יצא לי לקרוא

newKiticat

New member
יצא לי לקרוא

מאמר על פרנק זאפה- ואיך להתחיל איתו. (ממליץ להתחיל עם 2 האוספים שלו...) אם מישהו יודע על המאמר הזה... אני אשמח לקבל...

עזוב אותך מאוספים...

לך על הדבר האמיתי : one size fits all - לכיוונים הרוקיים שזאפה לוקח wakka/jawakka - בשביל לתבל עם טיפה ג'אז/פיוז'ן משובח. אלה האלבומים החשובים ביותר שלו, לטעמי, וגם המהנים ביותר. אחרי זה תמשיך לאן שבא לך כשמומלצים נוספים הם : רוקסי & אלסוור, הוט ראטס, סטודיו טאן, זוט אלורס, שיק ירבוטי, וזה לא נגמר. באלבומים השלמים של פרנק יש גם רצף ושלמות שלפי דעתי חסרים באוספים. ואל תשכח..... youre just like a penguin in bondage!!!

newKiticat

New member
גרר

אני בת.

אההה.....

אז הציטוט שהכנסתי בסוף הקטע תופס עוד יותר חזק עכשיו.... סליחה על הבלבול.

Fatach

New member
איך להתחיל עם זאפה...

"תגיד, אתה בא לפה הרבה?"... סתם, באופן כללי אני נגד אוספים, אז אני כבר מראש חושב שלא...

newKiticat

New member
בלי קשר לזאפה

אני די שונאת אוספים בעצמי, אבל בהתחשב בעובדה שאני לא מכירה בכלל את המוסיקה שלו (מלב ההורים שלי שמזמזים מידי פעם את DON'T EAT THE YELLOW SNOW) אין לי אישית שמץ איך להתחיל ואם בכלל אני אוהב אותו.

meandmeandme

New member
המאמר

המאמר עצמו נמצא כאן http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/articles.asp?id=552&art_id=45 ואני חייב להודות שאני לא מסכים עם מה שכתוב בו, אוספים זה פשוט לא זה מבחינתי. לפני דעתי הכול תלוי ברקע שממנו אתה בא. אני באתי מרקע של פרוגרסיב קלאסי ופשוט התאהבתי ברוקסי אנד אלסוור ולעומת זאת פחות אהבתי למשל את we're only in it for the money שאולי מי שבא מרקע של פסיכודליה או משהו כזה יותר יתחבר אליו. בכל מקרה, רוקסי עדיין האלבום זאפה האהוב עלי ואני ממליץ עליו בכל מקרה.

למעלה