יצא לכם

bana

New member
יצא לכם

להכנס למיטה עם פרטנר/ית מהעדה האתיופית? אם כן- איך היה? איך הסביבה שלכם קיבלה את היותכם זוג?

נצנצ

New member
יצא...

1.זה נכון מה שאומרים על האתיופים/כושים <כמה סיטגמתי> היה לו ענק!!!!! 2. הוא לא עשה כלום חוץ מלהוציא ולהכניס את הזין שלו = הזיון הכי גרוע שהיה לי בחיים!!!!!!!!!!!!! אבל זה לא אומר על כל האתיופים.... הכללות לא בבית ספרנו!!!!

הליויתן

New member
עוד פנטזיה שלי../images/Emo99.gif

כשהייתי יותר צעיר עצם המחשבה דחתה אותי כיום היפיפיות הכהות מושכות אותי בטירוף!

למה אתה לא שואל

אם יצא למישהו להיות עם ספרדיה נניח? נוAה לא רואה כל הבדל בין הדתות. כולם אותו דבר, כולם בני אדם, וחבל להתייחס לשמועות וסטיגמות. צריך להתייחס כל מקרה לגופו. בקשר לקבלת החברה זה כבר משהו אחר. בדרך כלל אנשים צרי אופקים לא יקבלו אותם.

הספרנית

New member
לא קשור ספרדיה...

האתיופיות שונות בגלל צבע העור שלהן וזה עושה אותן מיוחדות יותר ו/או נחשקות יותר או פחות וכל מה שתגידי לא ישנה את העובדה הזו - את לא יכולה לעשות את ההבדלה הזו בין ספרדי/מרוקאי/איתיופי - זה ממש לא אותו דבר. כל זה מתייחס כמובן לפנטזיה של גברים להיות עם אתיופית במיטה ויש לא מעט כאלו. גם אח של הספרנית מפנטז על אתיופית (או שהוא כבר הגשים את זה), וכן הן שונות (ואין זה אומר לרעה כמובן) מהמבחינה החיצונית, כמובן שזה לא אומר שעליו להתחשבן אם הסביבה תראה זאת בעין יפה או לא.

בשאלתו הוא רמז שיש הבדל במיטה!

בין הביצועים והיכולות של האתיופיות לבין השאר. רק לגבי זה - אין שום הבדל ולא צריך להיות הבדל בגלל שהן אתיופיות.

bana

New member
../images/Emo188.gif

מצטערת אם פגעתי עם השאלה.. לא ניסיתי להכליל או להראות גזענית.. שום דבר בכיוון הזה.. הדייט שלי הוא אתיופי ורציתי לדעת את תגובתכם בנוגע לזוג מעורב...

Hendrixon

New member
מה זה זוג מעורב../images/Emo35.gif

תגידי את מדללת את הקפה של הבוקר עם טרפנטין

P u s s i c a t

New member
../images/Emo31.gif כל אלימות שהיא מכל סוג שהוא

לא מקובלת עליי, אלא אם קוראים לי לראות. או להשתתף

P u s s i c a t

New member
קבענו.

אבל צריך לסוע עד חיפה בשביל זה?.. נצטרך למצוא מקום לישון בו... או לא לישון

bana

New member
בוץ?

באנה נלחמת רק בשוקולד!! כך שאחרי הפייט יהיה אפשר להתלקק

הספרנית

New member
באמת? זה מה שהיא רמזה???../images/Emo12.gif

מי? מי אמר מכות?
יש התארגנות על בוץ? מי מביא זירה?

../images/Emo6.gif ישר קופצים וחושבים שהשואלת גבר

כי הרי רקר גבר יכול לשאול שאלה כזאת
, לדעתי ,ממה ששראיתי, ישנן מעט מאוד אתיופיות שמוצאות חן בעיני כך שהסיטואציה לא כל כך עלתה במוחי.

shellush

New member
יצאתי עם בחור אתיופי מקסים וסקסי

והמשפחה שלו.... חלקה הייתה מודרנית כי הם כבר הרבה שנים בארץ וחלקם (נכון, המבוגרים יותר) הם פרימיטיביים קצת אבל זה לא היווה בעיה. אמנם נפרדנו אחרי כמה חודשים אבל זה לא היה קשור לעדה.

Nלי שם

New member
אתה מכיר את היילה סלסי ??

אז פעם יצא לי להיות עם מישהיא שטענה שהיא מהצאצאים שלו... זה נחשב אתיופית??

למעלה