יציאה מהארון?

maayani2295

New member
יציאה מהארון?

אמא שלי ואני ממש קרובות..
כבר פעם שלישית שאני באה לצאת בפנייה, זה עומד לי על קצה הלשון, והמילים נקטעות ואני עוצרת.
זה לא שאני מרגישה שאני =חייבת= לספר לה, אבל אנחנו כל כך קרובות, וזה מרגיש כאילו אני מסתירה חלק גדול ממני בלי סיבה.
מצד שני, רק היום הרגשתי שאני באמת מצליחה להשלים עם הזהות המינית שלי. האם כדאי לצאת בפנייה רק אחרי שאהיה שלמה עם עצמי?
בנוסף,אמא שלי אוחזת (אחזה, לא יודעת אם עדיין) בסטריאוטיפ מוזר שלסביות אלה נשים מתוסכלות שלא מצאו גבר אז הן מתפשרות על נשים.
היא יודעת שיש אפשרות לזוגיות עם אישה מרצון ובחירה, כי היו לי כמה חברות לסביות (ידידות.. נשאר רק היי וביי וקשר בפייסבוק) שהבהרתי לה שהן בזוגיות עם אישה מרצון.
החבר שלי נפרד ממני לפני שבוע.. אני מפחדת שהיא תחשוב שאני נמשכת לנשים רק כי אני "נואשת" או משהו..
אבל אני בכלל נמשכתי אלייהן מאז שנה שעברה אם לא לפני, והחבר ואני נפרדנו לפני שבוע..

lily kane

New member
אני מבינה את הבילבול

זה באמת משהו מאוד גדול
העניין הוא שזה באמת מורכב כי זה באמת חלק ממך שאת מסתירה
ומצד שני זה באמת משהו שרק התחלת להכיר ואם היא קצת פובית אז אולי עדיף לעשות את זה לאט

אני יודעת שהיה לי מאוד קשה עם אמא שלי בגלל הקשר שלה לדת וחוסר הקבלה הכללי שלה.

מצד שני אני לא בטוחה האם לחכות היה מתאים לי יצאתי מול אמי בגיל 22
3 שנים אחרי שהבנתי
הייתי צריכה את התמיכה שלה אבל לצערי די כצפוי היא לא הייתה שם.

maayani2295

New member
יצאתי בפני אמא

כתבתי לה מכתב
שהיא אמורה לראות בקרוב
אמלההההההההההההההההההההההההה

maayani2295

New member
תגובתה של אמא

"את ממש טיפשונת אם את חושבת ש-זה- מה שיפריע לי לאהוב אותך. העיקר שתיהיי מאושרת"
איזו הקלה!

lily kane

New member

נשאר לי רק לקנאות על התגובה הנהדרת
אבל אני אעדיף לשמוח בשבילך

maayani2295

New member

ולי נשאר לקוות שעוד רבים אחרים יקבלו את התמיכה הראוייה והרצוייה

הסכמנו שתיינו (אמא ואני) שאין צורך למהר לספר לאבא ואפשר לחכות קצת.. XD"

maayani2295

New member
=^^=

אני מתכוונת לעשות קעקוע שיחתום את ההתמודדות שלי עם אחותי הגדולה שסובלת מהפרעת נפש.
אבל עכשיו? זה הולך גם לחתום את ההשלמה שלי עם זהותי המינית

אוהבת את כולכם!

Apikachu L

New member
הממ...קשה לומר

אם את מרגישה שאת רוצה לצאת בפניה, לכי על זה. לגבי הזמן המתאים ומה היא תחשוב - את מכירה אותה טוב מאיתנו.

maayani2295

New member
אני מרגישה כזו הקלה

לא שמתי לב כמה פעמים עובר לי בראש המשפט "ומה אם אמא תגלה?
"
והיום כשאני חושבת על זה עולה לי כזה "הו.
היא כבר יודעת. אוקי
"
אני כותבת קצת סיפורים קצרים אירוטים-לסבים.. והיום כשכתבתי (יותר מבדרך כלל) הרגשתי ממש טוב עם עצמי.
החלטתי לספר למרות שאני לא סגורה על עצמי ולא שלמה עם עצמי, מהמסקנה שההסתרה הזו גורמת לי בלא מודע להרגיש כאילו זה משהו נורא שצריך להסתיר ולהתבייש בו.
זה לא עניינם של אף אחד, אבל אני שמחה שסיפרתי לאמא שקרובה לי כל כך

ואני שמחה שיש לי אתכם ביסקסואלים יקרים
(ופאן סקסואלים וכלללל המשפחה של המגניבים)
אתם והפורום גורמים לי להרגיש שזה בסדר. שזה נכון. אני אוהבת אתכם

ואני אוהבת אותי. גם אם אני נמשכת לבנות

Apikachu L

New member
אפשר לינק לסיפורים?

