יצא חולרע

zazbendoom

New member
יצא חולרע

הלייבל Heart&Crossbone מת"א הוציא לראשונה את ההקלטות של להקת חולרע, הרכב פאנק ירושלמי שפעל בין 1982 ל 1983 וכלל את רן סלוין ודודיק אופנהיים שניגנו אח"כ בשלוש חית. סלווין המשיך לריר ואופנהיים ניגן (ומנגן עד היום) בקאדאבר אייז, ברברה, ובלטה. יש בדיסק 15 שירים סה"כ, וביניהם קאברים ל"רד מעל מסך הטלוויזיה שלי" של פורטיס, "sonic reducer" של הדד בויז ו "troops of tomorrow" של הVibrators הנה כמה שירים מתוכו: oi vey racism http://www.youtube.com/watch?v=ragao1wlbXE רד מעל מסך הטלוויזיה שלי http://www.youtube.com/watch?v=fwOG6k9DCSI&feature=related love is thicker than dicker http://www.youtube.com/watch?v=OQiixZtJVCY&feature=related כל השירים בדיסק (CDR מוגבל בעותקים, יש לציין) הוקלטו בחזרות של הלהקה והם נשמעים די חרא ובגלל זה הדיסק מגיע גם בעטיפה של שקית לאיסוף חרא של כלבים או מעטפה שמגנה על פירות מחרא של ציפורים. אפשר לרכוש את הדיסק דרך האתר של הלייבל ב www.hcbrecords.com ולשלם בפייפאל או למצוא אותו בבאסטות שלנו בהופעות או ליצור איתנו קשר ב [email protected] על מנת לרכוש אותו במזומן. ואפשר גם לרכוש אותו בחנות שלנו ב discogs.com

מה זה

יוצא בפעם הראשונה דיסק של אחת מלהקות הפאנק היחידות שהיו בשנות ה-80 בישראל, ולאף אחד אין כלום להגיד על זה?

לאיודעמהלהגיד

הזמנתי אתמול את הדיסק, היום שלחו בדואר רשום, מחכה בסבלנות.

itaikuskus

New member
מה כבר יש לומר?

שעד שיש לייבל בארץ שרוצה להוציא משהו הוא מעדיף להעלות דברים שלא קיימים ולא רלוונטים יותר באוב מאשר לתמוך בלהקה שעובדת היום? כן, זה פריטי מאץ' מה שיש לומר.

פחחח

כאילו שלכולם בסצינה חוץ מהלייבל הזה אכפת מ"לתמוך בלהקות". למה שמישהו יתאמץ להוציא דיסק או תקליט ללהקה אחרת אם ממילא כולם שמים זין ולא קונים כלום? אגב, הלייבל הזה דווקא מוציא מלא להקות שקיימות היום, פשוט לא הדברים שמעניינים אותך. אין לי מושג איזו מין טענה יכולה להיות לך כלפיהם - מה, שהם לא אוהבים פופ-פאנק? בכל אופן, אתה לא חושב שמעניין לשמוע את להקות הפאנק היחידות שהיו קיימות פה "בזמן אמת" כשכולם מסביב התלבשו כמו פאנקיסטים אבל הקשיבו לשולץ ולניו אורדר?

anarchopie

New member

איתי תנסה אתה להיסחב שנה שלמה להופעות עם ערימות של מרץ' שהיחידים שבאים להעיף מבט בו זה אנשים ששואלים אם הדיסקים של הלהקות שלהם נמכרו. אני הרמתי את הכפפה, אז בוא לא נעיף חרא על החברה הקדושים האלה שעדיין יש להם כח להזיע בשביל שלמי שאכפת עדיין ממוזיקה יהיה מה לשמוע מחוץ למחשב

IDNTFS

New member
אני חושב שאתה טועה כאן, איתי.

קודם כל, אני חושב שזה "הימור" יותר גדול להוציא מחדש הקלטה מלפני 30 שנה של להקה שאין לה שום קהל היום. אני לא יודע כמה עותקים יצאו של הדיסק הזה, אבל כל הכבוד על הביצים לשים על זה את הכסף. חוץ מזה, הלייבל הזה הוציא את הדיסק של D9, ונראה לי שגם את של Dirk Diggler יחסית לאחרונה. והדבר האחרון, נראה לי שמי שמריץ את הלייבל הם אנשים שניגנו ב"חולרע", ואני יודע שאם הייתה לי טיפת אמונה בפוטנציאל של זה למכור אפילו 30 עותקים לפרזיטים בארץ, הייתי מוציא בכיף כל דבר שאי פעם הקלטנו בחדר שלך (מלא דברים טובים) על דיסק רק כדי שזה לא ילך לאיבוד בזכרון של הפאנק-רוק הישראלי. אני לא אוהב את הדברים האחרים שהם מוציאים, אבל "חולרע" זה בנזונה ואני שמח שזה יצא, ואני מזמין את הדיסק מהאתר ברגע זה.

כן

גם Dirk Diggler יצא אצלם. היום בבוקר קיבלתי הזמנה עד הבית(טוב שלא הלכתי לעבודה)-בלי להרים את התחת מהספה. אה, ויש להם אחלה קטע עכשיו-אם אתה מזמין שני דיסקים- דיסק שלישי חאליאבה. שווה ליצור קשר לפני ההזמנה.

למעלה