יצוא אוטומטי מ ms sql ל xml
שלום לכם,
אני צריכה ליצא באופן אוטומטי דינמי נתונים מהדטה בייס ל XML
אני לא ממש מכירה את הדרך אני רק יודעת שיש דרך כזו
כתבתי שאילתה ולמעט תיקונים קטנים וקלים היא כבר מוכנה
אני מניחה שהשלב הבא יהיה לכתוב פרוצדורה
הפרוצדורה צריכה לקבל ערכים דינמים כדי לבנות את החיתוך ( כמה רשומות להציג למשל ) כרגע בשאילתה שמתי נתונים סטטים רק לראות אם זה עובד
והלקוח הסופי צריך לקבל את הנתונים ב XML
הנתונים הם דינמים ומתעדכנים יומית ולכן את כל הפרוצדורה גם צריך לשים על JOB שירוץ אוטומטית נניח אחת ליום וירפרש את הנתונים
הידע שלי בנושאים האלה הוא ערטילאי לגמרי ...
איך אני מתקדמת משלב השאילתה הלאה?
אני לא DBA בהכשרתי ולצערי הרב אני עובדת במקום שאין לו DBA ואני צריכה לבצע זאת...
מה הלקוח מקבל ( איך יראה הלינק עם ה XML ללקוח ) כדי שהערכים יהיו דינמים ויועברו דינמית לפרוצדורה , יש דרך לוותר על שלב הקוד באיזה צורה או שזה חייב לעבור דרך קוד כדי לקבל את הנתונים ( לפחות פרמטר אחד הוא חובה ) ולהעביר אותם לפרוצדורה שתייצר את ה XML ?
אני מקווה שאני ברורה..
אם יש לכם רעיונות אחרים איך מעבירים דינמית ואוטומטית נתונים מהדטה בייס ללקוחות , גם אשמח לשמוע.
אשמח להכוונה בעניין .
תודה.
שלום לכם,
אני צריכה ליצא באופן אוטומטי דינמי נתונים מהדטה בייס ל XML
אני לא ממש מכירה את הדרך אני רק יודעת שיש דרך כזו
כתבתי שאילתה ולמעט תיקונים קטנים וקלים היא כבר מוכנה
אני מניחה שהשלב הבא יהיה לכתוב פרוצדורה
הפרוצדורה צריכה לקבל ערכים דינמים כדי לבנות את החיתוך ( כמה רשומות להציג למשל ) כרגע בשאילתה שמתי נתונים סטטים רק לראות אם זה עובד
והלקוח הסופי צריך לקבל את הנתונים ב XML
הנתונים הם דינמים ומתעדכנים יומית ולכן את כל הפרוצדורה גם צריך לשים על JOB שירוץ אוטומטית נניח אחת ליום וירפרש את הנתונים
הידע שלי בנושאים האלה הוא ערטילאי לגמרי ...
איך אני מתקדמת משלב השאילתה הלאה?
אני לא DBA בהכשרתי ולצערי הרב אני עובדת במקום שאין לו DBA ואני צריכה לבצע זאת...
מה הלקוח מקבל ( איך יראה הלינק עם ה XML ללקוח ) כדי שהערכים יהיו דינמים ויועברו דינמית לפרוצדורה , יש דרך לוותר על שלב הקוד באיזה צורה או שזה חייב לעבור דרך קוד כדי לקבל את הנתונים ( לפחות פרמטר אחד הוא חובה ) ולהעביר אותם לפרוצדורה שתייצר את ה XML ?
אני מקווה שאני ברורה..
אם יש לכם רעיונות אחרים איך מעבירים דינמית ואוטומטית נתונים מהדטה בייס ללקוחות , גם אשמח לשמוע.
אשמח להכוונה בעניין .
תודה.