יציאה מהארון

meyrav a

New member
יציאה מהארון

יצא לי קצת ארוך
לפני כשנה (וחודש) נכנסתי לפורום זה פעם ראשונה, והתחלתי להיות פעילה ולהגיב לכותבות אחרות. הכרתי נשים מדהימות, עם חלקן הקשר זרם, פרח ונשמר עד היום ועם השאר התנדף באוויר. וזה גם בסדר, כי אי אפשר למצוא חן בעיני כל העולם. התחלתי תהליך של יציאה מהארון, של הכרת נשים שאוהבות נשים - כמוני- התחלתי לצאת למקומות בילוי שלנו ללייין של נשים וכו'. עדיין לא העזתי לומר " אני לסבית" עדיין "ישבתי על הגדר" אך אם הזמן, הבשילו דברים אצלי הפנמתי והבנתי דברים כאלה ואחרים. לאט ובביטחון שצברתי התחלתי גם לשתף חברים קרובים -שקיבלו יפה מאוד יש לציין - וגם להחצין את מה שאת מה שהוסתר עד אז. את זאת יש לציין המשפחה שלי לא אוהבת - לא הייתי צריכה לומר דבר כי בשלב זה כבר מספיק לראות אותי בכדי להבין
תמיד הרגשתי מעין אאוטסיידרים בחברה שהייתי מסתובבת, היום אני מבינה למה.. היום כאשר אני יושבת עם החברות החדשות שלי אני מרגישה בבית. כבר לא אאוט סיידר.. ואין כייף יותר גדול מזה. אז היום מרגיש לי יותר בטוח לומר כן אני לסבית וכן אני מחפשת את האושפיזינה (
) שלי ! תרגישו חופשי לענות ולהגיב סליחה על האורך.. מי שזוכרת אותי יודעת כמה זה ארוך וקשה בשבילי..

פאמקי

New member
אוי... השלמות...

נורא קשה עד שמגיעים אליה, אך אח"כ... לא מבינות איך חיינו בטירוף ובתסכול שלפניה!
בהצלחה.

פאמקי

New member
כמובן שמתכוונת ל...

טירוף של הסביבה והתוצאות של ההסתרה, והתיסכול שלנו, שבא בעקבותיה.

../images/Emo140.gif כל הכבוד על ההשלמה והשלמות עם עצמך!

דרוש לכך אומץ רב. יש מקום לגאווה עצמית ולתת לעצמך חיבוק ענקי :) הגעת למקום שרבים לעולם לא יגיעו אליו

x יהלי x

New member
אחד המשפטים שלך

מסקרן אותי... "...וגם להחצין את מה שאת מה שהוסתר עד אז" ואז ציינת שדווקא את זה המשפחה שלך לא אוהבת כי כבר מספיק לראות אותך כדי להבין... אממ... זה אולי מוזר לבקש אבל את מוכנה לפרט? (גם "לא" נחרץ והחלטי יתקבל כתשובה
)

meyrav a

New member
יהלי..

אמממממ כשחושבים על זה, את בעצם צודקת זה מתבקש להשאל... פשוט עשיתי שינוי תדמית " קל"
(חלקכן מכיר אותי אז והיום) והכי חשוב שטוב לי איך שאני נראית ובמקום שאני נמצאת!! למרות שאמא שלי החליטה ש"חברות שלי עשו לי שטיפת מח" (ציטוט) ולא מסכימה, להפנים למרות שאני חוזרת ואומרת לה!! רק מחכה ל"נסיכה על הסוס הלבן"
....................??
על החיבוקים והתמיכה
מי באה לשתות
הערב?

x יהלי x

New member
טוב נו...

אני אשאיר מקום לדמיון הפרוע שלי
וכן, את צודקת...הכי חשוב שככה את מרגישה- את. שזה מה שטוב לך וזה מה שאת הכי אוהבת.

הי מירב..

