יצורים על הכביש

yoyosan

New member
יצורים על הכביש

אתמול אחרי אחת בלילה אני וחברים שלי חוזרים מבילוי סופש ממוצע ובתוך העיר עוצר אותנו רכב נהוג על ידי ילד בן 1 וכמה מחבריו.. מה הוא שאל אותנו? לא איך מגיעים לאנשהו אלא אם אנחנו רוצים מרוץ איתו ותבינו אנחנו אוטו עם 5 ברכב והם היו לפחות 4 ברכב וכאילו מה אתה בנאדם מפגר? מילא תהרג אתה עם המרוצים הדבילים שלך אבל למה לסכן תשעה איש לפחות? והכי קטע באיזה אוטו הוא נהג? בגטס מלינסג של העבודה של אבא שלו.. צריך לשחוט אנשים כאלו .אסור לתת לבני 18 רשיון .צריך ללת מגיל 21 ומעלה לפחות. ולא אכפת לי אם זה יפגע בעשרות אלפי נהגים תמימים אחרים.. לא רוצה למות בגלל כאלה .רק היום היה כתוב בעיתון על ילד בן 3 שנפצע אנוש בתאונץ פגע וברח באמצע מרוץ בכביש בבני ברק.איפה המשטרה? איפה מערכת החינוך?

falou

New member
רישיון מגיל 24 ומעלה בלבד!

חברות הביטוח לא טועות!

yoyosan

New member
מצידי גם מגיל 30

חשבתי להתקשר למשטרה ולדווח להם ואולי טעיתי שלא עשיתי כלום בנידון כי הייתה לי הרגשה שעד שהילדון הזה לא ירצח מישהו במרוץ שלו הם לא יעשו כלום

דג חי

New member
אם זה ליסינג

יכול להיות שעל הפגוש האחורי היתה מדבקה עם מס' טלפון. מעניין מה אבא שלו היה אומר אחר כך.

yoyosan

New member
להגיד לך תאמת

זה היה די חשוך ופרטים על הרכב לא ראיתי מה גם לקח לי כמה שניות לקלוט מה הוא אמר בכלל והוא כבר נעלם לו...חבל באמת שלא דווחתי עליו

ykiki

New member
נו ו, מה אתה עשית בענין?

דיווחת למשטרה ומסרת את מספר הרכב שלו ותיאור כללי של הנהג? איפה בדיוק אתה רוצה שהמשטרה תהיה, כאשר מישהו מציע לך הצעה מסוכנת ולא חוקית? לו היית מתקשר, היו מאתרים את הבחור (בכביש או בבית) ומטפלים בו, אפילו ברמה של ידוע ההורים. ואם הוא משתתף קבוע במירוצים כאלה, אולי היתה נחשפת קבוצה שלמה של פסיכים כאלה בעקבות ההודעה שלך ומעקב אחריו? אז בפעם הבאה, דווח למשטרה מייד.

wil

New member
הכי טוב לא לחלק רשיונות חדשים בכלל

הרי ידוע שנהגים חדשים עושים המון תאונות. אז עדיף שיהיו רק נהגים וותיקים על הכביש. בלי נהגים חדשים יותר. שילכו ברגל, הצעירים האלו...

למעלה