יציאה מהארון

אייבורי

New member
מסכים איתך לחלוטין

לפעמים אין ברירה טועמים מהעוגה הירוקה של השכן חוזרים הבייתה אל החום והאושר כן יש סיכון אבל תמיד יש גם סיכוי

מצטערת

באמת לא היתה לי כוונה לקטול אותך. אני מבינה את ההתלבטות שלך ולא מנסה לשפוט אותך. אבל אולי הייתי רוצה להבין- למה אתה מוותר ככה, מראש בלי קרב, על האושר שלך?

subdave

New member
שוב

כי אני חושש לאבד את כל עולמי... ההפסד פשוט גדול מדי.

Z o d i a c

New member
אבל אולי דווקא אותו ויתור

על העולם האחד יפתח בפניך צוהר לעולם אחר, טוב יותר, מלא יותר, עשיר יותר, מספק יותר?

מחשבה

זו רק מחשבה שלי. במקום לעשות משהו ברמה החיצונית, המעשית... אני הייתי נשארת ברמת החשיבה האישית. עדיין לגמרי בינך לבין עצמך. נכנסת לעולם הדמיון. ושם... מאפשרת לכל מיני אפשרויות להתממש. כרגע. בשלב א', בעולם הדמיון שלך בלבד. למשל מחשבה שאישתך פתאום מסכימה ללכת לייעוץ או מחשבה שאישתך יודעת שאתה באינטרנט ומקבלת את זה. כן... מכאן זה נראה מופרח לחשוב שזה יתגשם. אבל מה איכפת לך להנות ממחשבות דמיוניות שכאלה???? כוסמת. מסכימה להחליף מחשבה של פחד במחשבה של אהבה. ועשיו...יאללה...לים !

subdave

New member
אוקיי, אבל מה זה יתן לי?

כאילו... לחשוב חיובי את אומרת? ומה אז? לגלות לאשתי שאני מסתכל בדברים כאלה באינטרנט? על איזה עץ את רוצה שהיא תתלה אותי?

אתה רוצה שהיא תתלה אותך, לא אני

רק תחשוב בינך לבין עצמך, אל תגלה לה. המחשבות שלנו יוצרות את המציאות שלנו. אני רק מציעה לך לחשוב אחרת.... אבל תעשה מה שאתה רוצה.

אייבורי

New member
יודע מה סאב יקר

יודע לעוף עם הדימיון שלך ? יודע להסתכל טיפונת אל העתיד תסתכל קדימה שנה תעבור לשנתיים עכשיו תנסה 100 נלך בגדול 200 שנה מעכשיו איפה אתה בדיוק, כן בדיוק שם. אז נכון שהסיכון גדול (במידה ואתה בגובה הנכון ודומה לצביקה הדר, המכשושי שלנו תבטיח סודיות) נכון שחלק מהחיים הם לקיחת סיכונים מחושבים אחרת לא תחצה כביש לא תנשום חמצן בטח לא תוכל לשתות מים. אז קח לך זמן למחשבות, אבל אני מאמין שבסופו שלך דבר תלך להשלים את החסר לך במציאות. תמצא פינת נחת, תהנה מהפנטזיה תהנה מקצת טיפונת זמן שקיבלת פה.

subdave

New member
הנה הטוויסט...

אני מאלה שמאמינים שעוד 200 שנה אני עדיין "אהיה". אולי לא בגוף, אבל בנשמה מאד. ואמונתי/דתי זו - רק מקשה על הביצוע שאתה מציע...

אייבורי

New member
שנים לא אכלתי טוייסט

אני לא מציע כלום אני רמזתי לך להסתכל קדימה על חייך אם טוב לך בארון אני מציע שתקנה וילון, תשקיע קצת באזיקים תפנק את הארון שלך חוצמזה ברוך הבא לארון שלנו

אייבורי

New member
איך את

מוצצת בבגד ים ? יותר טוב או פחות ? יווווווווווו איזה ישבן מציץ מהבגד ים

תרים

תרים קצת את העיניים. כוסמת זה לא רק תחת עגול ומוצק. תרים...תראה... טוב, אמנם לא פומלות מפוארות כמקובל פה אבל...תפוזונים עסיסיים בהחלט (כיאה כמובן לפורום המכובד של תפוז
) יווו...... איזה שקיעה יפה הייתה........... טוב יאללה שלוש ארבע... שלוש ארבע... ו ל מ צ י צ ה !!!!

אייבורי

New member
הוד התרוממתו

לא מתפקד בלי לנשנש כוסמת חייב גם לשתות חלב מתפוזונים? מכירה מקום לצליפת בוקר<?

הצליף של תמרי

<קחי לך תפוזים ותמרים.... והצליפי את יומך> אוחחחחחחחחח אוחחחחחחחחחחח אוחחחחחחחחחחחח זה שווה את הכאייב

למעלה