יצא לי פואטי ונוגה

זואילי

New member
יצא לי פואטי ונוגה

בפורום שכן. אז הנה לכן, הודעת הכאב התלת חודשית שלי.... הכל נראה מושלם הפעם. עשיתי פיפל ולא כאב. בניתי לי פרוטוקול והרופא אמר כן לכל מה שביקשתי. הייתה שאיבה קלה. היו 10 ביציות וכולן תקינות. הייתה פאשלה שלא עשו איקסי בכלל אבל ב"דרך הטבע" היו 5 הפריות שיצרו עוברים מצויינים. היו 2 עוברים של 8 תאים שעברו הנצה והוחזרו אחרי 3 ימים. היו 3 עוברים שלראשונה בהיסטוריה (שלי) הוקפאו כשהם 6 תאים. הייתה תוספת אוביטרל כתמיכה מה שהביא לפרוגסטרון מעל 127 חמישה ימים אחרי ההחזרה. היו דקירות ומיחושים וכאבים, מלווים בציצים עצומים ורגישים, בחילות ומה לא. והיה התקף אנדו אחרי שבוע. רק כדי להזכיר לי שהוא חזק יותר ממני. ושעוד מעט, עוד מעט הוא יראה לי מי שולט. ואז התעוררו שאר האנדואים הנבזיים. כדי שאוכל להתאבל על הטיפול לפני הבטא. כמו שעון. אי אפשר לטעות. והיום בטא שלילית. ושוב הכאבים האלה, של הווסת הארורה, מקור כל צרותיי. אפילו לא בכיתי. רק כשאני חושבת על הצער שזה גורם להוריי שרק רוצים שארגיש טוב ושאהיה מאושרת, או כשאני חושבת ומתגעגעת לאחותי. רק כשאני חושבת עליהם, יורדת לה איזו דמעה. מבאס לגלות בגיל 33 שיש לי בעית פוריות. מבאס להיות שנתיים בטיפולים שעולים לי בדמים. מבאס שאין לי גבולות. מבאס לעשות 7 סבבי הפרייה חוץ גופית וכל מה שיש לי בבטן זה רק מחלה. מבאס.

יקרה שלי ../images/Emo201.gif../images/Emo201.gif

אין לי מילים...
ה
לראות, לקרוא ולשמוע מה שאת עוברת אני לא צריכה להגיד לך, את בוודאי יודעת שבסוף זה יצליח ואת תהי האמא המדהימה מכולן
בנתיים יקרה אני שולחת לך חיבוקים חמים מכל הסוגים
יודעת שזה כלל לא מנחם וש
שלך שבור... הלוואי ויכולתי לעזור לך במשהו

g a l i 2 6

New member
../images/Emo201.gif../images/Emo201.gifמבאס בלשון המעטה

זואילי יקרה אני יודעת ששום דבר שאגיד כרגע לא מנחם, לא מצפה על הרגשת הזבנג הזה שמגיעה בכל שלילי, זה פשוט נורא אבל מצד שני אני כבר שומעת מהרחם שלך את הילד קורא לך אמא ובדרך הארוכה שלנו אין לנו ברירה אלא לחכות... וזה יבוא מצרפת לך עם המון אהבה וחיבוק גדל את השיר של ריטה מחכה ביצוע: ריטה מילים: ריטה לחן: עידן רייכל יום אחד זה יקרה בלי שנרגיש, משהו ישתנה משהו ירגע בנו, משהו יגע בנו ולא יהיה ממה לחשוש. וזה יבוא כמו קו חרוט על כף יד זה יבוא בטוח בעצמו כאילו היה שם תמיד וחיכה שנבחין בו וזה יבוא, אתה תראה הידיים הקפוצות יתארכו והלב השומר לא להיפגע יפעם בקצב רגיל זה יבוא, כמו שהטבע רגיל להיות שלם עם עצמו. יום אחד זה יקרה בלי שנרגיש, משהו ישתנה משהו יגע בנו, משהו ירגע בנו ולא יהיה ממה לחשוש וזה יבוא כמו קו חרוט על כף יד זה יבוא בטוח בעצמו כאילו היה שם תמיד וחיכה שנבחין בו וזה יבוא, אתה תראה הידיים הקפוצות יתארכו והלב השומר לא להיפגע יפעם בקצב רגיל זה יבוא כמו שהטבע רגיל, אתה תראה... הידיים הקפוצות יתארכו... וזה יבוא, אתה הרי יודע לא הכל יטלטל אותנו לא הכל יכה ומה שייפתח לנו מחכה

