יצורים עלאיים

elrondd

New member
יצורים עלאיים

שמתי לב לשלוש 1. קיו ודומיו 2. המשגיחים בוויג'ר 3. האוקמפה בווייאג'ר (אני לא יודע אם אפשר להגדיר אותם כעלאיים אבל שימו לב איזה כוחות יש להם) מה דעתם? יש לזה התייחסות כאילו רוצים לרמוז שיש חייזרים שאולי הם אלוהיים או משהו בסגנון דווקא זה מרתק אם נתייחס לדוגמאות מהספרים של אריק פון דניקן ...

itstzar

New member
היו הרבה יותר מ3 "זני" חייזרים

שכביכול יותר "עליונים" (במיוחד בTOS אבל גם בTNG במיוחד בפרק בו ניסו להסביר למה רוב החייזרים המוכרים הם דמויי אנוש, ע"י מקור יחיד עתיק שפיזר חלקים מהDNA שלו בגלקסיה ) אבל בד"כ המוסר השכל מהפרקים הנ"ל הוא שלמרות כל הכוחות זה עדיין לא הופך אותם לאלוהים, אלא רק בעלי כוחות שונים, או בדרגה שונה של התפתחות,

seti2

New member
אריך פון דניקן

הבן אדם הזה פאנטי, אין לו טיפת אמונה ביכולת האנושית. הוא חושב שכל אבן עם זוית ישרה מדוייקת נוצרה ע"י חייזרים.

TUVIX

New member
הוא סתם אידיוט שלא סיים תיכון

אני מאמין שאוליי ביקרו אותנו פעם חייזרים אבל חצי ממה שהוא מדבר שטויות והחצי השני שקרים

Bones McCoy

New member
אריק פון דניקן - הערה חשובה../images/Emo70.gif

הספרים של אריק פון דניקן פתחו עוררו את סקרנותם של רבים וגם אני בצעירותי אהבתי לקרוא אותם. אבל אבל אבל אריק פון דניקן התגלה כשרלטן ואף ישב בכלא על זיוף ומרמה. מסתבר שחלק נכבד מעובדות, עדויות, ותמונות שהוצגו בספריו היו מפוברקות וממוצאות. כשלעצמי, תמיד סברתי שלחשוב שאנחנו בודדים ביקום היא מחשבה אגואיסטית...אבל הסבירות שיבקרו אותנו חוצנים, כוכב נידח במערכת שמש קטנה בקצה הגלקסיה ובמרחק גדול ביותר ממערכות שמש נוספות - הוא קטן. יחד עם זאת, אין פעם שאני לא מביט לשמיים בלילה חשוך ו"מת" לראות עב"מ - כנראה שאין גבול לאמונה

elrondd

New member
מערכת שמש קטנה יחסית למה?

הרי המערכת שמש שלנו לא יותר קטנה מכל מערכות שמש מיושבות אחרות יכול להיות שאנחנו באמת רחוקים ממערכות מיושבות אחרות אבל סטיסטית אפשרי שאפילו במרחק של שתי מערכות יש תרבות אולי אפילו פרימיטיבית ללא רדיו שזה מינימום בשביל שנדע שיש שם משהו מצד שני יכול להיות שיש להם אמצעי קשר שונים ואנחנו לא יודעים לקרוא אותם... וחייזרים שביקרו או לא אצלנו אולי אריק פון דניקן הוא שרלטן רמאי אבל הרעיונות די הגיוניים גם בלי להתייחס למה שהוא כתב אני די מאמין באופציה של חייזרים שנחתו על כדוה"א גם בהקונפליט האחרון מדברים על משהו כזה לא? (רודנברי אני חושב )

Bones McCoy

New member
תתפלא../images/Emo70.gif

מערכת השמש שלנו נחשבת לקטנה למדי. למעשה ברוב מערכות השמש שאסטרונומים צופים (רק בשמשות - ככובי לכת לא ניתן "לראות" במרחקים כאלה) מדובר במערכות שמש בינריות או אף גדולות יותר. כלומר שתי שמשות או יותר הסובבות סביב מרכז כובד משותף... לא אמרתי שאין חיים אינטיליגנטים ביקום - רק ציינתי שהסבירות שהם יגיעו לכאן היא קטנה. בכל אופן זו דעתי האישית וגם של מספר מדענים לא מבוטל אבל גם ציינתי שלמרות זאת, בלב ליבי, אני מקווה לטעות וף לחוות מפגש מהסוג השלישי. אגב, רודנברי עצמו אמר פעם בראיון כאשר נשאל אם הוא מאמין שאי פעם נצא את מערכת השמש ויהיה מישהו סטייל קפטן קירק...שהוא לא מאמין בזה בכלל.

