מה זה "להיות בארון"
אנסה להעמיד כעצמי במקומך. חילוני אשכנזי בורגני, משכיל (אולי גם קצין במיל.) ומה עוד? כל המעלות. אתה "נשוי" לבן זוגך (כדבריך). יבושם לך. מה זה עניינם של אחרים לדעת, אם אני נשוי או רווק או גרוש? אם שואלים אותי למעמדי הרשמי, אשיב, כפי שמצוין בתעודת הזהות שלי, אך אם שואלים אותי, אם אני ובן זוגי קרובים, התשובה תהיה כן. איזו קרבה? אלו יחסים? את מי זה צריך לעניין? עוד כמה מחמאות: ברישא של הדברים אני מזדהה עם כל מלה והיא הנותנת, שאני אינני רואה עצמי לקהילה ההומוסקסואלית, כי אכן אין קהילה כזאת, וחבל. יש מתי מעט צדיקים, שניתן לספור אותם באצבעות יד אחת (ובראשם - ידידנו אסף זהבי), שמנסים ליצור פעילות משותפת, אבל כל ניסיון לקשר קהילתי לא צלח עד כה לצערי. למציעתא אין לי מה להוסיף אלא, שזה עניין של ספונטניות, או כפי שהבהרתי בתחילת דבריי. לגבי הסיפא - נחמד ושוב הכל עניין של ספונטניות. עם מי אני נשוי ואיך, אין זה עניינו של איש, כשם שאיש לא אמור לשאול זוג סטרייט נשוי, האם קיימו יחסים ביניהם בלילה שעבר. בדרך אגב הבעת הפליאה היא אכן במקום. מה יש להתגאות בזה, שאני הומו? בסך הכל זאת תכונה, שאין דבר עם מושגים של טוב ורע. אולי אינני צריך להתבייש כל כך, כי זה חלק ממני. אבל להתגאות?! אני מוכן להתגאות בזה, שאני חכם, שאני ידען, או כל תכונה חיובית אחרת, שיש בה תועלת לציבור (אולי הייתי גאה, אילו הייתי ליכודניק, אבל אני משאיר גאווה זאת לגולש, שנושא כינוי זה, וכן לאלה בפורום, שהצהירו על נטייתם הפוליטית ועל זיקתם לליכוד).