לולי72

New member
זואילי, מבינה אותך כל כך

ושולחת חיבוק גדול גדול
, מבינה את התסכול והכאב והציפיה, גם אני כבר שנתיים בזה וכמעט כמוך, אני ניצבת בפתחו של טיפול 7 ופוחדת. אבל מותר לך לכאוב ולכעוס ולהתבאס, רק תזכרי שמחר יום חדש והשמש תזרח מחדש ואת תמשיכי הלאה

קרנון32

New member
../images/Emo201.gif../images/Emo23.gif../images/Emo201.gif זה עוד יקרה...

זואילי מקסימה... לא יודעת אם יש מילים שיכולות להקל ... מקווה מאד שתהיה חזקה ושהאמונה והידיעה שזה יקרה תישאר שיהיו אלה רגעים וימים קלים... תתפנקי תנוחי ותתמלאי באהבה מהסובבים אותך מקווה מאד שבקרוב בקרוב רצונך יקרה, אמן
גלי את כ"כ מרגשת... ובמיוחד עם השיר שצרפת... פשוט הזלתי דמעה .... שתהיה לכולנו שבת שלום ושאמונתנו ורצוננו יתגשם במהרה

מירית117

New member
שולחת ../images/Emo201.gif ../images/Emo201.gif

אוי מתוקה , לצערי אין הרבה מה לומר וגם אם יש כלום לא ישנה את התחושה המגעילה הזו לאחר בטא שלילי . מאחלת לך את כל הטוב שבעולם ושב"ה הטיפול הבא ינצח את האנדו' ותדעי רק ימים טובים ו"משעממים".

יקרתי

חיבוקים ועוד חיבוקים כי אין מילים.... יקרה מאחלת לך רק טוב והמון טוב....... אני כאן.....

איתנים3

New member
זואילי יקרה

תרגישי טוב,שולחת חיבוקים וחיזוקים, אמן ובקרוב הכל יהיה מאחורייך..

talior3

New member
מתוקה

הפעם כל כך הייתי אופטימית איתך עם הטיפול הזה שיצליח ולא הפסקתי לחשוב עלייך לאורך כל הטיפול, כל כך כאב לי לקרוא את האסאמס שלך אתמול עם השלילי. מקווה שהטיפול הבא באמת יהיה האחרון והוא יהיה יותר קל מהקודמים כי תחזירי מוקפאים והגוף שלך לא יקרוס, יש הרבה הצלחות ממוקפאים. לדעתי יש לך כוחות על ואת אישה מאוד חזקה ויש הרבה הרבה מה ללמוד ממך על ההתמודודת שלך בדרך הקשה והארוכה שאת עוברת, אבל את תהיי האימא הכי מדהימה בעולם. אוהבת אותך ושולחת אלפי חיבוקים ונשיקות עידוד

זואילי

New member
תודה יקרות

אתן כאלה מקסימות
היום הגיעה ה
אחרי רעש וצילצולי הכנה אתמול. היו לי כבר כמה מחזורים שהיו מפתיעים ולא היו שיא הכאב. אבל הנבלה הזאת - מחזירה אותי אחורה. זה בול מתאים לוולטרן. ואין לי יכולת להזיז את עצמי לחברה של הוריי כדי שהיא תזריק לי. והכדור הזה, איבופרופן שמוכרים עכשיו במקום נקסין בבית מקרחת פה - מה זה לא מדגדג לזוועה המתחוללת. אז אני פשוט מרכיבה קוקטייל מכל מה שיש בבית ואם איעלם לכן אז אפשר להתקשר למשטרה ואמבולנס כי יש מצב לאובר דוז. מניחה שזה יתפוס פחות כותרות ממייקל...

