יציאה לבית מלון

טיגריס2

New member
מלאור../images/Emo24.gif

לצערי הרב אני בדיוק במצבך הקשה בכל דבר שקורה אני ישר חושבת על בן זוגי אבל...... בימים האחרונים התחלתי לעשות חשבון נפש ואני שואלת את עצמי את חיה או שמתת יחד איתו? וזאת למה? כי בתקופה האחרונה אני מוזמנת להמון מקומות לבילויים וכו' וגם המון מתחילים איתי ואומנם עד לרגע זה אני מסרבת בנימוס ונתלת על זכרו של בן זוגי וגם פוחדת אולי מה תהיה תגובת ילדיי אבל בתוך תוכי אני יודעת שזכותי בעצם להמשיך לחיות אני בייתי הולכת ומנסה לנהנות מכל רגע ורגע

מלאור יקרה,כוונתי היתה לעודד אותך

ותו לא,בן זה לבן המקום שבו את מעמידה את דבריי בכינויים,אומר בוטים לטעמי,לא היה המקום ולא במקום. רציתי לדחוף אותך מעט למרות שאיני יודע כלום עליך,והכל רק למען החיוך והרצון לעודד לצאת מתוך הרעלה אם מישהי/ו נפגע ואינו יודע לקחת את החלק הנכון ולהבין,אומר שאני מצטער. תעשי מה שמתאים לך.בהצלחה בכל.

meshi4

New member
טיגריס

תרשי לעצמך לצאת ולבלות. אם מתחילים איתך והבחור נראה לך למה לא לנסות?החשש מתגובת הילדים תלוי אך ורק בך ובדרך שתעבירי להם את רצונך וזכותך להמשיך בחייך. כל התחלה קשה ולאט לאט מסתגלים[גם הילדים] למצב החדש .מכל התנסות לומדים והבטחון הולך ומשתפר.

טיגריס,אני שמח על דרכך

הלא לעולם לא נוכל למחוק,גם את הטוב גם את הרע. אז למה לא לחיות?למה בנו לעולם?האם נרצה להעביר זאת לילדינו? האם נרצה שילדינו יפסיקו לחיות לאחר מותינו? אני מקווה שתקראו נכון,תפנימו,חישבו ואז תחליטו

מלאור11

New member
יציאה לבית מלון

האם יצא לכם להיות מוזמנים לבלוי בבית מלון שכולל לינה ללילה או שניים? לי קשה מאד כי תמיד יצאתי עם בעלי ועכשיו איך אהיה לבד בחדר? בעוד שכולם באים בזוגות ואני מפחדת שארגיש כמו גלגל מיותר בעגלה. מה דעתכם?

מלאור יקירתי,מה הבעיה?

גם היום לפעמים את ישנה לבד,אם גם שם,זה לא יהיה שונה. אם את מוזמנת להיות איתם שלישיה,בהתחלה זה מביך,תנסי אולי ימצא חן. את יכולה להביא איתך ידיד/ה,ואז לא תפריעי.(ארשה לך להזמין אותי) מלאור ברצינות,דיי להתחבא כל הזמן סביבו, תנהגי ותפעלי על פי רצונך,צורכך,גם לך יש חובה לחיות להנות וכו' דיו וחשבון אינך חייבת לאיש,רק לעצמך,בבואהיות תשאלי על כל זה מה תאמרי? לא קיימתי את יעודי ואת צרכי,מחאו לך כפיים וקבלת עוד עשר שנים לחיות?בולשיט העולם יצחק עליך,זה דומה אם תעמדי מול המראה ותבכי/תצחקי/תהני,מי יגיב לך?השכנים? בבקשה אחים ואחיות טובים שלי,הורידו את רעלה האבלות,חייכו לעצמיכן מול המראה,קבלו חיזוק ותראו איך הכל ישתנה לכן והלוואי ולא תשארו עוד זמן רב כאן בפורום.אמן. שבוע טוב אוהב מחייך,פורה ומזין

meshi4

New member
מתוק......אני לא חושבת

שמישהו " מתחבא" וסובב סביב היקר לו שנפטר.תהליך האבל והעיכול האמיתי של האובדן לוקח זמן.השנה הראשונה היא מאוד קשה כי חלים הרבה שינויים וכל סיטואציה היא חדשה למי שהיה רגיל שנים לחיות כזוג. בתהליך ההתמודדות מרגישים סבל וכאבאמיתי על כך שהנפטר הפסיד את החיים.ואם סבל ממחלה קשה לשכוח את הסבל שהנפטר עבר ולא משתחררים מהמראות הקשים כל כך מהר.אחרי זה מתחילה ההתמודדות האמיתית עם השינוי הגדול. זה לא זבנג וגמרנו.

בטי61

New member
ערב טוב לכולם

מלאור כל החיים הם קשים אבל הגיע להמשיך לחיות אז מה תהיי רק בלילה לבד אבל כל היום תהיה לך חברה במלון וזה מאד מהנה כי עברתי זאת

בטי61

New member
מזן לא הייתי כאןי

יש לי הרגשה שהזמן עובר חולף לידי עברו כבר שלוש שנים בודדות אך תמיד יש תקווה אולי אחרי הפינה מחכה הוא לי ויהיה אולי מי יודע הלב שוב יפעם התקוותנשארות אם תקרא כאן אנוכי בשבילך אולי לא נפגש לעולם אך ליבי תמיד יפעם רק לא לאבד תקווה

meshi4

New member
מלאור....לא היתה לי

סיטואציה כזאת.מתארת לעצמי שהיה לי קשה להיות לבד בין זוגות והייתי מעדיפה שתצטרף אלי חברה.אני בטוחה שהחברים יעשו הכל כדי שתרגישי נוח בחברתם.כל דבר שהוא פעם ראשונה הוא קצת קשה ואחכ' מתרגלים. בשנה שעברה העזתי לצאת לבד לסוף שבוע במסגרת הריקודים שלי.ביקשתי כמובן להתחלק בחדר עם שותפה [ונמצאה אחת כזאת]כל כך נהניתי מהסוף שבוע הזה ולרגע אחד לא הרגשתי לבד.

קדין

New member
../images/Emo141.gifיציאה לבית מלון

תלוי עם מי את יוצאת? חברים או ממקום העבודה? ברור שיודעים או מכירים את מצבך ולבטח יתנו לך הרגשה טובה ובטוחה אבל תמיד אפשר להביא איתך חברה או אחות אצלי זה שונה כי אני הייתי בסך הכל נשואה 3 חודשים ולא הספקתי הרבה למרות שהכאב הוא כאב אבל אני מאמינה שאם תתני לעצמך להרגיש טוב עםזה אז הכל יהיה אחרת מגיע לך להנות ולהמשיך לחיות את החיים כפי שהוא היה רוצה שתעשי אני מאחלת לך המון חיוכים שלווה ושמחה אם אין אני לי מי לי

woman8

New member
היי מתוקי

ולפרקים הרוח נושבת קרירה אזי בוא נכיר ברוח חמימה

למעלה