חחח טוב.
M MsUnderstood New member 24/5/10 #15 אם כתבת פה זה מחייב../images/Emo70.gif אני מתחילה לעשות לך רשימה של דברים שאת חיייייייייבת לעשות
מ מֵירַב New member 24/5/10 #17 יאללה, נראה אותך../images/Emo3.gif רק תשכחי מדברים שדורשים קפיצה מהרים או מגשרים (פחד גבהים היסטרי)
M MsUnderstood New member 24/5/10 #19 זה בסדר..אני גם לא עולה על מתקנים בפארק שעשועים מפחד... וקפיצות זה נונו יותר גדול.. אני בכיוון של דברים אחרים...תגלי באוקטובר...יש לך למה לחכות
זה בסדר..אני גם לא עולה על מתקנים בפארק שעשועים מפחד... וקפיצות זה נונו יותר גדול.. אני בכיוון של דברים אחרים...תגלי באוקטובר...יש לך למה לחכות
מ מֵירַב New member 24/5/10 #18 מפרגנות גמלך, ניבה מותק!../images/Emo24.gif ולפי הוראת המנהלת, אסור לי לעזוב את מתחם הפורום גם כשאסיים ללמוד
מפרגנות גמלך, ניבה מותק!../images/Emo24.gif ולפי הוראת המנהלת, אסור לי לעזוב את מתחם הפורום גם כשאסיים ללמוד
M MsUnderstood New member 24/5/10 #21 אני אוהבת כשמקשיבים לי../images/Emo70.gif ואת לא יודעת איזה באסה רציתי לשים לי בפלא את הילדה הכי יפה בגן....אבל אין את זה בתור צלצול
אני אוהבת כשמקשיבים לי../images/Emo70.gif ואת לא יודעת איזה באסה רציתי לשים לי בפלא את הילדה הכי יפה בגן....אבל אין את זה בתור צלצול
M MsUnderstood New member 24/5/10 #28 אין לי תוכנה להורדת שירים פה או עריכת שירים.. אבל זה יצטרף לסגידה הנצחית שיש לי אלייך
M MsUnderstood New member 25/5/10 #29 לאאאאאא אחרי שאני אתלהב מהסרט את תרצי לראות!!! חחחחחחחח בסוף אני אתאכזב ממנו
ה הפיה בלבן היחידה New member 25/5/10 #32 אסור להתאכזב לעולם. צריך לחשוב לקוות לטוב. (עונה לך מישהי שהיא בחצי דיכאון)
M MsUnderstood New member 25/5/10 #33 אכזבות הם חלק בלתי נפרד מהחיים מה שלא צריכים להיות זה רגשי חרטה... וכפי שכתב המשורר הידוע רובי וויליאמס..no regrets; thay dont work-no regrets now; they only hert
אכזבות הם חלק בלתי נפרד מהחיים מה שלא צריכים להיות זה רגשי חרטה... וכפי שכתב המשורר הידוע רובי וויליאמס..no regrets; thay dont work-no regrets now; they only hert
ה הפיה בלבן היחידה New member 25/5/10 #34 כן... עפתי לנוח לפני החתונה של חברה שלי! ../images/Emo13.gif