יציאה לקצונה

טוויטי

New member
יציאה לקצונה

שלום לכולם! אשמח מאוד אם מישהו יוכל לתת לי מידע על קורס קצינות.כמו מה הפרופיל שממנו יוצאים לקצונה? כמה זמן נמשך הקורס?.והאם צריכים לעבור מבחנים מחדש למרות שבטירונות עברתי מבדקים לקצונה?.ומי מחליט האם אני אצא לקצונה או לא?.אשמח לקבל תשובות לשאלות האלו.תודה רבה יעל. B-) 8

dirdra

New member
טוב,אז ככה..

קודם כל כדי לצאת לקורס קצינות מריך קב``א של 52 ומעלה, ופרופיל 64 ומעלה..למרות שעוברים את המבדקים בטירונות (שהם בולשיט בעיקר),יש מבדקים לקצונה בחיל שאליו את שייכת. לפי המבדקים ולפי המלצת המפקד שלך את תוכלי לצאת לקצונה.. בתור אחת שסיימה קורס כזה לפני כמה חודשים, אני יכולה לאמר לךל שזו חוויה, אבל...הכל תלוי איזה סוג של קצינה את(מה המקצוע כלומר), ומה את עושה אחר כך.. אם את קצינת שלישות לדוגמא, עדיף שתהי פקידה באזרחות..לפחות שם את לא צריכה מדים... מקווה שעזרתי לך..

H2O

New member
ובנוגע לקצינות שלישות...

די עם הסריאוטיפים.קצינות שלישות עושות הרבה יותר ממה שאתם חושבים. מדובר בהמון אחריות,יכולות יחסי אנוש טובות,וראש גדול! אני כרגע בקק``ץ (קורס קצונה ייעודי) שבסופו אני עתידה להיות קצינת קישור...הקורס דורש השקעה רצינית אבל בכל אופן אני חיבת לציין שהבנות איכותיות וזה עושה את ההבדל... אז שיהיה בהצלחה

chizhik

New member
גם כן!

ניראה אותך עוד חודשיים מה תגידי - מהקק``צ כולן יוצאות עם הראש מנופח מגאווה חושבות שהן קורצו מחומר מיוחד, כל אחת מוכנה כאן ואכשיו ללכת לנהל את כל הצבא או לפחות לשבת על תקן סא``ל - צר לי חביבתי 99% מהקצינות הצעירות הן אכן פקידות ועוד כאלה שאף אחד לא שם אליהן, לא הקצינים הבכירים ולא הפקידות בחובה שיודעות טוב מאוד שהן לכל הפחות שוות לך ושלצערן את לא יכולה לפתר אותן אבל את גם לא יכולה ליגרום להן לבצע את העבודה שלהן/שלך ללא מעבק כוחות מתיש מצתארת על המילים הבוטות אבל כל זה לטובתך- תסיקי מסקנות ואל תחטאי בחטא הגאווה

למעלה