יצא גדול

Chewbacca

New member
יצא גדול../images/Emo70.gif

זה לא קורה כל יום, אולי אפילו רק פעם בחיים. אבל מדי פעם נתקלים במצב שבו הכול הולך לטובתך. ביום שלישי (שבו הייתה לי יומולדת) הגעתי בערב לטעימת יינות אמרונה בדרך היין (רשמים בקרוב). ידעתי שאני צריך יין מיוחד לארוחה של אתמול בערב (רשמים בקרוב בפורום ביקורת מסעדות) ולכן ביקשתי בורגונדי לבן בטווח מחירים של עד 400 ש"ח. כשהגעתי לדרך היין, המוכר הקבוע הציע לי שלושה יינות לבחור מבינים ואני בחרתי ביין שעולה 265 ש"ח לפני הנחה שעשה לי רושם כטוב ביותר. בסיום הטעימה הוצאתי את היין שבחרתי, שעליו מונחת תווית פלסטיק קטנה שעליה רשום שם היין והמחיר. קובי שקד, הבעלים, שהעביר את הטעימה, לוקח את הבקבוק, מסתכל על התווית ומחייל לעברי. "יין מצויין, ורק כדי שתדע, אני הולך למכור לך אותו במחיר שרשום, ולתת לך את ההנחה הקבועה שלך, אבל תסתכל על זה..." בשלב הזה הוא מקיש על כמה מקשים בקופה ומסובב לעברי את מסך המחשב, Domaine Laroche, Chablis Grand Cru - 550 בקיצור, הוא יצא גדול! זה היה אחד היינות הטובים ביותר ששתיתי בחיי

marsala

New member
דומיין לארוש... איזה שנה?

למה שלא תעלה גם אצלנו את רשמי הארוחה של שלשום בערב? נשמח לשמוע! וכמובן,מזל טוב! מוש

מיקה... מישהו הרגיש שירות טוב שם?

מתישהו? גם לי היתה חוויה דומה כשהייתי (פעם אחת, והספיק לי לעת עתה) שם. עשו טובה שהתייחסו. האוכל טוב, אבל לא מעבר למקומות אחרים.

night mistress

New member
../images/Emo6.gif

אני בהחלט מחכה לשמוע רשמים, גם אני יושבת עכשיו עם יין לבן להעברת הזמן..לא משהו מיוחד..

מזל טוב

ליום הולדתך!תמשיך להנות מהיינות הטובים לפחות עוד כי100 שנה.שמחתי שחגגת עם יין כל כך טוב!לחיים!

למעלה