יצאתי

מלאך39

New member
יצאתי

יצאתי לפני הרבה שנים מפשיטת רגל אבל זה לא פשוט אני יזם בנשמה וזקוק להון הרמה של עסק וחוץ מחשבון בבנק הדואר נראה שהכל חסום אין לי חובות ב"ה וגם כל הפשיטת רגל היתה מיותרת ויכלה לא להיות כדאי להיזהר לא להגיע ולא לדרוך ליד פשיטת רגל אין אפשרות לפתוח חשבון בנק ובטח לא הלוואה כל שהיא כל נסיון שלי עם שותפים הוא לא נוח אנשים מנצלים את המוגבלות כדי לעקוץ או להתנהג ככל העולה על רוחם הנה הוזהרתם

הרשה לי לחלוק על דבריך...

פשיטת רגל הינה הליך מצוין ואין בלתו לאנשים המצויים בחובות שאין ביכולתם לפרוע... אילולא ההליך, כל חיי המסחר ונטילת הסיכונים הכרוכים בו היו עומדים בסימן שאלה ואנשים שהסתבכו בתום לב היו אמורים לשאת את חובותיהם עד אחרית יומם. לא אמורה להיות מניעה לפתוח חשבון בנק לאחר הליך פש"ר. כמובן שקבלת אשראי תלויה במידת האמון שהבנק נותן בך והליך פש"ר עלול לפגוע בכך, אך בשים לב, כי מדובר במשהו הפיך שיכול להשתפר ולגדול עם הזמן וכמובן עם ההכנסות...

aloni1609

New member
פתיחת חשבון לאחר הפטר

כפושט רגל לשעבר, יכול להגיד לך שאפשר לפתוח חשבון בנק עם כל האישורים מהכנ'ר ובעקר מבנק ישראל, אפשר גם לקבל כרטיסי אשראי. הלוואות מבנקים : בנקים נזהרים בשל העבר שלך כפושט רגל ולכן צריך לספק בטחונות טובים יותר מהרגיל. לגבי שותפיך, ככל שתהיה גלוי ואמין גם בנושא פשיטת הרגל - יוקל לך. ואם הם נצלנים, אולי ניצלת מצרות...

למעלה