deathcaster

New member
יש אפילו גם פרק

ב- TOS שהם מגיעים לכוכב ופוגשים את ה"אל" אפולו יש מיליון עדויות בתוכניות מד"ב לישויות נעלות סטארגייט - כל הקטע של אלי השקר - הגואאולד , אסגארד TOS - בפרק המפורסם שקירק נלחם באיש הלטאה - באה ישות ה"מטרון" שנראית כמו מלאך בבילון 5 - הוורלונים והצללים חולית - רעיון האלוהות מאוד חזק שם היפריון - כנ"ל ( אמרת ביניים , מערכת השמש שלנו באמת זעירה ) גם לא בטלוויזיה רעיון הישויות הנעלות חזק כמעט בכל תרבות פרימיטיבית זו או אחרת יהדות - שימו לב : מלאכים = יצורים מכונפים נשגבים ? או שמא תרבות מתקדמת עם יכולת תעופה עלייתו לשמיים של אליהו ע"י מרכבת אש ? או אולי כלי טיס רוצים פרטים בתנ"ך שיתארו לכם מטוס ? תקראו על סיפור עלייתו לשמיים של אלישע נצרות ? ישו עולה לשמיים בנוכחות 12 האפוסטולים ב"אגרת יוחנן " ? כוח אלוהי או שוב כלי טיס ? איסלאם ? סוסתו של מוחמד " אל בוראק " - מכונפת ? או שמא מוטסת אגיפטולוגיה - אוסיריס סוחב את השמש ? או שמא נוסע בכלי טיס שמשאיר שובל אש ? בבל הנסיך גלגמש ? אל ? או אסטרונאוט ? יוון ורומי - פגסוס , הרמס , גריפין איקרוס ודדלוס וכד' - יצורים פלאיים אלוהיים ? או אולי כלי תעופה שונים נורדית / סקנדינבית - ת'ור יכול לעוף בהנפת פטישו או שמא הוא למעשה גירסה חוצנית של טייס חלל אצטקית - קוקולקאן - נחש מעופף ענקי ? או אולי חללית מסויימת יפן - שינטואיזם צב ענקי מעופף שמכסה את השמש ? או אולי חללית גדולה פולקלור אירי - באנשי - רוחות מעופפות של מכשפות מתות הזורעות הרס ? או אולי שוב חלליות שמבקרות בצורה תכופה באי צפון אמריקה - הרוח הגדולה ? או חללית ? יש עוד מאות דוגמאות מכל העולם ולא ייתכן שהכל סיפורים בדיוניים , אלא אקסטרפולציות לתופעות שהתרחשו בימי קדם , ואשר נצפו ע"י אנשים פרימיטיביים שההסבר היחיד שיכלו להרשות לעצמם , כיוון שהיו חייבים הסבר לעצמם ולא יאבדו את השפיות , הוא שכל התופעות הללו הן נובעות מאיזושהי יד מכוונת אשר למעשה בוחנת אותם ע"פ מערכת חוקים מסויימת ( תנ"כ , קוראן , ברית חדשה , טאבו , סיטרא , הירוגליפים ) מענישה אותם שהם עוברים עליה ( מחלות , אסונות טבע , " מכות מצרים " ) מתגמלת אותם ע"י " ניסים " והדרך הכי טובה להגדיר דמות / דמויות זו/אלו כתופעה מוחשית היא שתופעה זו איננה מוחשית , היא מופשטת , בלתי ניתנת לפירוש , או במילים אחרות אלוהית ! חיבור משעמם זה נכתב ע"י אתיאיסט מובהק ! שגם קרא את טרילוגיית פון דניקן בחפשו אחר האמת הכופרת ! אם נפגעתם מקריאת מאמר זה , כנראה שאתם דתיים , נו מה לעשות , יש גם כאלה

Lu Tze

New member
אתה צוחק?

אני מתכוון, אתה לא באמת אומר שהעובדה שלכל עם יש מיתולוגיה על טיבעית מצביעה על נוכחות של חייזרים?

deathcaster

New member
לו צה ידידי

אני לא אומר דבר , אני פשוט מביא את העובדות ומציג אותן כחומר למחשבה צירוף מקרים או יותר מזה ? אתה תקבע את המסקנות שלך לבדך ! אני לא בא לנקוט עמדה !

Lu Tze

New member
טוב, כל עוד אתה לא אומר שזה מוכיח

משהו, אין לי בעיה.

מה שאתה אומר לא מוכיח כלום

עדו מאה שנה יבוא איזה משוגע (או הרבה) ויגידו על הארי פוטר שזו האמת כי זה כתוב בספר!!! כן באמת יש מכשפים ויצורים קסומים ומכונפים ועכבישים ענקים
יה רייט (שמעתי גם שמועה שהבהאים מחזיקים במקדשם את ספר הארי פוטר הקדוש,יש אמת?)

בהחלט חיזיון שווא

ואם היית קורא את הסיפורים האלו באמת היית שם לב שבאופן מוזר הסיפורים משתנים בהתאם לתרבות ולתקופה של SO CALLED אירועים, ואנשים בדרכ' רואים מה שהם רוצים!! לראות, (מזכיר קצת את וורלונים מבבילון) ההסבר הפשוט מדובר בתעתועי מוח .

Lu Tze

New member
אה, אבל אתם שוכחים

שאנחנו עוד נמצאים בחלק הלא פופולרי של שביל החלב. (די! למה כולם מצטטים מהמדריך בזמן האחרון?!? נמאס!)

itstzar

New member
שמע, בסוף עוד יתברר שזו ה"אמת"

המוחלטת :) והעכברים הלבנים יתחילו להתנקם

elrondd

New member
או שישמידו את כדוה"א כדי לבנות ...

אוטוסטרדה............

טפאל

New member
תתפלא../images/Emo70.gif

במערכת שמש שיש בה יותר משמש אחת לא סביר שיהיו חיים

deathcaster

New member
טפאל , אני אשמח לדעת למה ?

אולי את מתכוונת לחיים כפי שאת מכירה אותם ........אולי יש צורות חיים שאנו לא מכירים , כאלו שלא מבוססות על פחמן ? UGLY BAGS OF MOSTLY WATER
- מאיזה פרק זה היה , מישהו זוכר ? ועוד שאלה , פעם היה פרק בTNG שברקלי קיבל הבזק ונהייה חכם יותר והביא את האנטרפרייז למקום שלא חלמה להיות בו , מהו הפרק .? תודה מראש

למעלה