יציאה לקצונה..

korali155

New member
יציאה לקצונה..

הי, אני משרתת בתור מאבחנת פסיכוטכנית, אני מאוד לא מרוצה מהתפקיד שאני נמצאת בו, קשה לי איתו, אני לא בנויה לתפקיד הזה ואני לא רואה את עצמי ממשיכה בו בשום מצב (עוד לפני שהתגייסתי לא רציתי להיות בו אבל החלטתי לתת לו צאנס ) יש לי מספר שאלות:
1. קיימים סיכויים לקבלת קורס נוסף?
2.אני מאוד רוצה לצאת לקצונה אבל יציאה לקצונה בתפקיד שלי לא אפשרית- אין תקנים.
יש אפשרות לצאת לקצונה שלא דרך התפקיד שלי? אני צריכה לבקש מהמפקדים או שיזמנו אותי לבד?

לאיזה זרוע את שייכת?

אין לי מושג לאן שייכות המאבחנות הפסיכוטכניות (שלישות או חכ"ל?) אבל לבקש קורס הסבה בתוך הזרוע או בין-זרועי תמיד אפשר. הכרתי פעם מישהי ששירתה בבסיס פתוח באיזה מקצוע ששכחתי מה הוא היה - רק שהיא פסלה אותו כדי ללכת לחפש הרפתקאות כפקידה פלוגתית בגדוד לוחם.

בנוגע לקצונה - יש תפקידי קצונה שתמיד חסרים בהם אנשים כי מדובר בעבודה קשה ושוחקת, אז מי שבא ברוך הבא. למשל - קצין לוגיסטיקה או קצין קישור. כמובן שאם לא תעשי גלים ותגידי שאת רוצה, אף אחד לא ידע את זה.

korali155

New member
אני שייכת לחיל הכללי

הבעיה שהם לא רואים את זה במדור בעין יפה, שמעתי כבר על הרבה שביקשו לצאת וקיבלו סירוב..
אני משרתת בבסיס פתוח..במידה ואני אצא לקצונה,יש אפשרות לעבור לבסיס סגור או שאני אשאר בבסיס שלי?

אם לא תנסי איך תדעי?

אם תצאי לקצונה הרבה אפשרויות פתוחות בפנייך כולל בסיס סגור או פתוח.

korali155

New member
אבל הם יכולים למנוע ממני לצאת לקצונה?

הבעיה כמו שאמרתי שהם לא רואים את זה בעין יפה, והם לא מתלהבים כלכך לשלוח לקצונה שלא במדור..

ובצדק

גם אותי המפקדים בבסיס לא הסכימו לשחרר לקרבי ולא ראו את זה בעין יפה אבל זה קרה.
תנסי ותתעקשי ותזיזי ענינים בעצמך כי ברוב המקרים אף אחד לא יעשה את זה בשבילך.
בהצלחה

למעלה