יציאה לעולם הילוני

יציאה לעולם הילוני

אני חדש בפורום אז שלום לכולם אני כבר 10 שנים חרדי אנוס בגיל 38 מה דעתכם על חיי בילוי שנמנעים בגלל הפחד מהסביבה החרדית שבה אני חי .אני לא עשיתי שום בילוי מחוץ לעולם החרדי . אני רק לא מקיים מצוות בסתר ,איך ניתן לצאת מהגטו לבילוי שיענין אותי, ובסביבה של אנשים כמוני אולי יש למישהוא רעיון למפגש מענין או משהוא אחר לדוגמא ישנם קבוצות של רוכבי אופניים ועוד ....

בהחלט שיש

אני רוכבת שטח והרבה פעמים רואה חברה חרדים בשטח על אופניים. יש גם אחד שרוכב איתי לפעמים.

אתה יכול להצטרף לרכיבות בחינם דרך אתר גרופי, פשוט להגיע (עם אופניים תקינות, קסדה (אחרת לא יתנו לך להצטרף) והרבה מים (לפחות 3 ליטר בקיץ לרכיבה של 3 שעות) לקבוצה של מתחילים ולהתחיל את התחביב. יש להם אפילו פורום של מתחילים. יש המון רכיבות באמצע השבוע ובימי שישי, המתאימות גם למתחילים, כך שלא חייבים בשבת. יש גם קבוצות של דתיים, אבל למיטב ידיעתי הם ברמה מתקדמת מאוד.

אין צורך לפחד לרכב על אופניים, אתה אפילו לא צריך להסתיר את זה, אפשר לחשוב. זו לא עבירה לרכב.

בהצלחה.

מנצל"ש

אם מישהו מכיר או יודע איך להגיע לקבוצת שמשחקת כדורסל על בסיס קבוע באיזור ירושלים, אשמח לשמוע ממנו.

מחפש קבוצה ברמת מתחילים, כי בקטע הזה אני חרדי אמיתי. בחיידר לא הכרנו את המשחק הזה.

ממליצה לחפש

בפורומים של תחביבים, בטוח יהיה שם משהו שיעניין אותך, אינך חייב להציג עצמך שם כאנוס, פשוט תפתח ניק חדש ותנסה להצטרף לקבוצה בתחום שמעניין אותך.

מחמם את הלב

ממש מעריך ושמח על המלצתך אני מאד מאד מעריך אנשים שכמותך ואני גאה בך אני יבדוק את מה שהמלצת ונהיה בקשר

תלוי בהעזה

הכל פתוח לפניך אך הכל תלןי בהעזה שלך גם
כמובן אתה מתחשב בילדים וכו אז חפש תחומים שמענינים אותך ולך על קבוצות קטנות אינטימיות

למעלה