 אחוז מכלל האוכלוסיה) אין סיבה שלא יהיה פורום. בכל מקרה אם למישהו קשה ויש לו התקף כפייתיות שידע שהוא תמיד יכול לפנות אלי כאחת שחיה עם זה כבר יותר מ10 שנים.(אני בת 17). ולכל מי שסובל ברגע זה וקורא זאת-תיהי/ה חזק/ה כי אם אני יצאתי מזה גם את/ה יכולים! מלי תודה רבה קורווין! אז אני שמחה לדעת שיש עוד אנשים נחמדים בעולם כמוך למרות שאני לא בטוחה שכשאמרת "כולנו סובלים" התכוונת לעצמך. בכל מקרה אני מטופלת כבר 4 שנים ולגמרי נטולת התקפות! אני ארצה מאוד לעזור לאנשים כמוני כי אני יודעת כמה סבל נורא הם עוברים... מגיל 3 הייתה לי ה"בעיה" הזאת ותמיד חשבתי שאני חריגה ומשוגעת. כשניסיתי לצאת מזה ולא הצלחתי זה רק השקיע אותי יותר למטה וחשבתי מה לא בסדר בי? כשבגיל 12 הלכתי לראשונה לפסיכיאטר שהיה נראה לי קודם לכן כאדם שהולכים אליו רק חולי נפש הוא איבחן את הבעיה ב 5 דקות. מאז שאני מקבלת טיפול תרופתי אני אדם אחר מבחינת החופש וההנאה שלי מהחיים. אם לא הייתי יכולה ללכת לבית הספר לפני שבדקתי עם הברזים סגורים וגם הגז, או אם כשדיברתי עם בן אדם באותו רגע עברו לי מלא מחשבות טורדניות שלא יכולתי להיפטר מהם ולהתרכז בשיחה אז עכשיו אני אדם חדש מבחינת הדברים האלו. אני רוצה להעביר פה מסר לכל האנשים שסובלים מההפרעה הארורה הזאת שניהתה הפרטנרית שלי לחיים בלית בריה אתם לא משוגעים! אתם אנשים נורמלים כמו כולם.ואתם תצאו מזה כי ותחשבו על זה ככה זה הכול בגלל ה"סרוטנין" הדפוק שמופרש לכם במוח וזה לא אתם. ולכל אלו שחושבים שמדובר בחבורת משוגעים אז תמשיכו לחשוב ככה רק אל תעברו את זה! ובברכת לילה טוב ורגוע שיהיו לכם רק חלומות מתוקים ושתקומו בקלות יתרה בבוקר. אני כאן בשבילכם!!! מלי בממוצע הOCD מתפרץ בגיל 12 למרות שאפשר לראות סימנים ברורים לו כבר בגילי בילדות המוקדמת. כמו אצלי (5-6 שנים)בגיל 17 שזה גם הגיל שלי זה לא כל כך שכיח לגלות את ההפרעה אבל גם זה יכול להיות. חוץ מזה שאת צריכה לקחת בחשבון את האפשרות שאולי זה כבר היה קודם אבל ברמה נמוכה מאוד. מלי

קורווין

New member
קבל עוד תואר:

אתה כבר "רוקח הפורום", אתה כבר "יקיר הפורום", ועכשיו: "מגבה הפורום"!!! עמית, פשוט כל הכבוד לך! אתה משחק אותה ללא הכרה פה! אנחנו כולנו אסירי תודה לך! חבל שאין פה טאגים... הייתי מכניס משהו לטאג קבוע...

