יציאה מהבית

אפרת 79

New member
יציאה מהבית

שאלה לאמהות הטריות או אמהות שילדו בחורף מתי כדאי לצאת מהבית עם התינוקת ולאן? הבת שלי בת 3 שבועות ויצאנו רק למשפחה או טיפת חלב אני מרגישה שבקרוב אני אשתגע אם אני לא אצא. מצד שני, אני גם מפחדת בגלל הקור ובכלל חששות של אמא טריה...

את יכולה לצאת איתה לכל מקום שתרצי

ברור שבחורף עדיף למקומות סגורים למשל לקניונים, לבקר חברות או משפחה וכו... אם יש ימים לא גשומים את יכולה להלביש אותה טוב ולצאת לטייל קצת בשמש . אני ממליצה לך גם להשתמש במנשא קשירה- הוא מאוד נוח וגם כאשר היא צמודה לך לגוף זה מחמם אותה הייטב.

גילילי2

New member
לגבי קניונים בחורף - זה ממש לא

מומלץ - בקניון יש מערכת אורור/מיזוג סגורה והחורף זה עונת המחלות - וירוסים וחיידקים שורצים באויר ומערכת החיסון של התינוקות הקטנים ממש לא "בנויה" להתקפה כזו!!!! וזה המלצה שקבלתי מרופא ילדים!!!!

אירינה1

New member
אני חושבת

שאת כבר יכולה לצת איתה לפארק,אם יש שמש.יום ראשון 15 דקות,יום שני 20 דקות....וככה לאט לאט מגדילים את הזמן.אני לא חושבת שכדאי לצת איתה לקניון,כי בחורף יש הרבה וירוסים,ובמקום סגור זה קצת מסוכן.אבל לצת צריך,כי ילדים חייבים אוויר.

jesenia

New member
דווקא לא הייתי ממליצה על קניונים

לא בגיל הזה - עומס רב על כל החושים שלה. ברגע שאת מלבישה אותה היטב, אין לך מה לחשוש מהקור. יש ימים חורפיים אך שמשיים שמצוינים ליציאה לגינה השכונתית לספוג קצת שמש, או להליכה קצרה יחד. אפשר לצאת לקניון אך כפי שציינתי, לא הייתי שוהה שם הרבה זמן, מספיק זמן לכוס קפה וזהו (אלא אם יש אזורים ידידותיים לילדים). יש איזה קורס עיסוי תינוקות שאת יכולה לגשת אליו? יש כל מיני מעגלים שנוצרים באמצעות הקורסים האלה, זה מצריך רכב. למשל בעין ורד יש קורס עיסוי תינוקות, ואחריו ממש יש מעגל לאמהות טריות, כשעתיים (ללא תשלום וללא תנאים!) בו אפשר לשאול שאלות, להעלות טענות, לדבר ולשתף. אני חושבת שיש כזה דבר כמעט בכל אזור.

לגבי הקניונים את צודקת..

זאת באמת הצפת חושים עבור הקטנה וזה לא כלכך מומלץ בגיל הזה. מה שכן אפשר לעשות זה כמו שציינתי קודם- "להחביא" את הקטנה בתוך מנשא קשירה - כך שהיא נמצאת בתנוחת עירסול ופניה אינן חשופות באופן מלא לכל ההמולה בקניון. כך הקטנה מרוויחה קצת קרבה לאמא ותנועה במרחב (בזמן שאמא מטיילת בין החנויות) ובנתיים אמא מרוויחה קצת זמן להתאוורר מהבית ואולי לעשות כמה סידורים בנתיים.

shapir1

New member
אנחנו יצאנו איתו מיום שנולד, לכל

מקום, וללא קשר למזג האוויר. פשוט הלבשנו אותו טוב וכיסינו.

ayala26

New member
אנחנו אחרי שבוע כבר יצאנו

אפשר להשתגע אם נשארים בבית בין 4 קירות כל הזמן (גם ככה החופשת לידה הזו כבר ארוכה לי...) יצאנו גם בשלג וגם באפס מעלות סתם לטיולים בחוץ (באויר הפתוח לא קניונים). טוב לאם ולתינוק שמיד נרדם לו בעגלה בגלל התנודות והאויר הצח. בעגלה הוא לבוש טוב - עם כובע כמובן ומכוסה היטב. מי שקפא לו האף זו דווקא אני

tali2778

New member
תצאי איתה לכל מקום שאת רוצה

אני ילדתי בפברואר, ויצאתי עם ליאל . היה אחד ההנאות שלי ושלה

כמה עיצות

אני מציע לך לעשות מעין סדר של ימי השבוע. תבררי היכן יש חוג בקרבת הבית לפעוטות (יש היום מגוון) צאי בוקר אחד לחוג עוד בוקר לטיול עם העגלה. וערב אחד משהו רק עם עצמך. בעיקרון אין שום בעיה לצאת עם התינוקת. ילדתי את אוֹרי באוקטובר ויצאנו מהבית לבוש טוב כולל כובע, שמיכה נעימה וזהו... אם את מרגישה שאת עומדת להשתגע בעזרת סדר בוקר קבוע את יכולה להתגבר על התחושה הזו ולהתחיל להנות - אבל ממש להנות מהשהות בבית. תזהרי זה ממכר.......

למעלה