יציאה מחשבון משתמש

יציאה מחשבון משתמש

שלום. פתחתי חשבון משתמש לא מזמן. הבעיה היא שזה לא רק המחשב שלי, אלא עוד אנשים בבית משתמשים בו. ניסיתי למצוא דרך לצאת מהחשבון, אבל עדיין כל פעם שאני לוחצת על "הוספת הודעה", אני מקבלת ישר את המסך עם הניק שלי למעלה. אני לא מעוניינת שמישהו יכתוב בטעות הודעה תחת שמי. אז איך יוצאים מהחשבון? תודה.

מחליפים שם משתמש..

תלמדי את כל מי שמשתמש במחשב מלבדך איך מחליפים שם משתמש, ככה לא יווצרו בעיות..

ואם אני לא רוצה שידעו מה הניק שלי?

ואם יש לי אחים קטנים לא אחראים שלא יצאו מהחשבון שלי בכוונה ויכתבו סתם הודעות על שמי? אני חייבת לציין שכל השיטות מאוד לא נוחות, במיוחד הקטע של מחיקת הקוקיס וכיבוי המחשב. ואם אני רוצה להעביר את המחשב כמו שהוא למישהו אחר? אני חושבת שהנהלת הפורומים צריכה לתת פיתרון ראוי, בצורת כפתור יציאה מחשבון משתמש, בלי שאני אצטרך לתמרן עם כל מיני פתרונות פיראטיים.

את יכולה לעשות דבר כזה:

תפתחי שני ניקניימס. אחד שאת רושמת איתו תמיד, ואחד שאת לא רושמת איתו, שבכלל לא קשור לשם שלך או לניק הקבוע שלך. עכשיו.. בכל פעם שאת מסיימת לכתוב עם הניק שלך, לפני שאת מסיימת עם המחשב- תחליפי לניק השני- שאת לא רושמת בו. וככה, גם עם האחים הקטנים והלא אחראיים שלך יכתבו בשמך, זה לא יהיה הניק שלך. זאת שיטה שצורכת זכרון טוב ועירנות.. אפילו אני לא אוהבת אותה..
אבל נראה לי שאין מה לעשות נגד זה..

DJNYC

New member
זה נכון, מקובל לשים כפתור LOG OUT

לתשומת לב ההנהלה.. מטעמי בטחון ופרטיות.

הפורומים בתפוז פועלים על קוקיז

ולצערנו לא נוכל בשלב זה לאפשר הסרת קוקי אוטומטית ביציאה מהמערכת, בין השאר משום שהקוקיז גם משרתים גולשים רבים. המלצתינו היא לנקוט על פי אחת ההצעות שהועלו על ידי גולשים.

למעלה