יצא המרצע מן השק...

ראליסט

New member
יצא המרצע מן השק...

לכל "אוהבי" הקונספירציות בימין,שכ"כ היו מעונינים במציאת סיפור\אגדה בהקשר לרציחתו המתועבת של יצחק רבין ז"ל. אבישי רביב לא ידע על רצח רבין,למרות אופיו המפוקפק.כך קובע היום בית המשפט העליון.האם תקבלו כבר שכל קונספירציה היא פרי דמיונם החולני של קיצוני הימין,שעדיין מנסים "להלביש" את רצח רבין על אחרים? או שאולי שוב בית המשפט העליון הוא "שמאלני"????

Roobie

New member
אחחחח

איפה פילוביץ' כשצריך אותו?

אבל אתה אינך פילוביץ' ../images/Emo88.gif

אני ממליץ לך לשם השלמת ידע כללי חיוני לערוך חיפוש על השם pilovich shahaf מצ"ב כמה עמודי HTML להתרשמות ראשונית

Ouri_s

New member
אני סוגד לפילוביץ' הזה ..:)

לאן הוא נעלם באמת. בכל מקרה אנשים , מחר גיוס! תמשיכו בדיונים המרגשים בפורום.. ובהצלחה.

Roobie

New member
בהצלחה אחי!!

ככה מתגייסים? בלי להודיע כמה שבועות מראש?
ולאן?

Roobie

New member
אני לבד עם הלוף?

אמנם אני עדיין תיכוניסט, אבל מהשבוע בגדנ"ע לפני שנה אני דווקא זוכר את הלוף לטובה.. בשני ימי שטח ממש אהבתי את זה! בטח יותר ממה שהגישו שם בחדר-אוכל....

שמוצקין

New member
אך הלוף ../images/Emo99.gif

מהגדנע אני זוכר סיטואציה שבה חבר שלי ניסה להרוג את הדג שנתנו לארוחת צהריים.... הסברתי לו שככל הנראה הדג לא היה חי אי-פעם

lsg101

New member
../images/Emo45.gif בהצלחה!

שיפשוף קל ונעים, כמו שאומרים.

אני לא מאמין בקונספירציה, אבל...

רק כדי שאשן בשקט, ואסתום את הפה שלי אחת ולתמיד, בוא תצא גבר ותעשה לי ג'סטה: תיקח את הסרט של הרצח. צלם את כל מי שנמצא בזירת הרצח. שלח למשטרה ולשב"כ. שיאתרו את כל מי שהיה שם. תדאג שיביאו את כולם לחקירה. שיחקרו אותם, את כולם, שתי וערב, שיעשו להם פוליגראף וכל אמצעי אחר, עד שיתברר: מי צעק "סרק סרק" ומדוע עשה זאת? איזה אינטרס שבעולם היה לו לעשות זאת? אם זה היה סתם, שיגיד. אולי הוא צחק. אולי ככה לימדו אותו להגיד בכזה מצב. שרק יבוא ויסביר. אני אאמין לו. כל כך קשה לעשות את מה שאני מבקש? הרי יש סרט! ניתן לאתר את האנשים בקלות! צא לדרך, ותסתום לכולנו את הפה פעם אחת ולתמיד (למרות שזו רק אחת השאלות המטרידות, אני אהיה מוכן להסתפק בזה). עד שלא תאתר את האדם הזה, אני מדיר שינה מעיני.

ראליסט

New member
זה הדבר היחידי המוזר בעיניך???