(אם את רוצה, תוכלי גם לפרסם אותם כאן בקטגוריית המאמרים...)
ואם את לא רוצה לפרסם בפומבי, אשמח גם לסתם לינק במסרים, אם בא לך.\

אני ממש שמחה לקרא שנחמד ונעים לך בפורום, וגם משמח אותי שיצאת בפני אמא שלך בצורה טובה.

maayani2295

New member
^^"

בנתיים יש שנים. האחד שכתבתי היום הוא ההמשך של אחד שכתבתי והכתיבה נעצרה.
אני אראה לך מתישהו. יש לי משהו נגד לפרסם את זה באינטרנט.. לא יודעת.. אולי מתוך תקווה קטנה שאוכל יום אחד להוציא ספר סיפורים אירוטים קצרים..
שווה לחלום לא? XD"
אני באמת מרגישה אבל שהם ברמה גבוהה

GirlOnFire

New member
קודם כל - התגובה של אמא שלך נהדרת!

איזה כיף ואיזה משמח שיש לך אותה כתומכת ומחבקת :)

אני לצערי יודעת שלעולם לא אצא מהארון בפני ההורים שלי - גם בגלל שיש להם זיקה מאוד חזקה לדת (אם בנצרות היו חרדים ודתיים וכו' כנראה שהם היו כיפה סרוגה) וגם מכיון שהם מגיעים ממנטליות מזרחית חזקה שדובקת בכל דבר שהם עושים וחושבים ומאמינים בו. מאבא שלי כבר יצא לי לשמוע אמירות הומופוביות מזעזעות ולכן אני מחליטה לחסוך לעצמי ולו את ההתמודדות הזו. מה גם שאני לא צריכה את ההכרה/הסכמה שלהם למי שאני...

מה שכן, אני עדיין בהתלבטויות אם לספר לאח שלי...ההתלבטויות האלו נמשכות כבר ארבע שנים..

maayani2295

New member
ואו

חתיכת סיבוך

אני שמחה שאת לא צריכה את האישור של ההורים שלך בשביל להרגיש טוב עם מי שאת. לא צריכה את האישור שלהם להיות את.
לגב אח שלך זה תלוי.. את יודעת מה תפיסת העולם שלו לגבי נטיות מיניות? יש חשש שהוא יספר להורים?
כדאי להחליט. התלבטות של ארבע שנים בטח מאד מעיקה.. לא?
אשמח לייעץ ולעזור אם תרצי. אני לא מומחית אבל יש לי כוונות טובות

GirlOnFire

New member
אח שלי לא יספר...

הוא ואני ממדרים את ההורים שלנו מרוב המתרחש בחיינו והוא יודע מה מספרים להורים ומה לא במיוחד כשזה דברים שאני מספרת לו, ואם אני אבהיר לו בצורה מאוד ברורה שזה לא יכול לעבור הלאה אז אני יודעת שזה יישאר אצלו.. החבר הכי טוב שלו גיי, והוא היה הראשון שהוא יצא בפניו מהארון - כך שמהבחינה של קבלת הקהילה הוא הכי איתנו :)

לא יודעת כמה ההתלבטות מעיקה, יותר מבאסת כי לפעמים אני קולטת את עצמי נעצרת מלומר לו ''פגשתי מישהי וכו' וכו''... (ובנימה זו, אפשר שזה אפגוש מישהי באמת כרגע???)

וגם - את ממש מותק :)

maayani2295

New member
ספרי לו!

הוא נשמע בן אדם מקסים שיקבל אותך כמו שאת.
אני בעד, אבל כמובן שזו בחירה שלך. אני יודעת שלי זה עשה הקלה גדולה. זה גורם להרגיש כאילו זה בסדר.
את ממש מותק בעצמך P:

למעלה