יפה שלי... אהובה ../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif

אתמול לא הפסקתי לחשוב עלייך...כמה הייתי בטוחה שהפעם אנחנו באמת הולכות לחגוג, כמה הייתי בטוחה שזהו, שזה הטיפול הכי מנצח שיביא ותך סופסוף אל החלום שלך: להיות אמא... כ"כ כאב לי לשמוע, ידעתי מה זה יעשה לך, ידעתי שהפעם זה יהיה אפילו יותר קשה מהפעמים הקודמות ולמה? כי זה היה כ"כ מוצלח, כ"כ מבטיח והיינו כ"כ אופטימיות ביחד.. אני רוצה לומר לך אהובתי המהממת, שאני יודעת בוודאות שיום אחד גם יומך יגיע ויום אחד את תכתבי לי אס אם אס שבו יהיה כתוב: "חיובי" ואני כ"כ רוצה שתאמיני בזה ולא תישברי כי אל תשכחי דבר חשוב, את כ"כ טובה וכ"כ מקסימה ואלוהים..לא שוכח לעולם את הטובים... תרגישי טוב מלאכית, את יודעת |שאני אוהבת אותך ושולחת לך אוקיינוס והרים של חיבוקים ונשיקות....

annabell Lee

New member
../images/Emo201.gif יקירה..

ליבי איתך בכאבך..ומקווה איתך לפעם הבאה... מוסיפה לך את שירו של מייקל ג'קסון בצירוף תרגומה של חברתי רונית...מוקדש לך באהבה: In Our Darkest Hour In My Deepest Despair Will You Still Care? Will You Be There? In My Trials And My Tripulations Through Our Doubts And Frustrations In My Violence In My Turbulence Through My Fear And My Confessions In My Anguish And My Pain Through My Joy And My Sorrow In The Promise Of Another Tomorrow I`ll Never Let You Part For You`re Always In My Heart. בשעתינו הקשה, מתוך תהומות ייאוש העמוקים שבי אשאל, עדיין יהיה לך אכפת? עדייו תהיה שם עבורי? מתוך נסיונותיי ומעידותיי, ספקותיי ותסכוליי, האלימות וסערות חיי, דרך פחדיי ו-וידויי, ייסוריי וכאביי, דרך שמחה וצער, במיבטחי במחר חדש, לא אתן לכתך כי עימדי אתה.

זואילי

New member
המחזור הזה, אחד מהרצחניים שיש

זה לא אנושי. זה כואב אפילו יותר ממה שההורמונים כואבים לי. זה כואב יותר מהשאיבה הכי הנוראית שהייתה לי ב IVM. זה כואב יותר מהימים שהייתי באישפוז אחרי הניתוח. זה לא הגיוני. היום היה יום שכולו חוסר יכולת. עד שהצלחתי להתיישר (בפעמים שיכולתי לעמוד) לקח לי חצי יום ואבעה משככים. ואני כבר לא יודעת לאיזו כמות הגעתי. כל היום, אבל כל היום הייתי במיטה או בספה. בשאר הזמן גררתי ת'עצמי לשירותים. החלפתי 4 פעמים תחתונים. אמא שלי באה פעמיים עם אוכל. בפעם השנייה גם שטפה כלים. שלחתי סמס לבוס שלי להכין אותו שאם מחר יראה כמו היום אז לא אוכל להגיע לעבודה. זה בדיוק מהמחזורים האלה שכל מה שאני רוצה, זה להוציא את השחלות מהגוף הכואב הזה. להעיף אותן לקיבינימט. ממילא הן לא עושות את העבודה חוץ מלהביא לי מחזור מהגיהנום. אז מה יהיה? מה עושים עם הזוועה הזאת? איך מפסיקים את זה לתמיד? שונאת את זה. שונאת.

אהובה שלי..../images/Emo141.gif

מה שלומך הבוקר יפתי? כואב לי לשמוע שאת כ"כ סובלת..שברת את ליבי כשקראתי כמה את סובלת
אם יש משהו ולו הכי קטן שאני יכולה לעשות בכדי להקל עלייך, רק תבקשי...
אני איתך בכאבך הפיזי והנפשי... ומקווה שהיום תרגישי יותר טוב.. אוהבתותך..תמיד!!

למעלה