KOMA

New member
../images/Emo9.gif אוקיי

קוראים לי מלי אני בת 17 ויש לי OCD. תודה ,אני לא צריכה מטפחת... אז ככה הOCD הוא פרטנר שלי כבר למעלה מעשור...אני מטופלת 5 שנים וכל פעם מחליפים לי את הכדורים... ברגע זה אני מטופלת בפרוזאק (פריזמה) ובפרפנאן... אני כבר כמה שנים "נקייה" למרות שיש לי מעידות פה ושם... בכל מקרה עברתי סיוט נוראי בכל השנים שחייתי בלי תרופות וזאת הייתה התקופה הכי זוועתית בחיים שלי. למזלי פיתחתי לי טריקים מאוד מוזרים לצאת מההתקפות שעכשיו אני כבר לא זוכרת. בסך הכול שלוש אנשים יודעים על הבעיה: אבא שלי וסבא וסבתא שלי. חוץ מהם כל הדודים והדודות ובקיצור כל החמולה לא יודעים שום דבר. (גם לא החברות שהיו לי). אאההה-אני משוגעת על בעלי חיים ובעיקר על מכרסמים.יש לי חיה אכזרית בבית- ארנבת אבל היא באמת אכזרית,היא שחורה ושמנה ונושכת כמו רוויטווילר.. חוץ מזה אין משהו ממש מענין בחיים שלי אני אחרי תיכון עכשיו ונחה קצת.. זהו, מלי

סיזי

New member
מלי

קודם כל, קראתי את הודעותייך בוואלה, ומאוד התרשמתי ממך והתעודדתי. רציתי לענות ולהגיב על דברייך שם, אבל החלטתי לא להשתתף בוואלה עד שהתנאים יהיו יותר מתחשבים. לכן שמחתי מאוד לראות את שמך כאן. רציתי לומר לך שמאוד התרשמתי ממה שכתבת שם וגם התעודדתי. תודה. כעת כשאת פה, אפשר לשאול את מה שרציתי לשאול כשקראתי את הודעותייך. למה את חושבת שבגיל בית ספר את היית האחראית שהברזים והגז יהיה סגור. שמתי לב, ואני מקווה שלא אכאיב לך אם אשאל, שמתי לב שלא הזכרת אמא, האם זה קשור? האם הרגשת אחריות מעבר למה שיכולת באותו גיל לבית ,למשפחה? תודה לך על הרצון העז לעזור לאנשים במצב שבו את היית. כל הכבוד לך.באמת.

KOMA

New member
תודה ../images/Emo24.gif

אז קודם כל אימא שלי נפטרה כשהייתי בת 5 וחצי וזה בסדר לשאול אותי על זה אני כבר רגילה... אני סיפור סינדרלה קלאסי: אבא שלי התחתן עם מכשפה וממנה יש שתי בנות. בכל מקרה לא הייתי אחראית על הבית אבל בכל מקרה הייתי בודקת את הגז ואת הברזים כי פחדתי שתיהיה התפוצצות בבית מן הגז ושיטפון מן הברזים. וזה כבר מזכיר לי שבגיל 3 הערתי את אבא ואימא שלי מאותה סיבה... מלי

KOMA

New member
ועכשיו תורך...

עכשיו שסיפרתי קצת על עצמי מה איתך?

עמית_

New member
למלי ברוכה הבאה!

היה היה עד לפני שבועיים (?) פורום חביב בשם "תסמונת טורדנית כפייתית". בא וואלה הרשע וטרף את הפורום המסכן ואת כל אחיו הפורומים. הפורום אומנם עבר לוואלה, אך שני שליש מההיסטוריה נמחקה. העיצוב מכוער ולא נוח. ההנהלה גילתה יהירות מדהימה, וזלזול מוחלט בגולשים. הם לא גמרו לתכנת את המערכת - למשל אין מנוע חיפוש, מה שהיה ב-IOL, ואי אפשר להוסיף סמיילים לגוף ההודעה. מנהלים מוכשרים פוטרו בגלל חשבונות אישיים. פורומים נסגרו, גם פופולריים ו/או איכותיים. אני שנים שונא את וואלה, ועכשיו אני שונא אותם בריבוע. לכן, נטשתי את הפורום בוואלה ופורומים אחרים בהם גלשתי ב-IOL. כך גם עשו אחרים מהפורום, ולמעשה כך עשו חלק גדול מגולשי IOL ז"ל (עברו לתפוז). מתנצל שלא היה לך עם מי לדבר שם. אבל אנחנו כאן עכשיו.

למעלה