יציאה מהשגרה

klik50

New member
רעיה

רעיה אני באמת חושבת שצריך לעשות משהו לצאת מהקופסה השחורה שאנו נמצאים בו בעל כורחנו!
אני בטוחה שבעלך לא היה רוצה שתשארי בבית ולא תעשי משהו עם עצמך!!!!
אני מזמינה אותך ליצור עימי קשר לנסות לצאת מהשגרה .....

klik50

New member
יציאה מהשגרה

אתמול קבעתי עם קרוב משפחה שהגיע מארה"ב להפגש.המטרה היתה לדבר על התקופה הנוראית וכמובן היה אמור להיות גם בכי וכאב.
בהחלטה של רגע החלטתי שאני מנסה לראות אם יש איזה כרטיסים להצגה בקאמרי(שיש לי מנוי אך מאז פטירתו של בעלי אני אפילו לא חשבתי ללכת להצגות).כנראה שיש יד שמכוון מלמעלה מפני שאתמול היתה הצגה"קזבלן" .הרמתי טלפון ונאמר לי שיש כרטיסים רק ליציע השלישי. ביקשתי לבדוק עם היו ביטולים והמזל היה שנמצאו שתי מקומות באולם שורה 8 באמצע!!

הפתעה כזו לא חשבתי לעשות לאורח שלי וכמובן לא לי!! הלכנו נהננו ישבנו לאחר מכן במסעדה טובה והכל היה כייף!!

שכחתי איך אפשר להנות מהצגה טובה וממסעדה טובה!(וכמה שהיינו בעלי ואנוכי הולכים ומבלים!!)
היה לי כייף
ממליצה לכל חברי בפורום לנסות לעשות דברים מחוץ לשגרה דברים כייפים זה פשוט נותן קצת טעם לחיים

c759200

New member
שאלה

מה קורה כאשר מאוד רוצים לצאת לשנות את שגרת האבל לשנות את שגרת החיים למרות שיש הרבה שינויים לחיות את הרגע לצאת כל עוד באותו רגע אין עזים כל עוד באותו רגע יש את האומץ כן אומץ להיות מסוגל לעמוד מול כולם כולל עצמך אבל אין כי כמה שרוצים אין במקום מכרים יש משפחה אבל אתה רוצה ללא רגשי אשמה מה אז למעט להתקפל לחזור לפינה האפלה היה נתק בן שנה עם העולם נתק שלא באשמת איש הכול מסביב השתנה אך עדיין יש רצון יש שאיפה לצאת מהבועה

klik50

New member
סי

סי היקרה לא מאוחר לנסות לצאת מהקופסה השחורה שאנחנו נמצאים בו
השכול קשה מנשוא ואנו חייבים להנצל לא ליפול לתהום!!!!
תעשי טובה ראשית לעצמך!!!לנשמה שלך את חייבת לצאת מהשגרה לנסות למצוא משהו שיגרום לך קצת לחייך(אם לא לצחוק בקול)
את מוזמנת תמיד ליצור עימי קשר אולי נפגש לקפה .........

אז יוצאת לבד

יוצאת בשעות אחר הצהרים המוקדמות שותה קפה בקניון
אי והקפה ואתה יכול לשלב את הבן אז לא תהיה לבד
סתם לשתות קפה ולאכול גלידה של מקדולנד
זה מה אני עושה

רעיון נהדר

לנצל את המיוי וגם לשבור שגרה
גם אי היום יצאתי מהבית הלכתי לדיאטנית ומשם לבנק לסדר משהו דחוף
ואז ישבתי בקפה נאמן בתחנה המרכזית עם קפה ומאפה לנוח קמעה
בקשתי שיביאו לי אל השולחן כי אני מתקשה בללכת
שתיתי קפה והסתכלתי בתינוקות ובילדים שהיו בקניון
שברתי שגרה , אבל יצרתי שיחה עם אילו שישבו לידי ,
למרות שישבתי לבד, הצלחתי לקשור שיחה עם אנשים
ואחר כך הלכתי לסופר, נשענתי על העגלה ,
והאשה שבתור אחרי עזרה לי לארוז את המשלוח של הקניה
אז אוכל לומר שמצאתי אנשים טובים באמצע הדרך

דף חדש4

New member

שמחה שהיה משהו שהכריח אותך לצאת מהשגרה
(למרות שמעדיפה להגדיר זאת כהזדמנות שבחרת לקחת אותה לצאת מהשגרה)
ושלימדה אותך שאת יכולה גם לשמוח אחרי מות בעלך ושיש דברים שיכולים לגרום לך אושר.
לפני כמה ימים היתה הרצאה שהתלבטתי אם ללכת אליה לבד כי בעלי בחו"ל והלכתי- וכל כך שמחתי
שלא ויתרתי כי היה מרתק.
אנחנו צריכים להכריח את עצמנו לעשות דברים כי הרבה פעמים- זה יותר מהנה ממה שנדמה לנו שיהיה.

למעלה