יצור שמחליף צורה

lernery

New member
יצור שמחליף צורה

מישהו יודע איך קוראים ליצור שיכול להחליף את צורתו?

snift

New member
השם שמשתמשים בו לרוב

במשחקי תפקידים הוא דולפלנגר.

snift

New member
נכון ובעיברית השם הוא "משנה צורה"

במ"ת משום מה משתמשים לרוב במילה הגרמנית כאילו היא שם של יצור מסויים.לעיתים היא אכן כזו.

drall

New member
המילה העיברית היא "תאומן"

מופיע באחד מאוגדני המפלצות.

יש הרבה יצורים שמסוגלים להחליף צורה

יש דרקונים, ליקנטרופים ועוד הרבה יצורים משני צורה, כך שעליך לפרט יותר לאיזה יצור אתה מתכוון או שאתה בעצם שואל האם יש קטגוריה של יצורים משני צורה בספר המפלצות? למקרה שזה מה שהתכוונת אליו, יש קטגורייה של מפלצות הנקראת משני צורה

JuffoWup

New member
טרול, במיתוליוגיות מסוימות

אלים, ולפעמים בני אדם (מכשפים לדוג')

JuffoWup

New member
או שאם אתה מתכוון לאיך אני הייתי

קורא ליצור שמשנה צורה, אז בהשראת drall אני אקרא לו "משנץ"

ogmios

New member
נהדר.

עכשיו רק נשאר להבין מה זה לעזאזל שנץ.

drall

New member
לא מופיע בויקי מילון

אבל לשנץ יש שני פירושים כמעט זהים א. פתיל מצוייץ בבגד או בכובע המשמש לקישוט ב. תוספת פרווה אצל חיות במיוחד באוזניים. לדוגמא : לחתול הביצה יש אוזניים משונצות.

Sabre Runner

New member
לפי "בני הפיות" מאת זיו קיטרו...

אונדין (Undine) אונדין בזכר או בנקבה, ביחיד או ברבים. ווילס וקורנוול, אנגליה. האונדין הם רוחות טבע השייכות למים, הן חסרות שיוך מיני ברור, וכמו המים גם האונדין משתנים ללא הרף, לובשים ופושטים צורה על פי רצונם. הם יכולים להופיע כנשים יפהפיות או כגברים, ומיד להשתנות לסוסון ים או לפני נערה הנעות על פני המים, לעתים יופיעו בתור קשת צבעונית הנעה עם הזרם. גופם עשוי ממים, וכאשר השמש עומדת במרום, גופם יוצר פריזמות שניתזות לכל עבר, צובעות את העולם בקשתות של צבע, מעוררות תחושה נעימה ונכונה בלבנו. בכל גוף שילבשו האונדין מושלמים ועדינים. תנועותיהם זורמות ומלאות חן כמו המים שמהם הם מורכבים. ניתן לשבת שעות ולצפות בגופי המים האלו שוחים ורוקדים, מתנועעים מצד לצד, גלים מרצדים מזרוע לזרוע, אדוות חולפות בצחוקם. את השאר כבר תקראו לבד. עדיין לא סיימתי את הספר אבל הוא נראה ממש טוב.

minyman

New member
גם חיות דם משנות צורה..

אומנם יש לה שתי אופציות אבל היא עדיין משנה צורה.. וכל קוסם ברמה 7 יכול יות משנה צורה בעזרת הקסף פולימרף [שינוי צורה]

למעלה