יצא קליפ לAVA בMTV2

sappy song

New member
יצא קליפ לAVA בMTV2 ../images/Emo3.gif

ולא הקליפ שהראו באתר שלהם... זה אותו שיר,אבל קליפ אחר(כנראה שהקליפ המקורי לא היה חינוכי)

COW COW

New member
מה../images/Emo70.gif../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo35.gif

איזה אדייייייר. איך קוראים לו? נ.ב ייייייייייישששש סוף סוף יש לי אינטרנט. לא היה לי אינטרנט איזה 3 ימים. פגע לי ברק בבית ונשרף לי המאוורר תיקרה בחדר 2 טלויזיות 3 די וי די ו-4 ממירים של יס, ולא היה חשמל וטלפון (יום חמישי נראה לי) וכשהוא פגע היה פיצוץ ענק ליד החלון של החדר שלי ששמעו בכל מיכמורת ואני כולי כזה לא מצליח להירדם אחר כך.

Emo Kid

New member
|אבוקדו| קיבלתי אימייל מהמייספייס

שלהם.. הם הודיעו שיצא להם לטלויזיה קליפ חדש וב-23 למאי יוצא הדיסק. אממ.. איפה אני יכולה לראות את הקליפ? עוד לא יצא לי כל-כך לראות טלויזיה בימים האחרונים.. :\

Emo Kid

New member
|אבוקדו| חח הינה.

הייתי בטוחה ששמתי אותו בהודעה הקודמת.. :\ http://www.myspace.com/shachus

GD ROCKS

New member
מייספייס יפה [:

אוף אבל במייספייס שלהם יש רק שיר אחד. אגב מאיפה אני מורידה עוד שירים שלהם?! כי אני מנסה באמיול וזה לא נותן

Emo Kid

New member
|אבוקדו| ראיתי עכשיו!

לפני דקה וחצי היה את זה בMTV2 אוי וואי.. חח זה מקום 5 ב-The Rock Top 10 השיר יפה וכל זה.. אני נורא אוהבת את השיר. בעיה אחת- טום נורא השתנה! זה ממש אחרת מבלינק. הוא ניראה ממש מבוגר.. הוא ניראה כמו בן 40 לא 30. ניראה לי זה משהו במשבר גיל המעבר. בעצם מה זה משנה איך הוא ניראה?? המוזיקה שלהם טובה. אני אוהבת. יש להם הופעה בלונדון ביוני או משהו. אממ.. הייתי אמורה ללכת אבל נגמרו הכרטיסים לעזאזל!!! אני צריכה למצוא הופעה אחרת ביוני.. או שאני אלך בסוף מאי לFall Out Boy אבל זה באיזה חור ליד מנצ'סטר.. וזה נורא רחוק מלונדון. עזבו. מה אני מספרת לכם את זה? הקליפ מוזר.

COW COW

New member
לאאאאאאאאאאאאאא..........

זה כל כך עצוב
מה לעזאזל קרה לו?!? הוא מתחיל לרקוד שם ו.... אוווף למה!!!! הוא גם הפך להיות רק סולן. זוועה, אבל אני אוהב את השיר הזה.

may90

New member
אמגגגגגגגג

היום ראיית את זה ואמרתי:"הו להקה עם פוטנציאל?" [לא ראיתי של מי זה] ואז היה הקטע בהתחלה שרואים את הצלליות ככה ואז אמרתי:"טוב לא" והעברתי:|

FAG!

מה הוא חושב לעצמו שהוא מצטלם כשהוא מלטף דשא? ולמה הוא רוקד/מדלג/מקפצץ/בועט ברצפה כאילו הוא על סמים? בעצם, למה הוא רוקד בכלל? ומה זה השיער הזה? הוא נראה כמו פאקין ילדה בת 6! יאק -מקיאה-

tomact

New member
אררגגג

הוא כל כך לא טום מבלינק. הוא התשנה. מה הוא חשב לעצמו שהוא רוקד וכל הקקי שם?! בלעכס איתו.

GD ROCKS

New member
קליפ מוזר.

אבל שיר כזה יפה 3> ואני היחידה פה שלא אכפת לה מהשיער שלו וזה, הוא תמיד יפה.

למעלה