יצא פרק 45

Ihavenonick

New member
יצא פרק 45 ../images/Emo58.gif

ההודעה שהם פרסמו עודכנה - עכשיו היא עם YHBT אז תהנו מהפרק

לא ממש אהבתי את הפרק

הכל זה דברים שלא הפתיעו ואפילו הגופה של סאי מהרגע הראשון הבנתי שזאת כנראה מלכודת.

Ihavenonick

New member
מה?../images/Emo58.gif

זה היה מזויף?
ברור שזה היה מזויף, במיוחד אחרי שעל הפרק הראשון הם מראים לנו את המפגש שלהם עם סאסוקה, כאשר סאי עדיין שם
אבל עדיין היה פרק נחמד

¥otamsh

New member
אני כ-כ מרוצה מהאנימה כרגע ^___________^

איזה פרק מצויין....!!! בהתחלה כולי חשבתי "אוף, עכשיו שאני קורא את המנגה העלילה מאוד משעממת, ואין קרבות, אז זה ממש סתם ומשעמם" ובאמת מבחינת עלילה, כל הטוויסטים כ"כ לא מענייניםן כרגע כשיודעים מה קורה, אבל וואו, איך פרק כ"F עלילתי יצא כ"F מגניב, באמצעות האנימציה האדירה שהייתה! (הקטע שרואים את סאי מתאבד, הקטע עם הקפיצות בין העצים והכל) ואני כ"כ אוהב את הקטעים ההירואיים של נארוטו... איים נוט טייקינג בק מיי וורדז, יה D: אווו כן, וכמות הסאקו נארו שהייתה שם
מאוהב| ועוד מלא כאלה...!! *___________* וזהו, סשן החפירות תם כאן XD

Reyoga

New member
אנימציה מעולה אבל מה יש להם מפלאשבקים

הם מראים את המדריך מסביר לנרוטו וסאקורה משהוא 2 דקות אח"כ יש פלשבק של אותו קטע, WTF??? מילא פלשבקים של פרקים ישנים - כאילו אנחנו לא זוכרים, נו מילא. אבל פלשבק של קטע שהיה באותו פרק? מה נסגר?? אין להם דרכים יותר מקוריות למשוך פרק של 20 דקות? אני ממליץ לחבר'ה שם שימשכו זמן מסך עם כמה דקות של סאקורה ערומה - קצת הנטאי לא הרג אפחד, וזה יותר טוב מפלאשבקים...

Ihavenonick

New member
אהמ... להזכיר לך את הפרק הראשון?

גם שם היו פלשבקים! ווזה היה עוד הפרק הראשון!!!! אם יש פרק בלי פלשבק, אז זה לא נארוטו

למעלה