מיד כשראיתי את הכותרת שלך ידעתי שאני הולכת לקרוא בשקיקה את שכתבת.. ואכן. כשסיימתי לקרוא, גם ידעתי שאני רוצה להגיב.. קשה לי בד"כ להגיב.. אולי בגלל שאני מרגישה נטע זר, לא שייכת.. ומי אני בכלל 'שיתערב'.. מרגישה נטע זר, בעיקר בתוך עצמי.. וזה כמובן משקף החוצה.. ומשפיע על ההתערבבות עם ה'אחר' (אפרופו אחר.. הוא 'אחר' אני 'זרה'.. כולנו חיים בעולם פרטי משלנו.. כולנו יכולים להרגיש זרים גם בקרב 'זרים'.. {נסחפתי.. סטיתי לגמרי מהנושא..יאללה ממשיכה :) } ) ואת... את מדברת על זה שלא קראת לעצמך לסבית.. ו.. גם אני לא מסוגלת לאמר שזאת אני.. למרות שאני יודעת בכל מאודי.. שאני צריכה להיות עם אישה.. שהגופ והנפש שלי זקוקים לזה... ויתרה מזאת, אני רוצה להיות עם אשה. לקח לי מספר שנים להסכים לעובדה זאת.. שנים של התנגדויות, הכחשות, קנפליקטים מסעירים ומשתקים.. והנה היום, היום אני יודעת בבירור.. הלב שלי מוביל אותי לנשים. ולמרות זאת, אני עדין בקונפליקט. לא ברור, נכון? קשה לי להסביר איך בדיוק... וכל כך כואב פה. ..אולי.. אולי זה יעזור לי להסביר את עצמי.. ; הוא בדרך אלי, ידיד נפש שלי.. יש בנינו קרבה עמוקה.. ואני חושבת שהוא חושק בי.. ואני.. אני לא מסוגלת להיות איתו. לא מסוגלת. הוא דוחה אותי, אני נגעלת ממנו.. אני לא יכולה. ועדין, אני אוהבת אותו כאדם, אני רוצה להיות בסביבתו, לשוחח, לצחוק, לשתוק. אני מאוד טוטאלית, חייה בקצוות.. קשה לי מאוד להבין איך זה שאני יכולה לאהוב משהו (גבר) אבל לא לרצות להיות איתו במגע מיני... זה כואב לי כי זה לוקח אותי אחורה, למקום שרוצה משהו אחר, יותר אמיתי, יותר זורם, תשוקתי. נשי. ושוב אני צריכה להסתכל במראה, לראות שזאת כן באמת אני... - לסבית? ושוב המילה הזאת כל כך מפחידה אותי.. מדוע..? הרי אין לי שום בעיה כשיש אחרות שתשתמשות בה, לגביהן.. אבל אני...? אני לשם שייכת..? אני,בכלל, שייכת..??? וואו... לא התכוונתי ככה לשפוך את הלב וזה מה שיצא לי... אז זהו, הוא בדרך אלי ואני תוהה מדוע הוא לא אישה... אני חדשה בפורום הזה.. אז שלום לכולן.. קצת חוששת, מגששת, אבל אני מאמינה כי יהיה בסדר.. די לבד פה בבית שלי הוא נקי יותר מידי חסר בו חיים. אני צריכה בלאגן.. שיהיה כילים בכיור, שיהיו מלא כביסות, שיהיה צריך אפילו לשטוף את הרצפה.. רק שיהיה חיים.. תגידו, יש מקומות בילוי לנשים באזור ירושלים..? לא מכירה.. תודה לך מירב. עזרת לי להתחיל להפתח.. הוקל לי מעט.. שבת טובה.. אשהקרועה.

meyrav a

New member
וואו

אישה קרועה , קודם כל ברוכה הבאה ל
הקט. זה היה מאוד ארוך בשבילי (
קשה לי זוכרות ) אבל קראתי כל מילה. האמת היא שהכל עניין של תהליך וזמן הרבה זמן אין קיצורי דרך ומה שמתאים לאחת לא בהכרח מתאים לאחרת. גם לי היתה תקופה מבלבלת שבינו לבינה ואיך יכול להיות אני אוהבת אותו כאדם אבל למה אני נמשכת אליה פיסית (אך הפרפרים שהיא עשתה לי...) היום לא היא שם ולא הוא. וזה בסדר מבחינתי , כי אני בהחלט במקום אחר, אבל לקח לי זמן ואני עדיין מרגישה שלא סיימתי להשלים לגמרי עם עצמי. (עזרה מבחוץ מעולם לא הזיקה..) אל תחמירי עם עצמך, תני לזמן לעשות בשבילך, ובינתיים תנסי להשתתף בפורומים השונים או באתרים כמו שידייט וכוי' מאמינה שפאמקי ושאר החברות הוותיקות ישמחו להוסיף מניסיונן העשיר .. לילה טוב

פאמקי

New member
מ"ניסיוני העשיר"?? ../images/Emo6.gif

כידוע, שתי נשים יקרות היו לי בחיי, הראשונה הייתה ידידה ותיקה ואת השניה הכרתי כאן. זהו ניסיון עשיר?
אך כן, יש המון דרכים להכיר נשים (אתרי הכרויות, מסיבות, פורומים, חברות משותפות...), כל הדרכים כשרות, לכל אחת- הדרכים שלה, הדרכים שאני הצלחתי להכיר את הנשים שאהבתי, הן המועדפות עלי ביותר
. ברוכה הבאה אשהקרועה
, ובהצלחה בכל דרך שתבחרי (חפשי את הדרכים הנכונות לך). שבוע נפלא לכולן.

ואו...

אין מילים .. אולי חיבוק אחד גדול לכל אותן נשים שמצליחות להגיע למקום הזה של ההשלמה וההבשלה.. שבוע טוב.. וכל הכבוד! ולגבי אשה קרועה.. את לא לבד.. יש רבות מאיתנו פה.. חלק קוראות ומגיבות.. חלק מעדיפות להשאר אי שם ואולי בעתיד תבוא אותה אחת שתמצא אותך וכבר הדירה לא תהיה ריקה ובודדה. והחיים יראו אחרת.. מנסיון אישי של "הכל יכול לקרות..." ב"הצלחה!

מרבוש

מה שחשוב זה שכשאת הולכת לישון בלילה את נרדמת וקמה עם חיוך של האני שלך ולא האני של אחרים ( : קבלי חיבוק גדול.... גם אני עברתי את הסרט הזה אבל הכל מאחורי מי שרוצה לקבל אותי אך ורק איך שאני בלי מסיכות וחומות.

למעלה