יצא שאני גזען

תשובתי

אם אתה אוהב אדם בגלל אופיו הטוב כאדם, לא משנה מה עדתו. כדאי שתהיה אתו בקשר. יוצא מן הכלל מצב שהבחורה ערבית או דרוזית, ואז אסור לכם להיות ביחד ואם תהיו המשפחה יכולה לרצוח אתכם.

sweetdana

New member
מבלי לקרוא את כל השרשור

זאת הבחירה שלך, ואם אתה חי איתה בשלום, זה מה שחשוב אם אותה ידידה לא יכולה לקבל את זה, יהיו עוד אנשים שיכירו לך, תמשיך הלאה אני כן חושבת שמידי פעם יש לבדוק את "רשימת המכולת" שלנו, לראות אם היא באמת מה שאני רוצה, או מה שאני חושבת שאני רוצה. אבל ברגע שהחלטת, תהיה שלם עם ההחלטה. נ.ב. אני מקווה שבסוף תודיע אם הניסוי הצליח או לא
...

זה עניין של השקפה

כמוך - כמוני, גם אני מעוניינת להתמסד עם בחור יהודי מהטעמים שציינת. זה לא הופך אותך לגזעני, זה עניין של מה שנקרא "טעמים" וזכותך בהחלט לבחור שלא להערים על עצמך קשיים בחיים האלה שגם ככה לא פשוטים.

מאותם טעמים שציינתי?

את יהודיה, כך שזה בטח לא נעשה מאותם טעמים שאני ציינתי במקרה שלך, הילדים שלך יהיו יהודים לכל דבר.

תראה

ידוע לי שהאם היא זו שקובעת את הדת במקרה שלנו, אבל אני לא מעוניינת בזהות חצויה. לא בכל דת האם היא זו שקובעת את דת ילדיה. אני חושבת על מה שזה יגרום לילדים שלי ועל צורת החיים במדינה הזו. כמו כן יש לזה גם השפעה של חינוך, אני יהודיה, למה להתבולל? זה תמהיל של כמה דברים, בין היתר גם של הסיבות שלך.

למעלה