יציאה מהארון

יציאה מהארון

טוב, אז מה שרציתי לספר זה שסיפרתי היום לרוב החברים שלי שאני, כן כן, הומוסקסואל, ואני גאה בזה! :)) היה קצת קשה לספר בערך ל15 אנשים ישר ביום אחד, אבל דווקא בהמשך זה נעשה אפילו קל, אפילו לא נכנסתי ממש ללחץ כשסיפרתי על זה, אני מניח שעד לפני שבוע הייתי חולם על מצב כזה :)) אז שיהיה לכווווווולם סוף שבוע שמח!! ותהנו לכם בחדרים האטומים/מקלטים/ממ"דים! (נקווה שלא נצטרך להם, אבל עדיין לא יזיק לבטל את הלימודים ביום ראשון :) )

מזל טוב!!!!

וואו! 15 איש ביום אחד? ה"שיא" שלי זה שניים בשבוע פחות או יותר. וגם השניים האלה ידעו טוב מאוד שאני לא בדיוק סטרייט... בכל מקרה, שמעכשיו המצב רק ישתפר עבורך (ולא ההיפך) מה עם המשפחה?

למזלי הכל דווקא משתפר :))

כולם קיבלו את זה ממש טוב, אפילו אלו שחשבתי שהם בלשון המעטה לא אוהבים גייז אבל הם דווקא קיבלו את זה ממש ממש טוב! עם המשפחה נחכה קצת :) שבוע גאה לכולכם!!!!! (דרך אגב, יש עוד כמה על הכוונת שלי, נחכה עד ליום ראשון או אוליי גם מחר אני אתפוס איזה כמה "קורבנות" :))) )

גם אני רוצה!

הבעיה אצלי נראית חמורה, אבל נראה לי שלא אדע באמת אם היא חמורה או לא, עד שלא אצא מהארון בפני החברים במעגל היותר רחוק. בינתיים, אפשר להגיד שחוץ מבן אדם אחד, כל החברים הכי קרובים אליי יודעים שאני הומו. וזה רק עניין של זמן עד שכל החברים ידעו... ואז תשאר המשפחה (אבל עם כל הרצון לחיות בשקט ואולי בקצת אושר, אני לא אתעסק עם הקטע המשפחתי בקרוב)

עגבנינה

New member
מזל טוב!!!!!

איזה כיף לך!!!! אני בטוחה שמעכשיו תרגיש הרבה יותר נוח עם החברים שלך!

pokegirl

New member
מזל טוב!! D:

אצלי זה היה בהתחלה מול חברים קרובים, ואז בפני כל הכיתה בשיעור חינוך, בלשון של בדיחה, שלפחות כולם הבינו את השורה התחתונה שלה :)

למעלה