יצאת צדיק

יצאת צדיק

מסתבר שיש לטלוויזיה שלי בעיית east-west. מה זה אומר? רק אלוהים והטכנאי של yes שבא להחליף ממירים יודעים. התמונה שלי בטלוויזיה כבר כמה חודשים מעוגלת בקצוות (מזל שבערוץ יס חנוכה זה לא כל כך משפיע
|תום|). בכל מקרה, הדילמה היא כזו: לבקש מבעל הבית המלצה על טכנאי טלוויזיה (שהוא ייתן בשמחה ואני די סומך עליו כי הוא שונא שמרמים אותו או מנסים לתחמן) או לבקש מהחברה של הטלוויזיה (כבר אין לי אחריות שם) או שאולי סתם למצוא מישהו בדפי זהב? ואולי המלצה מחבר פורום?

לא

זה כבר כמה חודשים. פשוט ניצלתי את זה שהטכנאי שלהם הגיע להחליף ממיר שבור ושאלתי אותו אם יש לו שמץ מה דפוק אצלי בטלוויזיה

omri120

New member
כל הטכנאים גנבים

תנסה לקבל המלצות מחברים וכך תחסוך הרבה כסף

NightElf

New member
זאת טלוויזיה שהייתה בדירה?

של בעל הבית? ואם כן, הוא אמור להיות אחראי על תיקון שכזה?

היא שלי

הוא לא אמור להיות אחראי. הכנסתי אותו לדילמה כי הוא מקפיד מאוד על אנשים שבאים לתקן דברים וחשבתי שהמלצה ממנו תהיה מבוססת

NightElf

New member
הבנתי... אז בסוף שאלת אותו?

האמת שגם אצלי, בעלת הבית אמרה לי שעל כל דבר שמתקלקל להודיע לה, יש לי את האינסטלטור שלה, חשמלאי וכו'.

לא מכיר את מידרג?!

תכנס לשם יש שם אחלה בעלי מקצוע עם המלצות יותר טוב מדפי זהב שם אפשר לראות את ההמלצות של הלקוחות הקודמים שלו...

אז עכשיו אתה מכיר...

הקטע במידרג שאתה אומר לו שהגעת ממידרג אז הוא יודע שאחר כך אתה עושה עליו משוב אז הוא גם נותן שירות טוב כי הוא לא רוצה שהציון שלו ירד...

LadyWolf

New member
את יכולה להסביר יותר בפירוט?

מטעם מי או מה הם? במה בדיוק הם מתעסקים? למקרה שאני עוד אגיד את זה פעם שלא יתפסו אותיח בלי תשובות אגב, ניסית את זה פה?

אז ככה...

זאת חברה צעירה... נראה משהו כמו 3 שנים... נראה לי רשום באתר מי הם... מה שהבנתי מהאתר... שמה שהם עושים הם לוקחים רשימת לקוחות מבעלי המקצוע שרוצים להצטרף אליהם ומתקשרים אליהם... והלקוחות שלהם מדרגים אותם... מה שטוב באתר שבעצם אחרי שאתה עושה עבודה עם בעל מקצוע הם מתקשרים אליך ומבקשים ממך לעשות משוב על בעל המקצוע ומה שאתה אומר והדירוגים שאתה נותן בעצם מעדכנים את הדירוגים ומה שאתה אומר נכנס לאתר... ואף אחד לא משלם בשביל לקבל פרסום... לא כמו בדפי זהב שאתה צריך לשלם בשביל לקבל פירסום... ככה שאתה יכול לדעת שהם בעלי מקצוע טובים... אבל צריך לזכור שבשביל שהם יעשו לך עבודה טובה אתה חייב להגיד שאתה חבר במידרג כי זה מה שמדרבן אותם לעשות עבודה טובה... וכן מנסיון שלי הם טובים....

למעלה