יצחק רבין

לטום מלחמה.

הפצרתי בך לא לכנות אותי פה ברננקה. במה רבין היה טוב מבגין ושרת?! מיילא שרת אבל בגין?! שחכת שבגין הביא את המהפך? שחכת שבגין הביא שלום עלינו אחרי תפילות של 30 שנה?! שחכת!1 ועוד שלום עם מצרים שזה כפול ומכופל עם שלום עם ירדן?! שחכת שבגין חולל נדמה לי גם מהפכה כלכלית? שחכת שהוא העיף את מפא"י מהשלטון?! כאילו אלוהים! עשינו שלום עם מצרים!!!!!! אני לא מדבר על זה. הייתי תמיד בטקסים של בית ספר. אבל לא הייתי תמיד בעצרת הכללית בכיכר רבין.

לברננקה שלום

בקשר לטקסי רבין בביה"ס אתה צודק אני טעיתי אם היית שם ולא בערת זה משהו אחר העיקר שתתן לרבין את הכבוד לו הוא ראויי. בקשר לזה שרבין טוב יותר משרת ובגין. משרת הסכמת, רבין היה יותר טוב מבגין נכון בכלכלה בגין יותר טוב מרבין גם כאן אני מסכים אתך. אולם אני לא מסכים אתך ששלום עם מצרים חשוב יותר מירדן שלום חשוב לעשות עם כל המדינות באותה מידה. בגין העיף את העבודה מהשלטון והליכוד עלה במקומו כך שזה לא הישג גדול הליכוד גרוע כמו העבודה. בקשר לזה שהכרזת עליי מלחמה זה היה מהלך לא נבון ברננקה זה הכינוי שלך הרי אם הייתי רושם אסף היית שואל איזה אסף כהרגלך, אתה רוצה מלחמה תעשה איתי במסר לא בפורום צר לי שאתה מחרחר מלחמה ומשתמש בכינויי שרשמתי לך באופן נלוז

אני נותן לרבין את הכבוד הראוי לו...

זה לא תר חשוב אבל לעשות אז שלום עם מצרים זה דבר הרבה יותר גדול מלעשות שלום עם ירדן.. שהיא הייתה הרי שנים רבות מין בעלת ברית סמויה של ישראל.. תראה פעם זה היה הישג והליכוד היה עדיף על מפא"י היום אני לא מדבר.. היום מפלגת האבודה ומפלגת הפילוג יותר גרועות אחת מהשניה.. למעשה הן מתחרות מי תיהיה יותר ביזיונית. לא ממש "הכרזתי מלחמה"...
אני אומרל ך שברננקה אתה יכול לקרוא לי ברחוב! לא בפורום! לא נכון אם זה הייתה רושם אסף.. וזה היה מובן אז הייתי מבין... ואם לא אתה יכול לרשום אסף .ב או אסף הכוסון הגדל והנפלא... או אסף המנהיג הדגול והסקסי.. ואז הייתי מבין גם שזה כלפי... אבל לא ברננקה ! למה לא ההפך?! תקרא לי אסף ולאסף .ז תקרא זגריזק. אגב איזה עדה אתה?

לאסף הנתנייתי שלום

אני מקווה שהכינוי הזה טוב בעיניך. ירדן לא הייתה בדיוק בעלת ברית אנחנו אמרנו שנתקוף את סוריה עם היא תפלוש אלייה והם בתורה הודיעו לנו על המתקפה בששת הימים. לכן היה חשוב לעשות אתם שלום גם עם מצרים היה חשוב לעשות שלום כמו שציינתי שלום חשוב עם כל מדינה. בקשר לעבר גם אז הליכוד היה גרוע והתחרה עם העבודה מי יותר גרוע התחרות נמשכת עד היום אולם ש"ס, יהדות התורה וקדימה עוקפות אותן ולא בשל היותן מפלגות טובות. בקשר לכינויי שלך אני מקווה שאין לך התנגדות אני שמח שלא הכרזת מלחמה לא צריך שכל הפורום יראה את יחסנו שאר הכינויים שנתת מטורפים. בקשר לעדה שלי אני רוסי, רומני, פולני והונגרי

תמיר אתה צודק השאלה היא כמה פשוטה

המילה אזכנזי יותר פשוטה אולם חשבתי שצריך תשובה יותר פרטנית על המוצא. נכון איך שלא תסתכל עליי מכל מדינה שהגעתי מממנה אני אשכנזי

לאסף הנתנייתי שלום

החל מעכשיו זה יהיה הכינויי שלך. לא הבנתי מה הבנת לפי המוצא שלי אתה שאלת אז עניתי, כעת אני שואל אותך מה היה הקשר להודעה ומה הבנת לפי המוצא שלי?

לאסף הנתנייתי שלום

אם לא היה קשר בין המוצא לשאר ההודעה מדוע שאלת. דבר נוסף שנראה לי אירוני זה שאמרת שהבנת משהו וכעת אמרת שלא הבנת כלום

לדעת תמיד טוב

אם כבר הגענו לנו' של עדות אתה גם רוסי, פולני וגרמני. למרות שאני לא מבין מה ההשלכות של המוצא שלי הרי זה לא כזה רלוונטי לשיחה

מה הקשר אם היה ליברל או לא ?

רבין היה אדם שהקדיש את כל חייו למען המדינה והמולדת. יש לזכור זאת. אין קשר בין ליברליזם לזה שאני מאוד הערכתי את רבין, ואני לא רואה את הקשר....?

כן קשור!!

כי אני שינוייניק! ואני רוצה שהמנהיגים שלי ידגלו בליברליזם!! ואני מעריך הרבה יותר מנהיכגםי ליברליים על פני אלו שלא. מה יצחק רבין עשה למען החילונים? מה יצחק רבין עשה למה חיסול הכפיה הדתית?! מה יצחק רבין עשה למען הפרדת הדת מהמדינה?! אני לא מת על הביטוי "הקדיש את כל חיוו" זה סתם ביטוי סתמי שאם אומרים אותו אי אפשר בכלל לבקר את אותו דבר... כי הריי אם רבין הקדיש את כל חייו למדינה ולמודלת.. אזמי שאני אבקר אותו?!! ויש קשר... שמעריכם בן אדם צריך להסתכל על המכלול.

למעשה אני לא בטוח

בכלל שהיה בתלודות המדינה הזו ראש ממשלה שהוא באמת דגל בליברליזם. אומרים שבכלל או משה סנה או חיים ארלוזורוב היו אמורים להנהיג את המדינה.

ואם תסתכל על המכלול..תראה שהוא

הקדיש את חייו למדינה!!!! כל שנותיו שירת את המדינה כחייל וקצין ולפני כן- כאיש הגנה. לאחר מכן-כח"כ , שר, רה"מ.... וכו'............................. וכו'......................... מה נקרא להקדיש את חייו למען המדינה אם לא זה???????????????????????????

למעלה