יצא FSX Service Pack 1

berdim99

New member
יצא FSX Service Pack 1 ../images/Emo70.gif

חם מהתנור, מיקרוסופט הוציאו את ה Service Pack הראשון. הנה הקישור להורדה (בערך 208 מגה). תוקן: - בעיות התקנה ואקטיבציה - Third Party Add On Issues - ביצועים! - Content Issues אני מוריד את זה עכשיו. יותר מאוחר נראה מה יצא...

davidfainshtein

Member
מנהל
מסקנה ראשונית:

השיפור בביצועים משמעותי ביותר. בכל שלבי הטיסה מהרצליה לשדה דוב (סינרים דיפולטים) איכות על מקסימום בכל הפרמטרים עם טיונינג מועט, נעילה של 20 פריימים - לא הובחנה נפילת פריימים (20) אפילו פעם אחת! וזאת כאשר לפני העדכון לא הייתי סוחט יותר מ-12! סוף סוף יש על מה לדבר!

master drums

New member
אפשר קצת יותר פרטים?

לדוגמא מה קורה בניו-יורק ומה המפרט שלך?

davidfainshtein

Member
מנהל
המפרט:

מעבד: Intel Core 2 Duo E6600 - 1.86GHz זיכרון 2GB DDR-2 כרטיס מסך: ATI Radeon X1550, 512MB DDR-2 לגבי ניו יורק - לא יודע, ביצעתי בינתיים רק טיסה אחת. בהמשך אבדוק ואעדכן.

1CoBrA1

New member
לגבי ניו יורק יש לי תקיעות אבל זה הרבה יותר..

לגבי ניו יורק יש לי תקיעות אבל זה הרבה יותר טוב מלפני שבכלל לא יכלתי להמריא משדה התעופה קנדי ובקושי יכלתי לבצע פעולה כלשהי.

Asus Guy

New member
סוף סוף אפשר לחלק קצת אינפורמציה

הבחנתך נכונה, אבל מה שלמדתי אחרי המון בדיקות על הרבה סוגי מכונות הוא שהפרמטר הכי חשוב לפאצ' הזה הוא המעבד. כלומר, יש לך CORE2 DUO - הרווחת ביצועים בגדול. יש לך PD או P4 שכל אחד מהם יכול להיות מצויין, לא תראה כמעט שיפור ביצועים. השוותי מכונות שונות, וקיבלתי שיפור של 20-30% ב FPS כשהיה מעבד מרובה ליבות (משפחת ה DUO2 למשל) ובקושי 2-4% על מעבדים מצויינים, אבל דור קודם. כמובן שמספרים אלו נכונים אם יש מספיק זיכרון (2GB ומעלה) ואם כרטיס המסך טוב - ממשפחת ה 7 של NVIDIA, ועדיף 7 שקרוב ל 8

עולם אחר

משתמש על לפטופ של HP (Pavilion 6232) אם דואל קור (או איך שכותבים את זה) 1.8, ג'יגה זיכרון פנימי, NVIDIA7400. יש ויסטרה האום פרימיום. פשוט עולם אחר. הכל יותר חלק, גם בהגדרות תצוגה כבדות.\ מומלץ בחום.

master drums

New member
מה קרה לצל של המטוס?

אגב,יש אפשרות להסתיר את השורה למעלה?של כל התוספות והשאר

berdim99

New member
אחרי שתי טיסות קצרות

נראה שאכן יש שיפור מסוים בביצועים. הם גם תיקנו את מקשי הגבהת והורדת הכסא
מי מזהה את המיקום (לא ממש קשה).

hai001

New member
שיפור באמת מרשים אחרי שמתקנים את זה

אין קרטועים באיזורים כבדים, המשחק זז יותר מהיר, אפשר לשנות הגדרות את הגרפיקה על רמה גבוהה. באמת אפשר להגיד שהמיקרוספוט עשו לי את היום!

usharon

New member
הורדתי את ה- sp1 החדש של FSX ....

לאחר ההתקנה הוא דורש סיסמא מחדש. שום דבר אינו עובד. למשהו יש פתרון ? תודה.

למעלה