י יש עוד כמה דברים מוזרים,שלא מדירים שינה מעיני,כי אני יודע שעד היום "כוסו" ע"י "החברים" מהימין הקיצוני: מדוע אף גורם לא חקר את: 1)הרבנים שהוציעו פסק דין רודף על יצחק רבין ז"ל? 2)את הפוליטיקאים שהסיתו כנגדו? 3)את מנהיגי הימין הקיצוני (ולא את "הקטנים"-כמרזל). 4)את הצורה שבה פעלה האופוזיציה כנגד מהלכי ממשלת רבין-גם אם לא הסכימה להם.. למה לא קמה עד היום ועדת חקירה ממלכתית שלא תחקור רק את מחדל השב"כ,כפי שעשתה ועדת שמגר,אלא שתחקור את כל המהלכים שהובילו לרצח השפל בהיסטוריה של הציונות? אשר ל"סרק סרק".אתה נתפס ל-2 מילים.ייתכן שהיה מישהו שרצה לתת למחלצים להבין שכביכול רבין המדמם,לא נפגע מכדורי אמת,ואין סכנה לחייו...ייתכן שמדובר בצעקה היסטרית,הכל ייתכן.אבל גם אם יש בצעקה משהו שמרמז על משהו עמוק יותר-איך זה משנה את העובדה שרבין נרצח ע"י איש ימין שפוי ונורמלי,כאשר ערב הרצח לא היה גורם מהימין שלא חימם את האווירה ברחובות,כנגד ממשלת "היודנראט",ממשלת "הדמים",רבין "הנאצי",דמויות רבין כערפאת שכיכבו בכל פינת רחוב ועוד... את השאלות הללו שאלת את עצמך???.מדוע רק רב אחד מרבני יש"ע זעק שרבני יש"ע העלובים,וכן רבנים "מכובדים" מתוך המדינה,התירו את דמו של רבין וממשלתו-והוא הושתק? מדוע בראש השנה ברבים מבתי הכנסת התפללו ,כל מיני עלובים ושפלים בסגנון "ותכלה ממשלת הזדון מהארץ"???. אתה שאלת כל הזמן אין סוף שאלות לגבי אבישי רביב.קיבלת תשובה שהאיש לא ידע דבר על רצח רבין,ומעת הגורם המוסמך ביותר-ביה"מ.חוץ מאדיר זיק-היהודו נאצי,אף אחד לא ביקר את קביעת השופטים. לי אין בעיה שועדת חקירה ממלכתית,תחקור גם את קריאות "סרק סרק".שתחקור הכל-ושכל מסקנותיה ייושמו-אתה מרים את הכפפה?? נראה לי שבימין הרבה אנשים יחווירו אם תקום ועדה כזאת!

lsg101

New member
למה לא?

רק אני לא מבין מה אתה חושב שהתוצאות יהיו, או אילו מסקנות יישומו. השמדת רעיון ארץ ישראל השלמה? מאסר של עשרות רבנים? הרי שום דבר לא יקרה. גם אם יגיעו למסקנה שהרבנים התירו את דמו של רבין. הרצח, האירועים שקדמו לו והאירועים שעקבו, צריכים להיחקר תחת ועדת חקירה ממלכתית, כולל כל השאלות המטרידות של הימין ושל השמאל. אני מסכים.

ראליסט

New member
לא טענתי לרגע...

שהמסקנות צריכות להיות פוליטיות.לא זו צריכה להיות הסיבה לפינוי התנחלויות. רק טענתי,שכל רב שהסית את ציבורו ועוד בבית-הכנסת,בצורה שהצגתי,כנגד רבין,חייב להשפט על המרדה,ובאם ימצא אשם-פשוט לשבת כמה שנים בכלא.כך לגבי כל איש ימין (למשל ,הייתי מצפה שינתנו עונשים מתאימים להעצני ודומיו),וכן כל פוליטיקאי מכל דרגה,שיתברר כי הסית במתכוון כנגד רבין,או היה אחראי להפגנות אלימות כנגדו (ראו הקשר שנחשף בטלויזיה בין הנגבי,לבין קיצוניים בימין-אם זה נכון,עליו להשפט). זה כל מה שהייתי מצפה שיקרה,באם יוכח משהו.בטח שאין לאף רב עלוב שהסית ציבור,והשתמש בתוכן של תפילה,זכות להיות יותר איש ציבור,אלא עליו לשלם את המחיר על עבירה פלילית זו!

למעלה