יצורי העצים
K komandatore New member 30/7/02 #8 יצורי העצים8 מסתבר שאם מסתכלים טוב יש עוד יצורים מלבד הקוף שעומד, לו.
נ ניקול מחיפה New member 1/8/02 #12 יפים התמונות שלך במיוחד6+7+8 אולי תצטרף את המקור לעיבוד- יהיה ממש מגניב ומעניין לבחון את השינוי שחוללת
יפים התמונות שלך במיוחד6+7+8 אולי תצטרף את המקור לעיבוד- יהיה ממש מגניב ומעניין לבחון את השינוי שחוללת
M moti80 New member 31/7/02 #9 מגניבים אותי היצורים שלך יבוא יום (כשיתפנה לי זמן) ואני אשב ואציירת את היצורים שלך בלבד... כלומר אבודד את היצורים מתוך היצירות המקוריות. שמש מוטי
מגניבים אותי היצורים שלך יבוא יום (כשיתפנה לי זמן) ואני אשב ואציירת את היצורים שלך בלבד... כלומר אבודד את היצורים מתוך היצירות המקוריות. שמש מוטי
K komandatore New member 31/7/02 #10 חשבתי שפיספסת חשבתי שבכלל פיספסו את היצורים ולדעתי יש פה דברים לא רעים
M moti80 New member 31/7/02 #11 אני בטוח שלא פספסו> אבל בהמשך להודעה אחרת שבה גם הגבת - לא תמיד יש תגובה טובה לכתיבה. ועדיף לא להגיב מאשר לרשום "מגניב" או משהו כזה... לאט לאט, חושבים על הדברים ובסוף, כולם מקבלים תגובות. גם אם זה לוקח זמן. שמש מוטי
אני בטוח שלא פספסו> אבל בהמשך להודעה אחרת שבה גם הגבת - לא תמיד יש תגובה טובה לכתיבה. ועדיף לא להגיב מאשר לרשום "מגניב" או משהו כזה... לאט לאט, חושבים על הדברים ובסוף, כולם מקבלים תגובות. גם אם זה לוקח זמן. שמש מוטי